|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
Тема
|
животът
|
|
| Автор |
sofmak-90087 (безпристрастен) |
| Публикувано | 17.01.16 14:32 |
|
|
Спам. Кръкнах си, хапнах си и ми е гот. Последните 24 часа се борих с компютъра. Резултатът е, че му поведох.
Кои са проблемите на един човек? Аз твърдя, че противоречията между поколенията са по-големи, отколкото кой и на кого е изпратил GSM съобщение.
Защо си мисля така? На 66 съм и съм живял с родители и баби и дядовци, днес се боря със внуци.
Когато бабите и дядовците срещнат проблем обикновено казват: Ще викнем Х (дете, внук), той ще го оправи.
Та борейки се с компютъра стигнах до там, че заедно с компютъра посетихме единият син.
Веднага ще ви кажа как беше, когато бях млад. Майка ми се обажда, че кранът за водата капе.
Защо ви занимавам с глупости.
Проблемите между поколенията ги има и у нас, има ги и в Македония.
Вътрешновидовата борба я е открил Дарвин, има я и днес.
Всички проблеми имат решения. Поколенията, когато се понасят, ги решават заедно.
Накъде бия?
Никъде животът не е по мед и масло.
Заедно можем повече.
Ех, какви мъдрости изрекох, под влияние на ракията
Та животът винаги поднася проблеми. Обвиняването на другите, че те са виновни за проблемите, не е най-мъдрият изход
Сещате ли се какво намеквам?
С какво се занимават днес софиянци?
С подръчни дредства разриват колите. Кой е крив. Дядо Господ?
Редактирано от sofmak-90087 на 17.01.16 14:36.
| |
|
|
|
Каква е ракията?
Ако се Бугари, арно - ќе се разберам...
| |
|
|
|
от евтините. Мека топлина или нещо от този сорт.
| |
|
|
|
О, недей....точно от тая много ме цепи главата...бъди жив и здрав в тоя прекрасен зимен ден....
| |
|
|
|
Внимавай с тия полуфабрикати!
| |
|
|
|
може би защото главата ми е твърда (по бащина линия македонец, по майчина - шоп)
Има една хубава българска ракия - поморийска. Ама веднъж попаднах на менте
| |
|
|
|
Прав си затова, което си писал.
Аман от специалисти по нищо и специалисти по всичко. Много станаха!
| |
|
|
|
Препоръчвам троянска сливова отлежала....
| |
|
|
|
Не знам как е при другите, при мен ракията е от важните неща в живота.
Дядо ми и баща ми не пиеха. И не пушеха. Но децата трябва да са контра. Пия и пуша.
Троянската е от постиженията на българите!
В моята класация първо място заема Сливенската перла.
Поморийската е на второ място, но поморийските са няколко вида. Става дума за отлежала, специална.
И Бургас 63 е добра, но нея я унищожавам само в ресторанти, в компания, за да не се цепя от колектива.
Та като удари човек една и светът става по добър и Земята става по-добро място за живеене.
| |
|
|
|
Баща ми пушеше ужасно много до петдесетата си година, след което спря цигарите напълно за броени часове....почти не пиеше, но в последните години от живота си пийваше по някоя чашка в компания....
аз, уви, не си отказвам нито едното, нито другото, но съм доста по-умерен в последните десетина години....и тази умереност ми идва много добре...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|