|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Има ли македонисти овде на Форумов
|
|
Автор |
Tom (македонец) |
Публикувано | 14.07.08 00:17 |
|
Не съм бил тука од много време-има ли талибани од Вардарско-или сички са заминали за Београд,да станат чистачи на WC по београдските тоалетни за дребни денаро-динари ? Сакам Скопско
| |
Тема
|
Re: Има ли македонисти овде на Форумов
[re: Tom]
|
|
Автор |
Jovan Damaskin (makedonec) |
Публикувано | 14.07.08 02:13 |
|
Ima ima se naogjaat chat-pat da posluzat za vseopshtata veselba.
A ti Tomce ako sakas da se smees eve ti linkovi:
[url][http://jadiburek.blog.com.mk/node/161858/url]
Na zdravje neka ti e !
Da bides denes bugarin vo R. Makedonija e prasanje na intelektualen predizvik.
| |
|
Датум: 12.07.2008 09:14:29
Оваа е најголемата глупост што ја имам видено во нашата Македонија, ке почнат и врапчињата да ни се смеат.
Редактирано от Kвиcлинrлъ на 14.07.08 07:48.
| |
|
[image]http://www.macedonians.tv/image.php?u=71&dateline=1202681366[/image]
Makedoncite se Pirej .........
„Пиреј е троскотна трева, а некои ја викаат и Коштрева. Ама ти колку сакаш кошкај ја, корни ја, таа пак не умира. Само малку да се допре до земјата и пак ќе се фати, ќе оживи, ќе потера. Ништо не ја ништи таа трева.“
ВМРО-БНД порачува
| |
Тема
|
Re: Има ли македонисти овде на Форумов
[re: Jovan Damaskin]
|
|
Автор |
Tom (македонец) |
Публикувано | 15.07.08 09:59 |
|
Благодарам Йоване, наистина е смешно ,но и тъжно. Държава дека смета да става Европейска-да бара поддръжка от-....аз за първи път чух за тези...
Нищо-ке се оправи,полека .Поздрави
Сакам Скопско
| |
Тема
|
Стига с простотиите
|
|
Автор |
Tase (непознат
) |
Публикувано | 15.07.08 12:22 |
|
Томе, на глупав и просташки въпрос като твоя, какъв отговор чакаш да получиш?
| |
Тема
|
Re: Стига с простотиите
[re: Tase]
|
|
Автор |
Tom (македонец) |
Публикувано | 15.07.08 13:50 |
|
Много варианти има .А ти оти се секираш на вопросот,да не би да те заболе,дека много од подржниците на Голема Македония-не са друго освен-подржници на Велика Србия или вечна Югославия. Моя въпрос беше в същото време оценка на подръжниците на Македонизма. Сега сме 2008 година-не сме 1956 /например/ когато в Македония се слушаше само Радио Скопие и се кланяха по пет пъти ма ден на Тито и Београд. Ако въпроса ми е просташки-ще излезе някой македонистичен талибан- ис доводи,факти,мегународни доказа-ще покаже.че не е така и глупакот съм аз.Да ама нема докази-всичко е македонистичен шовинизъм,безпочвен шовинизъм .сакам скопско
| |
Тема
|
Re: Стига с простотиите
|
|
Автор |
Tase (непознат
) |
Публикувано | 15.07.08 14:15 |
|
Аз не мога да разбера друго, как в 2008-а националистическите и шовинистични идеи имат такава почва в България.
| |
|
например врачки, гадателки и т.н.
Понеже още не мога да разбера дали ти си старият Тасе или просто съвпадение на имената, та да се върнем на въпроса за македонизма - има ли нещо общо между македонизма и шовинизма на българите?
| |
|
Да, изпадането в крайности никога не води до добър край.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|