|
|
|
Тема
|
ОСТАВКА на Груевски
|
|
| Автор |
lv_med-180559 (читател) |
| Публикувано | 15.01.16 14:30 |
|
|
Груевски е подал оставка.
Следват интересни месеци в БЮРМ, а и за нас в България.
| |
|
|
|
Да, де, ама го замества левия му сол-ташаки втори партиен секретар. Пълна пародия. Генералният секретар на управляващата партия в Република Македония ВМРО-ДПМНЕ Емил Димитриев ще изпълнява длъжността на служебен премиер до изборите на 24 април.
Редактирано от jingiby на 15.01.16 14:47.
| |
|
|
|
Мдааа, ами нали са си нашенци!
Как да го правят?
По нашенски!!!
И при мен на лични се обади стария бивш активен форумен член г-н Перунович, с молба да постна линк с изявлението на Груевски преди оставката.
Видеото е с гръцки субтитри, ама предполагам превод от диалектен на литературен български не ни е нужен.
| |
|
|
|
Това беше договорено и той е спазил договорката...вероятно ще се върне на бял кон, след определени концесии към Запада....нещо подобно се случи и тук с ГЕРБ...
Ако се Бугари, арно - ќе се разберам...
| |
|
|
|
умерения скептицизъм си е първото, което ми идва в главата като се заговори за промени в Македония
| |
|
|
|
От Перунович:
| |
|
|
|
Сценарият за БЮРМ е написан някъде зад океана, но прогноза че ще се повтори случката като у нас с ГЕРБ е много вероятна.
На сегашния етап видимият избор е между Груевски и Заев. Народът е казал "Хвани единия па удари другия!" Може пък да изникнат нови имена и партии??
Но има време от 100 дни и да сме живи и здрави за да видим това, което ще се случи в Скопие и около него.
| |
|
|
|
И на тебе ли ти е писал?
Този си трае известно време и като го пуснат от лечебницата или си спре хапчетата не можеш да го спреш .
| |
|
|
|
И на мен ми пише, аз го трия безмилостно...неам нерви и за тоя идиот, имам ги достатъчно около мене....
Ако се Бугари, арно - ќе се разберам...
| |
|
|
|
Заев "тупа" и бави топката.
..."В знак на протест срещу датата на изборите представителите на опозиционния Социалдемократически съюз на Македония напуснаха заседанието."...
Редактирано от lv_med-180559 на 19.01.16 14:34.
| |
|
|
|
|