|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Среща   |  |  | Автор | sofijanec (член) |  | Публикувано | 06.12.10 11:48 |  |  | 

Здравейте, бях в Скопие уикенда и се видях за по бира със Сашето. Той ми даде бутилка домашна ракия (произвдоство на баща му) за членовете на клуб "Македония". Бутилката сега е в мен, така че предлагам да организираме една среща и да и' видим сметката...

Давайте прдложения къде и кога да се срещнем.

|  |  |  
             |  |  | 

Ако падне некои жертва от ракијата, не отговарам. Всичко е на ваш сопствен риск.

* За Антикоминистата не важи (тои не пие домашна и без тава)

П.С. Софијанец, а нели си помисли че можеби има “отров“ внтре, можеби искав да убијам Илијца.

СТРАННА ДУМА, ИНТЕРЕС

|  |  |  
             |  |  | 

Аз се извинявам,немам много време,понеже и съм доста далеко от София,но пожелавам приятна вечер,и внимателно с лутата ракия,ние в Македония правим  и ценим ракията од 45 градуса нагоре..Сакам Скопско

|  |  |  
             |  |  | 

Хехе, не се бях сетил за това...

Все пак, аз лично, мисля да рискувам. Останалите ?

|  |  |  
             |  |  | 

Домашен алкохол не пия, но смятам в твоя чест да направя изключение. Ще ти докладвам после за качеството на Битолския продукт.

|  |  |  
             |  |  | 

след тава,  ште исчезне остриа и непријатен мерис на комиње ... а и качеството ниама да е толкова битно  вече.

СТРАННА ДУМА, ИНТЕРЕС

|  |  |  
             |  |  | 

|  |  |  
             |  |  | 

И да ме утепаш, н.в. Мир Газанфар Али Хан пак ке дойде!

!

|  |  |  
             |  |  | 

не може да избиага од грдата реалност и непријатната истина.  Като сатар си , бре мајката.

СТРАННА ДУМА, ИНТЕРЕС

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Човек од теб нито на секунда  [re: balgarofil] |  |  | Автор | Илийцa (Вардариотска) |  | Публикувано | 06.12.10 16:04 |  |  | 

... ќе сучат и вртат, и хунза пак ќе те претворат!

!
 Редактирано от Илийцa на 06.12.10 16:08. 

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички) |   | 
 |