Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:58 08.07.25 
Политика, Свят
   >> Македония
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Бех во мацедониа.нови  
Автор ludo-mlado (оптимист)
Публикувано29.11.07 21:51

Во Охрид.
Не сум задоволен.
Мацедониа е зле.
Бедна држава, болна.
Види се - дека управуват срби прокопсиа нема.

Тема Re: Бех во мацедониа.нови [re: ludo-mlado]  
Автор studen_t (новак)
Публикувано29.11.07 22:58

Това е на самия плаж.

Редактирано от studen_t на 29.11.07 23:00.

Тема Re: Бех во мацедониа.нови [re: studen_t]  
Автор koмитa (български)
Публикувано30.11.07 10:23

Що, по черноморските плажове нямаме ли си подобни картинки, та сме тръгнали да се присмиваме на охридчани?

Чуждото не искаме, но и своето не даваме!

Тема Re: Бех во мацедониа.нови [re: koмитa]  
Автор studen_t (новак)
Публикувано30.11.07 11:25

Естествено, че има. Но трябва да им се покаже на "съседите", че и при тях има мизерия (даже в по-големи количества).

Автор headhunter (huntz orcxez)
Публикувано30.11.07 11:45

Искрено се съмнявам, че мизерията е в по-големи количества, но дори и да е така, какво печелим ние от това? Нали знаеш за треската в окото на съседа и за гредата в своето?... Дай ние да си се оправим у нашо село, пък после да им връзване кусури на онези в Охрид.

General Protection Fault in module 0xDEEBAA. Рестартирайте държавата!

Тема Re: Бех во мацедониа.нови [re: headhunter]  
Автор studen_t (новак)
Публикувано30.11.07 12:07

Недей така. Вярно е, че техните села са цвете за мирисане в сравнение с наште. Къщите просто са строени преди 1-20 години по времето на Югославия, а не каквто при нас преди 70-80 години.

А в самите градове е майко мила. Само Струга ми хареса много като чистота и архитектура. А от Охрис съм напълно разочарован. За Скопие също съм чувал, че положението е по-зле от това в София. Цените са по-високи дори от тези по нашите курорти, а за качеството на обслужването... с няколко думи, това което го виждам всеки ден в България, го видях и там... вари ги, печи ги все ще си останат БЪЛГАРИ.

Автор sofijanec (непознат )
Публикувано30.11.07 12:49

Студенте,
Браво! Това показва, че и те са същото лайно!

Та, ти, например, когато ходиш на планина, винаги ли ис събиташ боклуците в раницата или ги скриваш под някой камък? Че кой ще ги види?!
Иначе, в хижите всички туристи са много загрижени за природата, на маса са готови да убият всеки, който си хвърля отпадъците. И стават сутрин в 7 като истински планинари! Аз ставам, примерно, към 10 и тръгвам към 11 по същите пътеки. И как така намирам боклуци по пътя си? Същия път, по който те са миналки. Кой ги оставил? Или кой не ги е събрал? Защото не мен ми се налага да събирам и чуждите биклуци. Получава се, общо взео, "Боклук хвърля боклук"
Та, исках да кажа, че с македонците ни обединяват и по хубави неща от свинщината.

Тема Re: Бех во мацедониа.нови [re: sofijanec]  
Автор studen_t (новак)
Публикувано30.11.07 13:42

Само да отбележа, че никога не съм ходил на хижа. Не обичам височините.

Вярно, че имат чисти и спретнати места, но като цяло положението като при нас с тенденция да се влошава.

Автор бyrapckиekoнoмckитиrap (новак)
Публикувано30.11.07 17:47

Аз пък също бях наскоро в Охрид и бях приятно изненадан. В стария град чистотата беше на ниво. На много места стяхага къщите, които всъщност са си обитаеми, добре поддържани частни домове. Самуиловата крепост е реконструирана и обезопасена за обиколки. Около старите къщи имаше живот - хората пекоха чушки на тенекия или бяха излезли на седенка. В началото на октомври водата в езерото още ставаше за къпане, въпреки че от това се възползваха само дечурига. Разкопките на Плаошник напомняха архивни кадри от бригадирското движение - няколко стотин студенти въртяха яко кирки и лопати върху терен от десетина декара. Беше видно, че успехът им спори. Отворили са се към света и работят по много проекти с международна помощ. От многото познанства наравих бърза сметка, че професорите и доцентите в техните ВУЗ са средно на възраст точно на половина на нашите (70-80 г. срещу 35-40 г.). Много сполучлива смяна на поколенията с млади учени, които знаят чужди езици, четат и се интересуват. Забелязва се предевропейски ентусиазъм, който беше типичен за нас преди 5 години. Цените бяха колкото в Созопол.

Автор DragoooN (член)
Публикувано30.11.07 18:57

Като оная приказка на цезар - отидоф, бяф, видоф......
Да не говорим за победа.............!!!!????

А бе чоджум! Виж си ентусиазъма преди да идеш во фиром - те това не беха съвети, препоръки и пожелания, това си беше направо.......... сватба.!! Виж си постинга:

..........ЦЯЛО СЕЛО ТЕ ИЗПРОВОДИ!!!!

А ти сега:
"Бех во мацедониа. Во Охрид. Не сум задоволен........."
????!!!!

Па разкажи надълго и нашироко, ние толко те чекафме, па пусни и малко слики....на македонските убавици.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.