|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Почина проф. Георги Бакалов
|
|
| Автор |
Kpakpa () |
| Публикувано | 23.06.12 19:22 |
|
|
На 69г. Роден в гр. Гоце Делчев, потомствен учител.
Изучил стотици млади хора, както в средното училище, така и в университета, да обичат и ценят средновековната история на България.
Уважаван от всички, които го познаваха.
| |
|
Тема
|
Re: Почина проф. Георги Бакалов
[re: Kpakpa]
|
|
| Автор |
Щъpkoт (fyromophagos) |
| Публикувано | 23.06.12 19:43 |
|
|
Познавах го много добре, бих казал лично. Последните му години преминаха в голяма болка, самота и отчуждение, след като идиотът Дянков го уволни от поста директор на Националния архив. Беше също така смазан от разкритията на Комисията по досиетата, която извади някакво картонче и за него. Напълно съм убеден, че е бил изнудван, всъщност знам в подробности цялата история на т.нар. му "вербуване". Бог да го прости!
Што знам што луѓе ќе бидат? Ако се Бугари, арно - ќе се разберам...".
| |
|
Тема
|
[re: Щъpkoт]
|
|
| Автор |
ARlZE (Nachtmahr) |
| Публикувано | 23.06.12 21:27 |
|
|
всъщност знам в подробности цялата история на т.нар. му "вербуване". Бог да го прости!
.........................
Не знам, но и било добре ти или някой от близките му да разкажете публично тая история с вербувнето. Нека хората знаят каква простотия беше тая пародия с картончетата и колко много съдби съсипа... Проф. Бакалов беше читав човек и истинси българин и патриот. В негова памет истината трябва да се знае.
Most Germans own a second property.
It is called Greece.
| |
|
Тема
|
[re: ARlZE]
|
|
| Автор |
Щъpkoт (fyromophagos) |
| Публикувано | 24.06.12 09:20 |
|
|
Не е нужно, той я разказа публично сам...но в тази скапана държава, където се излагат на показ вербуваните, а вербовчиците управляват, полза от това никаква...
| |
|
Тема
|
[re: Kpakpa]
|
|
| Автор |
Cтapинap (ветеран) |
| Публикувано | 24.06.12 22:25 |
|
|
Хе хе хе ....починал професорина Гьорги Бакалов ?
От тук за бъдещето му" невидомое" -нищо ! Сиреч-по Божиите закони !
Но за ГАВРИТЕ му с националната памет на българите : м.......ка му ПРАСЕ ДОЛНО !
Гад беше,гад си остана ,макар ,че сигурен съм- и най-старохопъзльовците му сечаха майката ,след гнусното му предателство,разкрит от сътрудничеството с ДС.
Сега,туканка,някои му свирят " пищимал гиби" !
Зашчо бе люге ? .........дето й хабер си нямахте каква ПОКВАРА бе тойзи "учен" ?
| |
|
|
|
Бре,стари наре що не ни осветлиш малце?
| |
|
|
|
през не толкова многото години, които съм живял.
Мъртвите не се закачат.
Каквото било - било. Вече го няма.
Това е едно от нещата, които ни различават от животните.
Може да се изтъкват положителни или отрицателно заслуги, но да се псува...това за мен е равносилно с гавра с труп.
| |
|
Тема
|
[re: Cтapинap]
|
|
| Автор |
Щъpkoт (fyromophagos) |
| Публикувано | 25.06.12 01:18 |
|
|
Айде, пак се разсмърдя...дай факти, стига си голословничил...вярно е, че полегна на тангристите по някои линии, но в крайна сметка не знам да е навредил на някого, а в мръсната игра с картончетата той определено бе жертва...
| |
|
Тема
|
[re: Щъpkoт]
|
|
| Автор |
Cтapинap (ветеран) |
| Публикувано | 25.06.12 08:43 |
|
|
Мога да те засипя с факти,но считам ,че ще е кауза пердуда .Първо ,защото не познаваш "творчеството"му и второ-защото цялата му кариера бе движена от ДС,включително до последният му пост.
| |
|
Тема
|
[re: Cтapинap]
|
|
| Автор |
Щъpkoт (fyromophagos) |
| Публикувано | 25.06.12 08:52 |
|
|
Доста си компетентен, но и доста арогантен, което показва дълбоки личностни комплекси....айде засипи ме поне с един факт, а що се отнася до творчеството му, познавам го по-добре от тебе...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|