|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Necuveno! BUGARSKA SRBIJI KRADE DRZAVLJANE
|
|
| Автор |
croesus (хлевоуст) |
| Публикувано | 20.03.12 14:50 |
|
|
.. Isto i u Makedoniji ..
Ето пълната статия:
Преразказ на български:
| |
|
Тема
|
Re: Necuveno! BUGARSKA SRBIJI KRADE DRZAVLJANE
[re: croesus]
|
|
| Автор |
WlSP (тук) |
| Публикувано | 20.03.12 16:03 |
|
|
Коментарите под статията са интересни. Сърбите са далеч по-трезвомислещи от македонците.
| |
|
|
|
Ето един много интересен коментар за Шенген и цялата ни "неподготвеност" за ЕС. Както виждате колкото и да сме "голи и боси" и както казахте, че Груйо бил голям политик, сърби и македонци висят по опашките за българско гражданство.
Pogotovo Holandija. Ali ona cini Bugarskoj i Rumuniji uslugu, jer ih cuva od najezde azilanata. Jednom sam na nemackoj TV gledao neki prilog gde su pitali ilegalne Avgance kako su dosli do Nemacke. Kazu decaci: preko Grcke i "Jugoslavije". "A zasto niste preko Bugarske" - Avganistanac je pokazao tragove od pasjih ujeda na nogama i rukama i rekao "nikad preko te zemlje".
ВМРО-НП
| |
|
Тема
|
И малко смях!
|
|
| Автор |
Zaples (Разсеян такъв) |
| Публикувано | 20.03.12 17:12 |
|
|
Като видях снимките по статията нещо ме жегна. Спомних си, че тук е дъвкано. Поразрових се и .
Македонија има потреба од Македонци , не од Македончиња
| |
|
|
|
a i pakuju se. Ponedeljkom ujutro nocni beogradski voz je pun, ljudi idu na POSAO. U Srbiji i nema puno Bugara, oko 20 - 40 hiljada. Ali svi Makedonci se po difoltu smatraju Bugarima i imaju pravo na BG drzavljanstvo. Posle ukidanja viza iz istocne Makedonije putuju autobusima za Sofiju, samo da bi predali dokumenta za drzavljanstvo.
| |
|
Тема
|
[re: ludo-mlado]
|
|
| Автор |
ludo-mlado (оптимист) |
| Публикувано | 20.03.12 19:44 |
|
|
a sto da idemomo u bugarsku pa ovde je ziveo moj pra deda za koga znam pa sada ja zivim ,i mi smo bugari kako da prihvatim da sam srbin kad mi je i otac i majka bugari,a ti ako imas mrznju naspram bugare znaci nacionalista si i dok got postoji srbi kao ti srbija ne ide nikuda
| |
|
Тема
|
[re: ludo-mlado]
|
|
| Автор |
ludo-mlado (оптимист) |
| Публикувано | 20.03.12 19:45 |
|
|
Evo, sada prijatelji Bugari.Prvo gradjane Srbije i Makedonije a uskoro i teritorije.Poslednji, neka operi noge,ugasi svetla i na spavanje.
Абе малко като спам става ама са интересни ...
| |
|
|
|
# Иван
20.03.2012 14:35:34
# Заправо, ови Бугари нису новопечени. Већина у Босилеграду и Димитровграду је бугарска, ови делови Србије су били освојени у 1919, иако су имале 100% бугарског становништва. Разлог за бугарског става према македонским грађанима је сличан. Већина македонских Словена пре 1913 су били припадници бугарске Цркве и симпатизери про-бугарског револуционарног покрета ВМОРО, касније ВМРО.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Boom-Boom (душманин) |
| Публикувано | 20.03.12 21:48 |
|
|
| |
|
Тема
|
[re: WlSP]
|
|
| Автор |
croesus (хлевоуст) |
| Публикувано | 21.03.12 01:13 |
|
|
Сърбите винаги са ми впечатлявали с философския си поглед върху нещата. Не знам дали им помага или пречи.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|