Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:08 09.07.25 
Политика, Свят
   >> Македония
*Кратък преглед

Тема Сексуалните комплекси на фиромитенови  
Автор kилиkaндзep (зелен)
Публикувано24.05.09 15:18

Прави ми впечетление, че главно по форумите, често се случва, когато не могат да извадят свестен аргумент за някакво, както обикновено, далеч от действителността твърдение, фиромите го удрят на сексуални изцепки от сорта на: "за две црвени сите бугарки ги..." и пр. Оставяйки настрани очевидната несъстоятелност, по ред обективни причини на подобен смешен ербаплък, впечатлението ми е, че доста от пишещите от тяхна страна са сексуално непълноценни индивиди.

Тема Re: Сексуалните комплекси на фиромитенови [re: kилиkaндзep]  
Автор shallowgrave (lazygravedigger)
Публикувано24.05.09 15:33

Май има нещо такова. Не се бях замислял!

Тема Re: Сексуалните комплекси на фиромитенови [re: shallowgrave]  
Автор morskomake (член)
Публикувано24.05.09 15:45

Туй се казва пренасочване на енергията,след като за нищо друго не може да се използва,па даже забравят как са я използвали,Дудунека е класика в жанра

Тема Re: Сексуалните комплекси на фиромитенови [re: kилиkaндзep]  
Автор Щъpkoт (fyromophagos)
Публикувано24.05.09 15:48

Това им е наследство от сърбите, за които Кавали-Сфорца е доказал, че са умствено и сексуално непълноценни индивиди.......

Што знам што луѓе ќе бидат? Ако се Бугари, арно - ќе се разберам...".

Тема Re: Сексуалните комплекси на фиромите [re: kилиkaндзep]  
Автор idmitev (новак)
Публикувано24.05.09 16:51

фиромски трол

Тема Re: Сексуалните комплекси на фиромитенови [re: idmitev]  
Автор Shopedonec (дрЪвен)
Публикувано24.05.09 16:56

Да не обиждаме троловете. Това е ТО в действие. И приликата е невероятна. Дунчеее, срЪце мое, дай автограф.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.