|
Тема
|
tom1
|
|
Автор |
tom1 (македонец) |
Публикувано | 06.05.13 10:28 |
|
Здравейте колеги,
малко е тивко овде-да живее модератора.
Господинот tom1 веке има над 350 приятели во Фейсбук-като 90 % са партийните централи на Република Циркус-Скопие.Продължавам с Енциклопедия Британика, БиБиСи, Лувъра.......и вече имам успехи-от доста седмици никой не ми пуска да ми се фали со фиромски антички гордости.....аз,како плагиат на профосорот Катарджиев споделям неговата визия- "верувам во интелекта на современия македонец"....он е жаден за наука и вистна.Много ми е интересно,кога хард фироми се променят.......
Поздрави на баба П.рсонка, и на всички бюрократи . Да живее Македония
| |
|
Pozdrave, Tomche, i davaj po-natatataka kakto i dosega ....
Da bides denes bugarin vo R. Makedonija e prasanje na intelektualen predizvik.
| |
|
Честити ти празници,да бидеш здрав и корав!Томчо също
| |
|
Благодарам Йоване,всичко хубаво и на тебе.
Ми се явува на лична-"заедницата на македонците во Австралия и ми пишува.."абе,тебе ке те връжем на еден кол 30 метра..." ....аз му велам-ее,,само на 30 метра...не ли можно барем на 31 ? ...он продолжува...и на 31 метра ке те вржем......аз му велам...и какво требе да вигя ? Ке видиш Македония ? ...аз му пущам линк на австралийскиот музей...дека пишува ,че Александър Македонски е грк...зборува грчкиот язик...и таканатаму...пущам му линк со слика на надпис во Битола,дека е бришано надписа во битолската црква за бугаите дека строили црквата......и...............ефекта се получава.......сега ми са тайни фенове........истото е и со заедницата на македонците во хрватска......со некои од ДПМНЕ.........аз искам ова.....да посеем сомнението...и се получава...Сакам Скопско...
| |
|
Христос Воскресе-Воистина Воскресе !
Да си жив и здрав и ти морско маке...много се стресират хард фиромите кога видят споменикот на Гоце Делчев во Варна......дека е варна...дека е Скoпие.......Сакам Скопско
Редактирано от tom1 на 06.05.13 11:42.
| |
Тема
|
Re: tom1
[re: tom1]
|
|
Автор |
persone (върховист) |
Публикувано | 07.05.13 11:06 |
|
Мерси за поздравите Томе! И аз те поздравявам също, нали знаеш да не фанеш на баба си фурката... Една поправка, аз не съм бюрократ и никога няма да бъда. Жалко е ако не си го разбрал още, но като гледам теб те пере особен вид съчма от паралелната действителност. И понеже гледам, че леко си се комплексирал, просто исках да ти спестя един бан, когато зацепи на антисемитска вълна, но ти го прие много вътрешно батка. Бъди здрав и щастлив и една идея по-умен.
| |
|
|
|
|