|
Тема
|
Donald Trump, president of the USA
|
|
Автор |
vedm (ентусиаст) |
Публикувано | 25.03.16 15:53 |
|
Доналд Тръмп е следващият президент на САЩ. Плюсовете и минусите според мен:
Плюсове:
Според Тръмп:
- "NATO is obsolete, and should be changed" (цитат) - това може да доведе до измитане на американските бази от БГ, което за нас би било чудесно
- трябва да се въведе забрана за влизане на мюсюлмани в САЩ - това може да повлияе и на европейската политика по тоя въпрос, т.е. да ги вразуми до някъде.
- Русия има право да защитава интересите си, "така както и ние" (т.е. американците) - това може да доведе до нормализация на руско-американските отношения
- Политическата коректност е малоумие
- Свободата на словото е свещена
- Правото на оръжие е свещено
Минуси:
- Тръмп е доста прост, не блести с интелект (но има здрав разум)
- Тръмп е доста луд на тема Израел и жидове, готов е да помага на Израел без ограничения, дъщеря му Иванка се ожени за жид и прие юдаизма, а самият Тръмп с гордост заяви че дъщеря му ще има "еврейско бебе" :-). Това е доста тъпо, като се има предвид че бебетата нямат религия.
Като цяло, аз предпочитам Тръмп пред другите потенциални президенти (Хилари е малоумна бабичка като Меркел, а Сандерс е луд еврейски комунист)
Редактирано от vedm на 25.03.16 16:04.
| |
Тема
|
Re: Donald Trump, president of the USA
[re: vedm]
|
|
Автор |
JovanDamaskin (makedonec) |
Публикувано | 25.03.16 15:59 |
|
Като цяло, съгласен !
Da bides denes bugarin vo R. Makedonija e prasanje na intelektualen predizvik.
| |
Тема
|
Donad Trump: NATO is obsolete
|
|
Автор |
vedm (ентусиаст) |
Публикувано | 27.03.16 23:28 |
|
Доналд Тръмп все повече ме кефи. В последните няколко дни каза няколко пъти че НАТО е отживелица и трябва или коренно да се промени, или да се разпусне и на негово място да се създаде нещо ново.
| |
Тема
|
Re: Не мога да осъзная
|
|
Автор |
Medius () |
Публикувано | 31.03.16 13:08 |
|
колкото и да се опитвам как може някой човек с всичкия си да се връзва на тоя луд човек. Държи се като абсолютен социопат и неврастеник. Не мога да взема нищо от това, което казва на сериозно.
Показателно за мен е, че самите републиканци се опитват да го дискредитират и водят антикампании срещу него.
Редактирано от Medius на 31.03.16 14:46.
| |
Тема
|
Re: Donald Trump, president of the USA
|
|
Автор |
torlakov-93629 (оД Цаконица) |
Публикувано | 31.03.16 17:43 |
|
Не мисля, че човек завършил Уортън бизнес училището е прост. Годините го правят малко изветрял, но Круз облъчва само с консервативни ценности и ако дойде на власт с них и ще се раним...ю
| |
|
Та нима си вземал предните или сегашната конкуренция на сериозно?
Тръмп е подигравката на избирателя към системата. Ако ще е гарга, да е рошава...)
| |
|
все пак такъв палячо не бях виждал. С такива неща не бива шега и подигравка. Да се подиграеш на системата ама с малка партийка като Глас народен, не с евентуален кандидат за президент, който евентуално би се състезавал с жена в доста традиционалистко общество. Аз сериозно се опасявам да не стане играчка-плачка.
Той не че W. не беше подобен, ама не в такива размери.
| |
|
|
|
|