Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:00 16.07.25 
Политика, Свят
   >> Македония
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Додека пола од бугарине немаат шо да јадат...нови  
Автор vrvka (непознат )
Публикувано16.01.09 14:00

Додека пола бугарине немаат шо да јадат, бугарската берза и странските инвестиции рецесираа 80%, им ги прекратија ЕУропјанине субвенциите на сељацине ваши (за да стане се уништи производството на храна во Бугарија), вие се оптеретувате што напишал некој новинар во Македонија, што рекле и шо мислат Македонците за Бугарија итн.

Како крајни исфрустрирани луѓе со комплекс на пониска вредност од Македонците, овдека, одредени бугарски шовинисти, направија како мислењето на Македонецот е примарно за Бугарија и бугарската иднина.
Навистина жално, на колку низок степен на култура, размислување и поимање на животот, бугарските шовинисти спаднале.

Дури размислувам да прекинам да пишувам овдека, зошто нема права дискусија, туку едиснтвено е место за ширење на бугарско лажливо искривување на историските факти порврзани со Македонците.

На крајс е чудите зошто Македоциве не ве сакаме и ја преферираме повеќе Србија. Кога ќе ни ги признаете основните човекови права, правото на македонско национално самоопределување, верувајте дека ќе ве “сакаме“ подденакво исто како и Србине.

Редактирано от vrvka на 16.01.09 14:01.

Тема Re: Додека пола од бугарине немаат шо да јадат...нови [re: vrvka]  
Автор antikomunist (стар клубар)
Публикувано16.01.09 14:08

не не сакайте! и изчезни от тук ВЕДНАГА!

Остави ни на спокойствие да си гладуваме

Автор Бopeтo (бърборко)
Публикувано16.01.09 14:20

се чудите зошто Македоциве не ве сакаме и ја преферираме повеќе Србија.

Ма моля ти се. Ич не се чудиме. Докторите го наричат "Стокхолмски синдром"

И верно, нема какво да ям и затова се мъча с пържоли...

Македонското население се състои от българи, турци, арнаути, власи, евреи и цигани.

Гьорче Петров

Тема Додеканови [re: vrvka]  
Автор Macfantazia (razvintena)
Публикувано16.01.09 14:29

Виж ся,не се стърпех и затова питам:

Дали българите гладуват,а фиромите не?No comment.

МНОГО по-важно е,че ние знаеме кои сме и като такива всички ни познават.
Вие самите не знаете "антички" ли сте,"словени" ли сте,а и се скъсвате от любов и носталгия по Сърбия.
И недей ваща фиромска фрустрация да я пишеш на наш гръб.И държавката ви,както и вие сте FORMER YUGOSLAV.Toва е истинското ви "аз".И настрана стойте от името"македонци",щото го петните и срамите в очите на истинските такива(неколко милиона са в Българиа само).Ти и подобните ти сте фироми по акъл,по документи и по съдба.Златните времена на милата ви Югославия отдавна минаха,само чувствто ви за превъзходство остана,другото е изолация и албанизация...Смешно жалки сте...

Тема Добър апетит!нови [re: Бopeтo]  
Автор Macfantazia (razvintena)
Публикувано16.01.09 14:33

Аз съм на палачинки с шунка и кашкавал:)

Все се каня да погладувам малко за здраве,че покрай празниците направо се спукахме от"глад"...

Тема не знаете што сте виенови [re: Macfantazia]  
Автор vrvka (непознат )
Публикувано16.01.09 14:51

едни велат сте турко-бугари, други памирски иранци, трети словено-траки...
Уште се тепате дали сте ирански племиња или туркотатарски племиња. Јас само знам дека Хан Аспарух е туркотатар од денешен Татарстан и правите бугари уште таму живеат, си зборуваат турко-бугарски јазик и се монголоиди, исто како и Хан Аспарух.

Ние си знаеме што сме. Македонци. Македонското име многу гордо звучи.

Тема Re: не знаете што сте виенови [re: vrvka]  
Автор FEN NA Sll (За Цар и Б-я)
Публикувано16.01.09 14:56

НЕ ЗНАМ КАК ЧОВЕК ЧИЕТО ИМЕ СЕ СЪСТОИ ОТ ТРИ ПОСРЕДОВАТЕЛНИ ЗВУЧНИ И ЕДНА БЕЗЗВУЧНА СЪГЛАСНИ ИМА ОЧИ ДА ПИШЕ ЗА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ. НЕКА ПЪРВО МИ ОБЯСНИ КАК СЕ ЧЕТЕ "ВРВКА"

Тема Re: не знаете што сте виенови [re: vrvka]  
Автор Бopeтo (бърборко)
Публикувано16.01.09 15:26

Јас само знам дека Хан Аспарух е туркотатар од денешен Татарстан

Фъкторе,улав ли си, или на улав се правиш? Всъщност просто си тъп. Това го забелязахме още като се подвизаваше тук с ник Фактор-х.

Аре ни обясни как Аспарух е дошъл от Татарстан? Дошъл е от Дон и се е умешал тук със славяните. А негов брат е отишъл към Волга и неговите потомци векове по-късно са се умешали с кумани и монголи. Тъп си беше, тъп си остана.

Македонското население се състои от българи, турци, арнаути, власи, евреи и цигани.

Гьорче Петров

Тема Много качествено му сипанови [re: FEN NA Sll]  
Автор Libertado (Gentleman)
Публикувано16.01.09 15:35

Аз даже имам предложение и как може да се прекръсти ,за да му е по-удобно да се представя без да си чупи езика и да използва "изчезналата"бугарашка буква "ъ"-думата ,която предлагам ,се състои от три съгласни и една гласна повторена два пъти-ТАШАК

Автор Щъpkoт (fyromophagos)
Публикувано16.01.09 19:15

Дури размислувам да прекинам да пишувам овдека, зошто нема права дискусија, туку едиснтвено е место за ширење на бугарско лажливо искривување на историските факти порврзани со Македонците.

Па аман, прекини.....

Што знам што луѓе ќе бидат? Ако се Бугари, арно - ќе се разберам...".

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.