Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:13 14.07.25 
Политика, Свят
   >> Македония
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема В. 168 ч.: ВМРО - голямата ченгесарницанови  
Автор Дeниc (ентусиаст)
Публикувано17.08.07 11:13

Прочетете в. "168 часа" от вчера - страница от 3 до 5. Разкрива се как доносника Иван (Каракачанов) е лансиран от Държавна сигурност за шеф на ВМРО. Иван е бил в комбина с Гоце и Тодор. Още не е ясно кой е Тодор - дали това е Евгени Еков, Спас Ташев или Николай Кънчев. Така че не е случайно, че в Пловдив издигат внук на червен терорист.
А ето и нещо от архивите:

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов и съпругата му са се сдобили тази година с дворно място от 1173 квадрата в село Осеново, община Аксаково. Цената на имота е 22 400 лв. Каракачанов има апартамент в столичния квартал Овча купел, който е дарение от родителите му. Двамата със съпругата му имат и апартамент в кв. Изток. Тази година Каракачанови са станали собственици на мерцедес за 700 лева.

За сведение - апартаментът в Изток е от около 200 квадрата. А историята за мерцедеса от 700 лева е........

Тема Системен подходнови [re: Дeниc]  
Автор Бaбa_Илийцa (Една_българка)
Публикувано17.08.07 11:23

Когато се изпълнява агентурна задача, системният подход е задължителен.

Заедно с Първанов и Каракачанов следва да бъде "закован" и Божидар Димитров като "трн во окото".

Бой по негаторите

Тема Re: В. 168 ч.: ВМРО - голямата ченгесарницанови [re: Дeниc]  
Автор koмитa (български)
Публикувано17.08.07 12:27

168 часа от години се изявява като анти ВМРО вестник. Ма така е, колчем ВМРО надигне глава и поръчковите статии веднага тръгват.

Чуждото не искаме, но и своето не даваме!

Тема Re: В. 168 ч.: ВМРО - голямата ченгесарницанови [re: koмитa]  
Автор tupanar (член)
Публикувано17.08.07 14:16

А (разрешавашъ ли) да го протшетеме 168 тш.?!

Тема Re: Системен подходнови [re: Бaбa_Илийцa]  
Автор Дeниc (ентусиаст)
Публикувано17.08.07 16:11

Верно, че подходът е системен. Във вестника има снимка от 1993 г., на която се виждат 5-6 човека, а сред тях Доган (Сава) и Карачанов (Иван). На снимката е и офицерът от Държавна сигурност, някой си Тодев.

Явно Партията системно се е готвила.

Тема Re: В. 168 ч.: ВМРО - голямата ченгесарницанови [re: Дeниc]  
Автор Zeros ()
Публикувано17.08.07 20:10

Просто това е голямата истина - ченгета без реномета и без кредити видяха в национализма единствен шанс за просперитет! Нека изчистим нацията си от подобни печелбари на гърба на нашия патриотизъм! Не ми е в стила да обиждам индивидуално, но кадидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов, наричан кой знае защо Славчо Педерасов - е точно олицетворение на всичко, което критикуваме и не понасяме в българското патриотично движение! Който не е съгласен, нека проучи биографията му! Вижте му брадатата физиономия и си направете сами извода!

Пријателите доаѓаат и си заминуваат, но непријателите се множат!

Тема Се кажуванови [re: Zeros]  
Автор Zaples (Разсеян такъв)
Публикувано17.08.07 20:33

ченгеджийница. Начело со преТседникот на државава. Иако носи името "Гоце"

Тема Re: В. 168 ч.: ВМРО - голямата ченгесарницанови [re: Zeros]  
Автор gomoraМодератор (минаващ)
Публикувано18.08.07 10:05

Получаваш предупреждение за бан, за обида към реално съществуваща личност, без да имаш основателни причини за обида към тази личност. Ако нарушиш правилника, бан ще получи, не само този ти прякор, но и всичките ти останали производни.

Тема Re: В. 168 ч.: ВМРО - голямата ченгесарницанови [re: gomora]  
Автор Zeros ()
Публикувано19.08.07 21:19

Аз не знам тази т.н реално съществуваща личност да е заявила, че е обидена, още повече, че много трудно тя самата, почти невъзможно, може да докаже и 1 процент неистинност в моите твърдения! Тя няма да се обади, не се притеснявай, гузен негонен бяга! Той ще си мълчи и кюта, тихо, тихо, дано вятър да не повее, ще организира откривания на светофари, тротоари и молебени! Тук в Пловдив - малък град, всички се познаваме! Пожелавам успех на Славчо Атанасов - кмет на район "Тракия" в Пловдив, на кметските избори, но нека знае, че много добре познаваме тази персона! Между другото, ако този форум четат хора от ръководството на ВМРО и други национално отговорни партии - ами проучете, направете си изводите и тогава подкрепяйте!
Такива като мен - много - и да ме баннеш, и да не ме баннеш - все тая, но
нека кажа, че основателни причини имам, и тези основателни причини са любовта към България, към демокрацията, към хуманизма, към справедливостта, ако все още тези категории имат някакъв превес над двуличието, далавераджийството, корупцията! Айде виж как и колко общински земи са раздадени в к-с "Тракия" по време на управлението на въпросния, и на какви цени, и тогава да разговаряме!? Може би не ти е работа да бъдеш толкова конкретен, но остави ни тогава пловдивчани да разрешаваме нашите вътрешни въпроси! Повярвай ми, че много лично и много отговорно се изказвам, защото не ми е безразлично какво става в България и кои се крият зад наметалото на национализма, стремейки се към материално благополучие за сметка на горката българска национална идея и идентичност!? Какво остана от нея - почти нищо!!

Пријателите доаѓаат и си заминуваат, но непријателите се множат!

Тема Re: В. 168 ч.: ВМРО - голямата ченгесарницанови [re: Zeros]  
Автор lplp (новак)
Публикувано06.07.08 02:51

Зерос: "не ми е безразлично...кои се крият зад наметалото на национализма, стремейки се към материално благополучие за сметка на горката българска национална идея и идентичност!? Какво остана от нея - почти нищо!!"

На всеки километър - филма на мин. на културата ако ги помните тези измами-халуцинации на управляващите по онова време. Не ги отличават от сегашните - Гоце, Каракачанката, Спас Ташев, Славчо Педерасов, Тити Папазоглу......направо са достойните им гъзолизци!

В коментар пред БНР за случая “Гоце” ръководителят на бившата комисия по досиетата Методи Андреев каза, че е абсурдно историкът Първанов да е бил направен секретен сътрудник на ДС само заради редакцията на една книга. Той разви хипотезата, че в навечерието на промените през 1989 г. е твърде възможно Първанов да е бил готвен за лидер на една възкресена и контролирана от Държавна сигурност ВМРО.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.