|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Получи се като виц
|
|
Автор |
torlakov-93629 (оД Цаконица) |
Публикувано | 13.06.14 00:35 |
|
Не можах да се сдържа и го пускам отделно.
На изцепката на Порошенко, че Украйна няма избор да граничи с Канада и Швеция, а има Русия на Изток, се припомнила старата Руска договорка, че Русия пък граничи с когото си пожелае.)))
Та ако толкова не иската имат общо с русите, да резнат тръбите или да плащат по пазарни цени. Да не говорим за мераците по земи дето не се говори украйнски диалект.
Редактирано от torlakov-93629 на 13.06.14 00:36.
| |
|
Ебати руските фироми са тия хохоли...
Што знам што луѓе ќе бидат? Ако се Бугари, арно - ќе се разберам...\\\\\\\\\\\\\\\".
| |
|
То хубаво руски фироми, ама във вица има далеч по-смущаваща сентенция:
"Русия граничи с когото си поиска"
| |
|
вав сравнение на тежнението на Америка да граничи сас самата себе си, това руското е просто безобидно.
Da bides denes bugarin vo R. Makedonija e prasanje na intelektualen predizvik.
| |
|
По-смущаващото във вица е неговото продължение:
" - С кого граничи Русия?
- С когото си иска!
- А с кого иска?
- С никого!"
General Protection Fault in module 0xDEEBAA. Рестартирайте държавата!
| |
|
Е, не е баш така. Нали трябва да си изнасят газа някъде. После, със спечелената валута нали от някой трябва да купуват технологии, хубави коли и т.н...
| |
|
Абе вие станахте по-руси от руснаците бе.... Ебати матросовците на руските интереси.
Какво толкова, украинците НЕ обичат руснаците, живеят зле, държавата им е корумпирана и по вина на руснаците, искат да имат нормален живот, просто искат да опитат нещо да променят. Това лошо ли е? Каква е тая злоба, хохоли били, тръбите да им режели не знам какво си. Няма такава злоба като българската, нямам думи просто.
Тези които реват за Русия - ами да си ходят към Русия, включително и вие..
| |
|
Малко момиче убито от украински снаряд. Как може човек да подкрепя укруцките канибали след такива деяния?
Видео: разкъсани женски тела след украинските бомбардировки в Луганск:
Редактирано от vedm на 13.06.14 16:25.
| |
|
Мисля, че такива духовни червеи като vedm трябва да бъдат санкционирани.
Настоявам поста направен от vedm да се изтрие, а участника баниран.
Редактирано от DannyDeVito на 13.06.14 16:06.
| |
|
Еее, баце Дани. Ами и ние се посмяхме на твоя виц. Нали във всеки виц има по нещо верно. Бъди толерантен, иначе демокрацията отива на кино- да гледа още некой каубойски филм снимащ освобождението на поредното талибанско племе.
Първо, разглеждам конфликта като русо-руски. Имаме достатъчно основание да търсим културна и роднинска връзка и с двата народа, които са издънки на едно дърво. Не съм много сигурен кой на кого е направил зло, щото изключая Галиция останалите украинци си беха и ползваха съветските привилегии и съвсем не бяха пасивен наблюдател в съветските дела. Не случайно бяха така надути с територии в процеса на сглобяване. Сега, начина по който става развода не прави чест и на двете страни. Поради факта, че близо половината са рускоезични трябва да се избира между балансираност и равнопоставеност и с Изтока и със Запада , това изобщо не се случи. В тукашните медии дори правенето на русите във втора ръка граждани е нормален процес. Да не говорим за мнения на известни политици които говорят, че е трябвало да се изнесат от Украйна ако не им харесвало. Съвсем друг подход от Косово, друг стандарт.
Не на последно място идва и желанието за подържане на баланса на силите. А с лапването на Украйна от Нато той според мен се абсолютно нарушава и създава възможност за потенциален конфликт, тъй като Запада няма да пропусне възможността да се възползва.
Украинците след като си сдадоха ядроното оръжие се обрекоха да бъдат пионка в едни или други ръце. В момента собвстениците на пионката много лошо я нараняват с ходовете си. Не мисля, че имат намерение да и' издигат статуса на кон или офицер. Ми тя пионката тогава ще иска по сериозна издръжка.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|