|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|
Жалко, че това илюзорно малцинство се ползва за пропаганда зад граница -
За българите в Беломорието.Редактирано от Illustration Belomore на 19.06.11 12:34.
| |
|
|
|
Събрали се група проамерикански конфликтаджии да честват един от най-големите престъпници в началото на 20 век от когото е пропищяла цялата област Македония. Трябва да знаете че Яне Сандански не се е интересувал от нищо друго освен от пари и голяи.
| |
|
|
|
Събрали се група проамерикански конфликтаджии...
Македонија - татковина со палеолитски наследен суверенитет на македонскиот народ
| |
|
|
|
от предишни постове, че не Русия, сащ дърпат конците в наща държава и разни неформални и формални организациики. Що никой не смее никой да изрисува петолъчка на гроба на американските летци!? Ами много просто щото ще го съдят, а за тези хора, обикновени войници отдали живота си, за да освободят човечеството от нацизма и фашизма им се подиграват, защото ако не знаете уважаеми аМАТЬОРЕ, ако не бяха те вас нямаше да ви има.
Редактирано от vasiliiiusko на 19.06.11 13:50.
| |
|
|
|
Не смятате ли, че Рожен няма нищо общо с паметниците на съветската армия в България?
За българите в Беломорието.
| |
|
Тема
|
Re: Това само потвърждава думите ми
[re: vasiliiiusko]
|
|
| Автор |
Eks (Стара пушка) |
| Публикувано | 19.06.11 13:56 |
|
|
Как реши ,че нямаше да го има?
| |
|
|
|
да се обръщате само към мен тъй като не сложих аз снимката с колажа!?
Редактирано от vasiliiiusko на 19.06.11 14:08.
| |
|
|
|
Отнася се към всички, които нямат какво да кажат по темата и вместо това изместват разговора в посока, която пре спокойно може да се заложи в отделна тема в друг подраздел на форума на Дир. Лично мнение.
За българите в Беломорието.
| |
|
|
|
Май си си перманентно некоректен. Лично мнение.
| |
|
|
|
Що за глупост? Къде щяхме да сме ако не беше червената армия?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|