Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:51 12.11.25 
Политика, Свят
   >> Македония
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Евтин цирк, но  
Автор Щъpkoт (fyromophagos)
Публикувано19.01.13 16:26

дано не ни излезе скъпо....имам предвид т.нар. "покушение" срещу Доган...

Што знам што луѓе ќе бидат? Ако се Бугари, арно - ќе се разберам...".

Тема Re: Евтин цирк, но [re: Щъpkoт]  
Автор dean dimov (gioni)
Публикувано19.01.13 17:02

Евтина ченгесарска постановка за вдигане на рейтинга на ДПС, Атака и ВМРО.

Тема Re: Евтин цирк, но [re: dean dimov]  
Автор croesus (калаш)
Публикувано19.01.13 17:15

Постановка е, но на ГЕРБ, не на ДПС.

p.s. Бъдещето ще покаже най-добре, стига да не реши вместо това да хвърли още повече мъгла, както често се случва у нас.

Ползвам един много точен репер за милиционерщините, които спрятат ГЕРБ. За разлика от бесепарските милиционерщини, техните са на нАучна основа (Ц.Бориславова има фондация, която се занимава между другото и със социална психология, да не кажа, че основното й дейност е да изучава условните рефлекси на местното население). Та реперът ми е майка ми и нейните съседки. Ако реакциите им, по повод на някое черезвичайно събитие, са против някой враг на ГЕРБ - значи цветелинините тамагочита добре са си свършили работата. Ако са против ГЕРБ - станала е някаква грешка или ГЕРБ не са замесени.

Днес всички реакции единодушно и независимо една от друга, посочиха гербаджийско мероприятие.

Редактирано от croesus на 19.01.13 17:29.

Автор kyмaнич (рекордьор)
Публикувано19.01.13 17:21

Филиз Хюсменова:

Това е опит за политическо убийство. И България повече няма да е същата. В държава, членка на ЕС, това е недопустимо....
---
Аз пък си мисля, че е буря в чаша вода... Три дни говорене и после новината ще остане на последните страници

Тема Re: Евтин цирк, но [re: croesus]  
Публикувано19.01.13 17:21

Не съм сигурен чия е постановката, но много ми мяза на авто-ДПС и анти-Касим Дал....поживьом увидим....

Тема Re: Евтин цирк, но [re: kyмaнич]  
Публикувано19.01.13 17:22

о, тука мисля, че ще има много опити да се раздуха тази евтиничка постановчица....

Автор kyмaнич (рекордьор)
Публикувано19.01.13 17:25

Сидеров веднага кацна при Карбовски, след него Румен Петков, но не ги следя особено, защото вече се прехвърлих на футболна вълна

Тема Re: Евтин цирк, но [re: kyмaнич]  
Автор croesus (калаш)
Публикувано19.01.13 17:35

Ще видим каква ще е бурята, като занесат случая в Брюксел. Яко оси*ране на цецовци. ДПС спокойно могат да ни наколадят за политически шантаж, репресии срещу малцинствата, дори опит за политическо убийство. И имат всички основания да го сторят - всички видове "органи", буквално, отсъстваха от сцената.
Още довечера чакай пространни оправдания и извинения от шапкари, че те не са виновни за инцидента.

Автор persone (върховист)
Публикувано19.01.13 17:55

Всеки случай Доган изглеждаше уплашен, но с добри тренирани реакции. Въпросът е кой има изгода от това събитие, защото след случая Доган май се оттегли...

Автор croesus (калаш)
Публикувано19.01.13 18:21

Това съм го писал преди 20 дни, да не кажеш, че сега си го натаманявам според случая.

Слухове, че Доган ще си подава оставката се въртяха още вчера. Днес, нерегистриран сред делегатите турчин, се опита да уплаши Доган. 2 + 2 = ?

Ако постановката беше за сплотяване на ДПС, някой Иван Петров щеше да е с пистолета, не Октай Енимехмедов.

Сега ще паднат едни двоуменета дали Доган наистина е щял да си подаде оставката (както е мамил 100 пъти) или са го уплашили и затова го е сторил. В нашето мачистко общество, такъв "аргумент" има невероятна сила.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.