Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:29 14.07.25 
Политика, Свят
   >> Македония
*Кратък преглед

Тема Мъка македонска ...нови  
Автор ludo-mlado (оптимист)
Публикувано06.11.09 06:54

Румяна Желева настоява за ресор ”Разширяване”

Министърът на външните работи Румяна Желева се срещна днес с председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу.
Това е стандартна среща между него и всички номинирани за комисари, заяви тя и не даде повече подробности за разговора с председателя на Европейската комисия.
Министър Желева уточни, че още не е започнала официалната процедура по номинирането на кандидат-комисарите, предаде БТА. Това трябва да стане след събиране на Европейския съвет - държавните и правителствени ръководители от Европейския съюз, която да й даде началото.
Същевременно тя потвърди, че продължава да проявява интерес към ресора "Разширяване". Друг е въпросът какво се изписа дали България трябва или не получи този ресор. Мисля, че България заслужава да получи добър ресор, да покаже много по-голям потенциал, какъвто съм убедена, че страната ни има, изтъкна тя.

Комисар по разширяването - българин??! - Защо не!!?
Аййййййй горките македончиня ... Ще трябва да викат Ацко да стане от гробот, ама не знам дали и той ще помогне.

Тема Re: Мъка македонска ...нови [re: ludo-mlado]  
Автор Cлънчacaл (~)
Публикувано06.11.09 07:07

А някой да знае какви са настроенията на Румянка по македонския въпрос? Да не би да е от тез, дето мълчат като пукали, когато някой се пикае в лицето им, като 99.9% от Бг-политиците?

Тема Re: Мъка македонска ...нови [re: Cлънчacaл]  
Публикувано06.11.09 07:14

Румянка като политик и човек никак не я познавам. Като гледам напоследък май е доста суетна като жена - опитва се да се поддържа (въпреки оскъдицата на дадености). Колкото до отношението и по "нашия" въпрос ми се струва, че ще слуша какво ще каже Бойко и винаги ще е в съгласие с официалното мнение на правителството. А то засега е гръмки фрази и бумтене как ще им разплачем мамата на Скопските нихилисти, за пред медиите, а иначе официалната позиция на Брюксел - бързо приемане и на Западните Балкани, за което след подписването на Лисабонския договор други съществени пречки, всъщност няма. (За мен името не е съществена пречка).

Тема Re: Мъка македонска ...нови [re: ludo-mlado]  
Автор 747 (Само Ботев-Пд!)
Публикувано06.11.09 12:35

на мен пък ми хареса една изключително добра идея за ресор на българския комисар, още повече - в светлината на бюрмано-европейските односи - мултилингвизъм...

Тема Да само за нас ...нови [re: 747]  
Автор persone (върховист)
Публикувано06.11.09 13:20

... е тази позиция. Румяна има вид на работливо момиче.

Тема Re: Да само за нас ... [re: persone]  
Автор *novace* (од Македонија)
Публикувано06.11.09 13:34

Ако случајно нели студирала-учела заедно со некој си Македонец...однапред ми е познато (какво ќе е) поведението нејзино...по ова ..за мене одамна „затворено„ прашање..

MACEDONIA to Macedonian`s

Тема Re: Да само за нас ...нови [re: *novace*]  
Автор persone (върховист)
Публикувано06.11.09 13:51

И какво ти е познато за нейното поведение?

Тема оо новаче, липсваше нинови [re: *novace*]  
Автор Cтoян Xpиcтoв (КАГАН)
Публикувано06.11.09 14:40

толку време не съм те виждал. Много ми е радостно да те видя отново

Майка ти дуня, те извади от пепелта и пак играе с теб
:))

Тема Re: оо новаче, липсваше нинови [re: Cтoян Xpиcтoв]  
Публикувано07.11.09 15:35

Новацето Дуня ли беше?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.