|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
Немој Дуки да кољеш Бугарина
|
|
| Автор |
Protostrator (минаващ) |
| Публикувано | 17.04.11 00:24 |
|
|
Nemoj nemoj Duki da koljes Bugarina,ajde da ja probam cistaka pa ako ni to ne radi onda ga, mislim onda ga kolji ili kako vec to ide...
Паметно зборуваш, паметно
Редактирано от Protostrator на 17.04.11 00:30.
| |
|
|
|
Т'ва па на къв език е и некой може ли да го преведе?
| |
|
|
|
На сръбски е, превод:
"Недей бе, Дуки, да колиш българина, дай да пробвам чистака (чистата дрога), па ако и тогава не действа, тогава го.., искам да кажа, тогава го коли или както там става..."
Сръбски TV-смешки, демек дилъра е българин, е кво друго да измислят горките...
Редактирано от WlSP на 17.04.11 10:53.
| |
|
Тема
|
Re: Немој Дуки да кољеш Бугарина
[re: WlSP]
|
|
| Автор |
antikomunist (рекордьор) |
| Публикувано | 17.04.11 14:57 |
|
|
Т.е. дилърът е българин и се налага да бъде заколен? И това се води ... смешно??
| |
|
Тема
|
Немой и недей
[re: WlSP]
|
|
| Автор |
vedm (член) |
| Публикувано | 17.04.11 15:19 |
|
|
Интересно ми е къде в България се употребява думата "недей" (освен в книжовния език). Предполагам около Търново? В Родопите и Благоевградско в разговорния език се употребява (или поне едно време се употребяваше) изключително "немой".
Същата е ситуацията и с думите "тоя - този", "тая -тази", "тия - тези". Вторият вариант практически не се среща по голямата част от местните говори според мен.
Редактирано от vedm на 17.04.11 15:20.
| |
|
|
|
Аз се запитах същото. Доста нелепи индивиди има и сред нас, българите.
Protostrator, какво е смешното на това някой да иска да убива твой сънародник, пък и бил и той въображаем наркодилър, на всичко отгоре в сръбски филм? Нещо ми се губи логиката.
| |
|
Тема
|
Стига с тая болезнена чувствителност
[re: Boom-Boom]
|
|
| Автор |
vedm (член) |
| Публикувано | 17.04.11 16:46 |
|
|
Стига с тия комплексарски реакции. Думата "бугарин" в клипа не означава абсолютно нищо. Това е нормална хумореска с нормален югохумор, и е нормално "бугарин" да е продавач на дрога: трафикът на наркотици за Сърбия минава през България.
| |
|
Тема
|
Re: Стига с тая болезнена чувствителност
[re: vedm]
|
|
| Автор |
Boom-Boom (душманин) |
| Публикувано | 17.04.11 17:10 |
|
|
След като успя да свалиш Борето от модераторското място, вече си почнал да раздаваш и указания кой как да се държи. Няма да е лошо да кротнеш малко
| |
|
|
|
Цитат:
"Protostrator, какво е смешното на това някой да иска да убива твой сънародник"
Съмнявам се че "Protostrator" се изживява като сънародник в случая, като се има пред вид че е бивш югослав. По скоро той се изживява като сънародник на останалите герои от клипчето, а на на "бугаринот"
Редактирано от vedm на 17.04.11 17:59.
| |
|
Тема
|
Re: Немой и недей - карта
[re: vedm]
|
|
| Автор |
dean dimov (gioni) |
| Публикувано | 17.04.11 18:12 |
|
|
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|