|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема
|
Failed state?
|
|
Автор |
Щъpkoт (fyromophagos) |
Публикувано | 20.02.13 12:48 |
|
Превръщаме ли се в първата страна в ЕС с подобен статут? Като гледам политическата криза, в която навлизаме, ми се чини, че точно това става и това е логичният резултат от неправилната и пагубна икономическа и социална политика в последните 23 години....
Што знам што луѓе ќе бидат? Ако се Бугари, арно - ќе се разберам...".
| |
Тема
|
Re: Failed state?
[re: Щъpkoт]
|
|
Автор |
koмитa (български) |
Публикувано | 20.02.13 12:50 |
|
Или както казва хедхънтара-Дженеръл протекшън фолт, ох дееба, рестартирайте държавата...
| |
|
Много рестарти,вече свикнахме-нали скоро словенците се тепаха,унгарците също бяха увиснали,чехите се свиха.Вече се питам имаме ли ресурс или ще си гаснем с препуквания.
| |
|
Амми няма избор,трябва да има и бой през пръстите,други също я бяха овапцали,става дума за оцеляване.
| |
Тема
|
Гърция, Ирландия
|
|
Автор |
persone (върховист) |
Публикувано | 20.02.13 13:33 |
|
... Унгария, Словения ни изпревариха, макар да бяха по-добре икономически от нас и продължават да са.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ARlZE (Nachtmahr) |
Публикувано | 20.02.13 14:14 |
|
Ми че то от banana republic до failed state колко мислиш е разстоянието?
И дали изобщо има разстояние, щото много политолози ги използват двата термина като синоними...
Success is the sole earthly
judge of right and wrong.Редактирано от ARlZE на 20.02.13 14:16.
| |
|
Aко нормалните хора си седят вкъщи зад пердето, докато лумпените се представят като "народа" и "младежта на България", то точно там ще стигнем. Демокрацията трябва да има изградена имунна система и да се брани ежедневно. И в тази секунда по 500 софри и сепарета из България разни кръгове обсъждат, какво ще чопнат като се размъти водата...
| |
|
Не е като да не си прав!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
jingiby (Джингиби) |
Публикувано | 20.02.13 17:58 |
|
------------------------------------------------------------------------------------
Ето ти това, към което се стремиш.
Специално за теб потретвам: Няма да толерирам копи/пейст спам.Редактирано от Бopeтo на 20.02.13 18:02.
| |
Тема
|
Как се чува по Македонија
[re: jingiby]
|
|
Автор |
FaktorX (старо куче) |
Публикувано | 20.02.13 18:14 |
|
Социјалната ви политика изопшто не ви е на високо ниво. Многу Блгари се оплакват от положението, режиските трошоци за ток и комуналии скачат всеки месец а заплати или нема или се премалку да се преживее.
Аз од преди доста време сам разбрал, истински излез от икономската катастрофа на балкана е.
Изграждане на безцаринска, безгранична соработка помежду сичките ни.
Оставане на политиката на политиците, историјата на историците, икономијата на икономистите а животот на ХОРАТА, ако ги поставиме нештата вака и ако не се брка едно в друго тогава аз истински вервам че истинскија Европејски сојуз ште го изградиме тук, сега и овде.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
|
|
|