Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:21 17.05.26 
Политика, Свят
   >> Македония
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема България да махне татарската идеологиянови  
Автор Faktor-X (ентусиаст)
Публикувано22.02.08 11:30

Аз смятам че едино нешто което ни оделя од нашите братя в България е татарската теория за происхода им създадена за одродуване от тяхните братя. Много хора се вънушават че проистичат от татарите и че татарите освили целия балкан и тий сега те територии трябва да се овладяват. То е битка която прилича на дон кихот и бойот с ветерниците.
Позор за сичките татаромани и вярвашти в това ч те са следбеници на татарите.

Редактирано от Faktor-X на 22.02.08 12:35.

Тема Re: България да махне татарската идеологийанови [re: Faktor-X]  
Автор antikomunist (стар клубар)
Публикувано22.02.08 11:34

добре, но първо вие махнете монголската теория за произхода ви и се научи да пишеш правилно и най-вече РАЗБИРАЕМО.

Тема Сократнови [re: Faktor-X]  
Автор Falange ()
Публикувано22.02.08 11:42

Платон, мисля, е бил казал "Сократ ми е мил, но истината ми е по-мила"
Как да избягаш/ме от Истината-- тя е, че Българите са тук и нема беганье.

Никой не збори за "татари". Неможете ли да научите веднаж за винаги, че Българите, не са, не са били, и няма да бъдат "Татари". Това е съвсем отделен етноним.

Без Българите сега во Македония щяха да говорат на Грчки и Влашки. Българите са совалката на Славянската култура.

Тема Re: Не се отказваме!нови [re: Falange]  
Автор джинrиби (пристрастен)
Публикувано22.02.08 11:46

Тема българите са тюрки народнови [re: Faktor-X]  
Автор Skopjanecot (ентусиаст)
Публикувано22.02.08 11:49

българите са тюрки народ със тюрски език, тюрска култура и са жълта раса. Наследници на българите са болгарете-татарете од Татарстан, Чувашите и Алмаринците од Ал Мари болгаростан, как и ГАГА-УЗИТЕ от България.

Българи като народ не съществуват

Да имало българи на Балканите, нямаше да говорим словенски, а болгарски- език от тюрската група на езици, говорещ във три държави Татарстан, Ал Мари, Чувашия и североизточна България- Гагаузите и Татарите.

Тема Re: Сократнови [re: Falange]  
Публикувано22.02.08 11:49

на една анкета която в миналото я бях запазил от дин форум на комунистичаското дружество ве ме ре о кой ги симетате за братя там имаше православните, срби, македонци итн от друга страна татарите, то повече от 80% гласуваха за татарите. Как ще го обясниш този феномен?
И как ще го обясниш феномена когато миналиот президент Костов в татарстан им казваше че те са ви братя, или как ще го обясниш факта че хората от територията населена с хора от татарите в българия следват като българи

Тема Re: Сократнови [re: Faktor-X]  
Автор antikomunist (стар клубар)
Публикувано22.02.08 12:02

не че ти разбирам нещо, но и аз предпочитам татарите, пред сърбите! И не само аз - в ЦЕЛ свет татарите са много по-уважавани от сърбите, според теб това е некакъв феномен? Ако е така - бързо шкафот со лековите !

и е прав Костов, че некои от татарите може би са с прабългарски произход.

Редактирано от antikomunist на 22.02.08 12:03.

Автор Falange ()
Публикувано22.02.08 12:03

Татарите в Татарстан са татаризирани Българи......омешани с Кипчаци, Монголи и други турки.
70% от нив, са Европеиди и личат на просечни Балканци. Примери: певачката Аслу и тенис играча Марат Сафин.

Волжките Българи в Татарстан са били подложени на различен генезис от нас на Балканот. Аа много од нив говорат само Славянски- Руски и са Православци Християни-----каква е разликата тогаш, те питам между един Волжки Българин и един Сърбин? И кои са ми по-близки? Знаеш, ли че едни от най-изестните и славни Руски родове имат Български гени от Волжка България. Иван Тургенев например

Светът не е црно-бел и не е толку лесно да делиш света на "наши и ваши"

Автор Kyдyrep (шатраджия)
Публикувано22.02.08 12:06

Обясни си го сам бе пич.

Те татарите сакаат да са българе, ама ти си викай на българите татаре.

Тема Re: Сократнови [re: Falange]  
Публикувано22.02.08 12:14

Аз нищо не ви разбирам, значи те и вие и сичките ста си блгари така си се викате значе земахте името на татарите а хъврлихте езика татарски, обичаите, фолклора итн и мразите сички които не искат да са смятат кто вас не македонци , славяни, хрвати и прочем. То как е възможно по вече да обичаш аспарух татарина от Александар, Филип, Кирил, Климент, Гоце, и прочем. Аз не мога да ви разберам. А и как би ви разбрал като оправдават Каракачанов, Първанов, Димитров сички искуствени политици а мързите истинските ви десно орйентирани АТАКА, то аз пак ще ви кажам то вие не хора вие сте следбеници на клирсинщките сойузници който след 1 ден от найголеми нацисти с кукасти крст се врнаха с петокрака руска (за това мие е приказвал един мой много добар приятел) но он си признава и не се сагласава с това, а то вие не, защо бе момчета си продавата интересите ви за дребни стотинки??

Редактирано от Faktor-X на 22.02.08 12:15.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.