Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:37 24.09.26 
Политика, Свят
   >> Македония
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Necuveno! BUGARSKA SRBIJI KRADE DRZAVLJANEнови  
Автор croesus (хлевоуст)
Публикувано20.03.12 14:50

.. Isto i u Makedoniji ..

Ето пълната статия:

Преразказ на български:

Тема Re: Necuveno! BUGARSKA SRBIJI KRADE DRZAVLJANEнови [re: croesus]  
Автор WlSP (тук)
Публикувано20.03.12 16:03

Коментарите под статията са интересни. Сърбите са далеч по-трезвомислещи от македонците.

Тема Re: Necuveno! BUGARSKA SRBIJI KRADE DRZAVLJANEнови [re: croesus]  
Автор HOLYGANGS7ER ()
Публикувано20.03.12 16:23

Ето един много интересен коментар за Шенген и цялата ни "неподготвеност" за ЕС. Както виждате колкото и да сме "голи и боси" и както казахте, че Груйо бил голям политик, сърби и македонци висят по опашките за българско гражданство.

Pogotovo Holandija. Ali ona cini Bugarskoj i Rumuniji uslugu, jer ih cuva od najezde azilanata. Jednom sam na nemackoj TV gledao neki prilog gde su pitali ilegalne Avgance kako su dosli do Nemacke. Kazu decaci: preko Grcke i "Jugoslavije". "A zasto niste preko Bugarske" - Avganistanac je pokazao tragove od pasjih ujeda na nogama i rukama i rekao "nikad preko te zemlje".

ВМРО-НП

Тема И малко смях!нови [re: croesus]  
Автор Zaples (Разсеян такъв)
Публикувано20.03.12 17:12

Като видях снимките по статията нещо ме жегна. Спомних си, че тук е дъвкано. Поразрових се и

.

Македонија има потреба од Македонци , не од Македончиња

Тема Re: Necuveno! BUGARSKA SRBIJI KRADE DRZAVLJANEнови [re: HOLYGANGS7ER]  
Автор ludo-mlado (оптимист)
Публикувано20.03.12 19:42

a i pakuju se. Ponedeljkom ujutro nocni beogradski voz je pun, ljudi idu na POSAO. U Srbiji i nema puno Bugara, oko 20 - 40 hiljada. Ali svi Makedonci se po difoltu smatraju Bugarima i imaju pravo na BG drzavljanstvo. Posle ukidanja viza iz istocne Makedonije putuju autobusima za Sofiju, samo da bi predali dokumenta za drzavljanstvo.

Тема Re: Necuveno! BUGARSKA SRBIJI KRADE DRZAVLJANEнови [re: ludo-mlado]  
Публикувано20.03.12 19:44

a sto da idemomo u bugarsku pa ovde je ziveo moj pra deda za koga znam pa sada ja zivim ,i mi smo bugari kako da prihvatim da sam srbin kad mi je i otac i majka bugari,a ti ako imas mrznju naspram bugare znaci nacionalista si i dok got postoji srbi kao ti srbija ne ide nikuda

Тема Re: Necuveno! BUGARSKA SRBIJI KRADE DRZAVLJANE [re: ludo-mlado]  
Публикувано20.03.12 19:45

Evo, sada prijatelji Bugari.Prvo gradjane Srbije i Makedonije a uskoro i teritorije.Poslednji, neka operi noge,ugasi svetla i na spavanje.

Абе малко като спам става ама са интересни ...

Тема Ах ах...нови [re: ludo-mlado]  
Автор Darkages (пристрастен)
Публикувано20.03.12 20:41

# Иван
20.03.2012 14:35:34
# Заправо, ови Бугари нису новопечени. Већина у Босилеграду и Димитровграду је бугарска, ови делови Србије су били освојени у 1919, иако су имале 100% бугарског становништва. Разлог за бугарског става према македонским грађанима је сличан. Већина македонских Словена пре 1913 су били припадници бугарске Цркве и симпатизери про-бугарског револуционарног покрета ВМОРО, касније ВМРО.

Тема Re: Necuveno! BUGARSKA SRBIJI KRADE DRZAVLJANE [re: croesus]  
Автор Boom-Boom (душманин)
Публикувано20.03.12 21:48

Тема Re: Necuveno! BUGARSKA SRBIJI KRADE DRZAVLJANEнови [re: WlSP]  
Автор croesus (хлевоуст)
Публикувано21.03.12 01:13

Сърбите винаги са ми впечатлявали с философския си поглед върху нещата. Не знам дали им помага или пречи.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.