Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:36 14.11.25 
Политика, Свят
   >> Македония
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Почина проф. Георги Бакалов  
Автор Kpakpa ()
Публикувано23.06.12 19:22

На 69г. Роден в гр. Гоце Делчев, потомствен учител.

Изучил стотици млади хора, както в средното училище, така и в университета, да обичат и ценят средновековната история на България.

Уважаван от всички, които го познаваха.

Тема Re: Почина проф. Георги Бакалов [re: Kpakpa]  
Автор Щъpkoт (fyromophagos)
Публикувано23.06.12 19:43

Познавах го много добре, бих казал лично. Последните му години преминаха в голяма болка, самота и отчуждение, след като идиотът Дянков го уволни от поста директор на Националния архив. Беше също така смазан от разкритията на Комисията по досиетата, която извади някакво картонче и за него. Напълно съм убеден, че е бил изнудван, всъщност знам в подробности цялата история на т.нар. му "вербуване". Бог да го прости!

Што знам што луѓе ќе бидат? Ако се Бугари, арно - ќе се разберам...".

Тема Re: Почина проф. Георги Бакаловнови [re: Щъpkoт]  
Автор ARlZE (Nachtmahr)
Публикувано23.06.12 21:27

всъщност знам в подробности цялата история на т.нар. му "вербуване". Бог да го прости!
.........................

Не знам, но и било добре ти или някой от близките му да разкажете публично тая история с вербувнето. Нека хората знаят каква простотия беше тая пародия с картончетата и колко много съдби съсипа... Проф. Бакалов беше читав човек и истинси българин и патриот. В негова памет истината трябва да се знае.

Most Germans own a second property.
It is called Greece.

Тема Re: Почина проф. Георги Бакаловнови [re: ARlZE]  
Публикувано24.06.12 09:20

Не е нужно, той я разказа публично сам...но в тази скапана държава, където се излагат на показ вербуваните, а вербовчиците управляват, полза от това никаква...

Тема Re: Почина проф. Георги Бакаловнови [re: Kpakpa]  
Автор Cтapинap (ветеран)
Публикувано24.06.12 22:25

Хе хе хе ....починал професорина Гьорги Бакалов ?

От тук за бъдещето му" невидомое" -нищо ! Сиреч-по Божиите закони !

Но за ГАВРИТЕ му с националната памет на българите : м.......ка му ПРАСЕ ДОЛНО !

Гад беше,гад си остана ,макар ,че сигурен съм- и най-старохопъзльовците му сечаха майката ,след гнусното му предателство,разкрит от сътрудничеството с ДС.

Сега,туканка,някои му свирят " пищимал гиби" !

Зашчо бе люге ? .........дето й хабер си нямахте каква ПОКВАРА бе тойзи "учен" ?

Тема Re: Почина проф. Георги Бакаловнови [re: Cтapинap]  
Автор morskomake (пристрастен)
Публикувано24.06.12 22:48

Бре,стари наре що не ни осветлиш малце?

Тема Re: Едно съм се научилнови [re: Cтapинap]  
Автор Medius ()
Публикувано24.06.12 23:37

през не толкова многото години, които съм живял.

Мъртвите не се закачат.

Каквото било - било. Вече го няма.

Това е едно от нещата, които ни различават от животните.

Може да се изтъкват положителни или отрицателно заслуги, но да се псува...това за мен е равносилно с гавра с труп.

Публикувано25.06.12 01:18

Айде, пак се разсмърдя...дай факти, стига си голословничил...вярно е, че полегна на тангристите по някои линии, но в крайна сметка не знам да е навредил на някого, а в мръсната игра с картончетата той определено бе жертва...

Тема Re: Почина проф. Георги Бакалов [re: Щъpkoт]  
Автор Cтapинap (ветеран)
Публикувано25.06.12 08:43

Мога да те засипя с факти,но считам ,че ще е кауза пердуда .Първо ,защото не познаваш "творчеството"му и второ-защото цялата му кариера бе движена от ДС,включително до последният му пост.

Публикувано25.06.12 08:52

Доста си компетентен, но и доста арогантен, което показва дълбоки личностни комплекси....айде засипи ме поне с един факт, а що се отнася до творчеството му, познавам го по-добре от тебе...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.