|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
питане към Джонката имам
|
|
Автор |
ramlid (преобразен) |
Публикувано | 21.10.13 14:09 |
|
що бе Джонка малакитата решиха че това детенце Мария е българче
| |
Тема
|
Re: питане към Джонката имам
[re: ramlid]
|
|
Автор |
kyмaнич (рекордьор) |
Публикувано | 21.10.13 14:55 |
|
Григор Пърличев на "интервю" пред поетическата комисия:
– От каква сте народност?
– Българин.
– Не е можно българин да има черни коси и черни очи.
---
Извод: За гърците черните коси и черните очи са си техен патент. Щом косите или очите не са черни - значи е българин.
| |
|
Па чели са Херодот сигурно, дето написал че траките продавали децата си в робство.
Надявам се родителите на момиченцето да бъдат намерени, ако е било отвлечено.
| |
|
Ami mnogo prosto : edin gracki ciganski "car" se iztapanchi pred grackata televizija i zajawi, che deteto e bilo osinoveno sled kato majka mu balgaarka go e prodala na desetina dni za 500 € - standartna cena za novorodeni vav targvijata sas deca....
Towa si e zhalak obraz za dneshnoto polozhenie waw BG i antinacionalnata politika kojato vodim - ne biva da se samnjawame dali deteto e balgarche ili ne a po-skoro kakwo prawi darzhawata ni da predodvratjawa podobni sluchai...zashtoto che balgarite si prodawat decata si ne e nishto novo za poshturelite bezdetni zapadnoevropejci....
A majkata idi ja diri....... koj znae kade po Evropa i tja e zabichila....
Da bides denes bugarin vo R. Makedonija e prasanje na intelektualen predizvik. Редактирано от JovanDamaskin на 21.10.13 22:19.
| |
|
Не знам защо трябва да се взимат думите на цигански "цар" за чиста монета, независимо дали се казва Киро и особено ако се казва Кирякис.
Редактирано от DarkBulgarianSubject на 22.10.13 16:58.
| |
Тема
|
[re: dean dimov]
|
|
Автор |
ramlid (преобразен) |
Публикувано | 22.10.13 20:04 |
|
кви траки те тракат бе джонка
| |
|
Трака ти на тебе нещо, бре Джони :)
То Атиняните яко са продавали децата си в робство, че да си платят масрафа. ...
Гледох, преди малко интервю с "майката" по ТВ.
Црна циганка /не от най-де/, но със светли очи.
При цигани, явно бащата не се показва....нейде измежду бащите.
...
Дано намерят родителите, но КАК?!
За мен лично, това дете е в схема за крадене на бебета и/или нещо по- гнусно.
...
Извън задявките - евала на гръцките полицаи, че са действали адекватно и още по- евала на Гръцката държава, че им е дала това право. /ама истински и без да им пищят Хелзинкски дриШльовци.
| |
|
mozhebi zashtoto ciganin pritisnat na tesno obiknoveno si priznawa istinata - inache izbor na zakasali darzhawi okolo Garcija kolko shtesh.... kef ti FYROM, kef ti Albanija, kef ti Sarbija, kef ti Kosovo, pak ako shtesh i kef ti Moldawija...no ne vse pak ako triabwa da se kazwa istinata mango izbra tochno nas.... ne mozhem da se prikriwame, che uzh ne e nasho dete... imame si nie dokazan problem sas targovija na deca i zatowa pisnaha veche i zapadnite medii (za poreden pat neshto koeto ne ni e na slawa) !
..waw kraja na kraistata mozhem da "zablagodarim" imenno pri onija mangal deto im se vodi kato bimbashija ili kakaw shte da e - naj-novoto e, che deteto e ot balgarka kojato e rabotila i go e rodila waw Garcija... shansa da se nameri e kolkoto igla waw kupa seno - osven ako ne ja pognat nekakwi majchini chustwa i ne se jawi dobrovolno pri policijata...
Da bides denes bugarin vo R. Makedonija e prasanje na intelektualen predizvik.
| |
|
Защо задължително е продадено, а не е примерно откраднато от циганите, да не би да няма и такива случаи?
imame si nie dokazan problem sas targovija na deca i zatowa pisnaha veche i zapadnite medii
Всъщност в по-голямата си част продадените деца са циганчета!
| |
Тема
|
[re: ramlid]
|
|
Автор |
morskomake (старо куче) |
Публикувано | 22.10.13 21:28 |
|
За жал на малаки,сърбежи и секакви в БГ си има скандинавско и славянско изглеждащи хора,а каква е съдбата на детето тепърва ще се разбере...или не
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|