Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:46 14.07.25 
Политика, Свят
   >> Македония
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Кога започва моабета на клуб АНТИМАКЕДОНИЯ?  
Автор пoпПъpвaн (поназнайващ)
Публикувано03.04.08 19:44

Да взема да дойда и аз!
Белким намажа някоя пържолка, с кана винце ...

, щото ми се е додеяло от "шутове в задника" от разни виртуални "герои", та да си пооблажа коремчето, ако и да е среде пости ...

Разгеле, леляаният от толкоз много люде тук миг, вече е минало - ритнаха ги в задника, нали?
Тия, същите, които били "българи" ....
Ама били ...
Ама ако са българи, трябва и нас да ни боли, нали?
Или ние вече не сме българи?

Радуйте ся и веселитясь ... братът ни е на колене, неприятелят ни го сколеничи, а врагът е зад гъзът ... ни И на брата и на нас ...

Раздай, СОС-е, по една яболчица, цървенка, шекерена, на клечка ...

И кво сега? "Абе, шо ке праим со таа Макидониа?" Ако ни запомнят радостта сега, дали когато тъдявашните дечиня, които се изживяват като геополитици, станат чиновници во Скопие(нали ако не утре, то след година-две ще го "вземем"), нема да си родат македончиня нови Мари Буневи, кои да пуцат наспроти окупаторот?

Еххх, и Голубчик_Виноградчик омаля да отваря очи, та некои ке си останот кьори ...

Тема Ние сме за бединување на Македонијанови [re: пoпПъpвaн]  
Автор tarbuh ()
Публикувано03.04.08 20:09

Ние сме за бединување на Македонија и духовно обединување на Македонците.

Ние цела Македонија ја гледаме со следниве географски подрачја:

Цела етничка Македонија(Пирин,Егеј и Вардар) заедно со градовите Велбужд(денешен Ќустендил) и градот Перник.

Овие градови отсекогаш биле македонски со самото тоа што тука секогаш владееле Македонци односно македонски феудалци како фамилијата Драгаши,но во османлискиот период овие градови биле анексирани или поклонети на Бугарија.

Потоа Нов Епир територија која во 200 година п.н.е е целосно е македонизирана во времето на Филип V Македонски.

Доказите дека Нов Епир е македонска земја говори и востанието на Георгија Кастриот или скендербег на турски(на македонски Александров генерал) кој застанал против османлиите и заедно со македонското племе Мијаци создале своја држава, во својот гроб црквата Св Никола, Георгија наредил да се напише Крал на Македонија и Епир.

Редактирано от tarbuh на 03.04.08 20:18.

Тема Re: Ние сме за бединување на Македонијанови [re: tarbuh]  
Автор Илijцъ (Една_негаторка)
Публикувано03.04.08 20:16

Взимай и Филипополис и ми се махай от главата.

Тема Re: Кога започва моабета на клуб АНТИМАКЕДОНИЯ?нови [re: пoпПъpвaн]  
Автор инцидeнтeн ((ама връхлитащ))
Публикувано03.04.08 20:16

Пържолки няма да има - винце още по-малко.
От сутрин до вечер пиеме, (ъ-ъ-ъ, как беше?) македонска крв.
С пълна уста моабет ... трудно става.
И на тебе ли ти се привижда радост и всенародно веселие?
Няма такова нещо, и предложения да обявим този паметен ден за национален празник не виждам.
На мене лично ми стана чоглаво, че ги прешамариха така.
Защото попарата, забъркана от кухоглавите им политици, ще я отнесат обикновените хорица - и българи в това число.
Ама чия работа е да си премете държавата?
Бог помага - ама в кошара...

... tota creatura
revertis a ssa natura.

Тема Re: Кога започва моабета на клуб АНТИМАКЕДОНИЯ?нови [re: инцидeнтeн]  
Публикувано03.04.08 20:21

На мене лично ми стана чоглаво, че ги прешамариха така.

Извинявай, нищо лично, но се налага да се регистрираш при Дани Де Вито, защото не съм те репортвал (докладвал).

Започва да се изяснява:
Нареждането от Белград е:

Да се регистрират и подчертават всички прояви на народни веселия и ликуване в България по повод на отлагането на поканата за Република Македония.

[url]

[/url]

Редактирано от Илijцъ на 03.04.08 20:26.

Автор VETO ()
Публикувано03.04.08 20:22

Не, наистина, мисля, че никой не се радва на това , което се случи днес-защото днес се случи нещо уникално! Досега никоя държава не е получавала такъв категоричен шамар! В световните анали ще бъде записано името на Македония - новосъздадена държавица, измислица на сръбските тайни служби, които са изработили език,писменост и история на южната си провинция, прочистили са физически и политически терена, и сега се радват на резултата от работата си! Но по-големите им братя от Београдско не сакат една бедна провинция да ги изпревари по пътя към Европа и НАТО! И ето - баш хочу! Све е исто, ко и лани!

Тема Re: Кога започва моабета на клуб АНТИМАКЕДОНИЯ?нови [re: Илijцъ]  
Автор инцидeнтeн ((ама връхлитащ))
Публикувано03.04.08 20:40

Къде ме пращаш да се регистирам? Че според този имало "злоба и завист".
Ми те от Италия нещата може да се виждат тъй, ама тука по-различно изглеждат.
И тъй и тъй съм се разписал - да взема да продължа.
Казали са старите хора: "Бий дупенце, да не ти се налага да биеш дупище!"
Та в тази връзка съм склонен да поема вината.
Ние сме виновни.
Признахме ги напълно и безусловно.
Което беше мно-о-о-о-ого голяма грешка.
Щото те онагляха. И взеха не само да крадат като дърти цигани - и история, и личности, и култура, хайде, езика няма да го броя - все пак е само един от нашите диалекти...
И се налага други да ги вкарват в пътя.
Знам, че Гърция си гледа интереса, но не мога да не изкажа възхищението си от елегантното решение, което намери - няма Македония, следователно няма и вероятност Василий Македонец да бъде сочен в учебниците на съседите като македонецът, който управлявал Византия. Няма и призиви за освобождаването на поробените гръцки македонци.
Та така.
Смятам, че българската позиция трябва да бъде формулирана и сложена на масата. Твърдо.

... tota creatura
revertis a ssa natura.

Автор VETO ()
Публикувано03.04.08 20:41

СЪГЛАСЕН НАПЪЛНО С ТЕБ!

Тема Re: Кога започва моабета на клуб АНТИМАКЕДОНИЯ?нови [re: пoпПъpвaн]  
Автор джинrиби (пристрастен)
Публикувано03.04.08 20:54

Ти си точно в този клуб, но името му е АНТИФИРОМ!!!

Публикувано03.04.08 21:10

Това с регистрирането е обикновенна ирония към всички (та са 5-6 души) които днес упорито се опитваха да ме убедят, че в този форум днес цари атмосфера на неистова радост и невъздържано веселие по повод проблемите на Република Македония.

За моя радост, днес имам почивен ден и внимателно чета всеки и всичко и имам много ясна картина за случващото се тук ДНЕС.

Редактирано от Илijцъ на 03.04.08 21:11.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.