Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:59 03.11.25 
Политика, Свят
   >> Македония
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема kupih si lap topнови  
Автор Faktor-X (минаващ)
Публикувано30.08.07 02:05

Abe hora chuda se kakvo da pravam po internet pa setih se na vas i ete me da se pohvala, dnes kupih si lap to toshiba 2.6 mh i 515 ram s dvd i cd rezacka. Sega vi pisam ot nego radvajte se i vie.

Тема Re: kupih si lap top [re: Faktor-X]  
Автор Pafkata (Silent Control)
Публикувано30.08.07 04:36

Честито ! .. Аз нема си купя лаптоп докато батерията не държи поне по 12-16 часа .. Даже май като стигнат с технологиите към 24 часа без зареждане ..тогава!

Иначе сега се оглеждам да си купя някой спортен Rover .. но още не съм се решил.. Абе важното е пари да има и редовно пиене и кротка жена вкъщи

Nothing is Perfect

Тема Re: kupih si lap topнови [re: Faktor-X]  
Автор dilmar (член)
Публикувано30.08.07 04:41

абе кво си си купил - 2.6 мегахерца не са ли ти малко бавни ?

Автор инцидeнтeн ((ама връхлитащ))
Публикувано30.08.07 05:26

Браво, браво!

Дето се вика, днеска лап топ, утре цял топ!
Тепърва ще оценяваш предимствата на тая джаджа, ама що не вземеш да го кирилизираш?
Радваме се!

Автор kyмaнич (ветеран)
Публикувано30.08.07 07:47

За първи път чувам за RAM памет с обем 515 мб. Виж за 512 мб. съм чувал, ама за такъв стандарт - за сефте ми е. А сега лаптопите обикновно ги комплектоват с 1024 мб. (две пръчки х 512 мб. работещи в двуканален режим)
---
Явно машинката е купена на старо и едва ли струва повече от 500 канадски долара

Тема Со среќа и за убо да си го користишнови [re: Faktor-X]  
Автор Skopjanecot (минаващ)
Публикувано30.08.07 08:45

и со него многу бугари да изнервираш

Тема are beeeнови [re: Skopjanecot]  
Автор Faktor-X (минаващ)
Публикувано30.08.07 10:40

e az pred nekoj mesec vzeh si osel astra 1.6 kubika na 1998 godina s klima aluminiumski feltni mnogo e gotina a i slozih i dobro kenvud ozvucuvanje i mngu mi haresva da vi kaza. i ti kumanic nedej da mi trsish tockite v rama az od damna sam sprel da prata kompljuteri imam ih ot malak vse pak jakicok e lap topa neli,k i kakva crana kanada az zivea v Makedonija

Тема Re: are beeeнови [re: Faktor-X]  
Автор kyмaнич (ветеран)
Публикувано30.08.07 10:54

Обърках ти адреса с този на SOS-ката, за което се извинявам. Иначе лап-топа ти е стандартен, производителя е реномиран и с една дума - със здраве да си го ползваш.

Тема честитонови [re: Faktor-X]  
Автор Дyxът нa Coфмak (безпристрастен)
Публикувано30.08.07 11:23

Преносимият компютър има предимства. Като ходиш далеч от дома, носиш го със себе си и се включваш в някоя безжична мрежа. Освен това помага и в колата, като пътуваш по неизвестни места, включваш GPS и винаги си ориентиран къде си и накъде трябва да караш

Да не говорим, че отивайки на гости на приятел можеш да му дадеш и вземеш няколко филма.

Автор Shopedonec (дрЪвен)
Публикувано30.08.07 14:24

Честито, невероятна придобивка. Тъкмо сега ще можеш да си комуникираш с останалите 2-ма в БЮРМ с преносими компютри. Ама и твоят е чудовище - 2.6 Михайло и 515 Рамсторе - абе как ги вадите тези обеми памет в БЮРМ - 515. Явно към световният стандарт - 512, добавяте допълнителен за БЮРМ - 3. При вас и MB-тът е по-голям от световния с 1,005859375.
А by te way - на синът ми GSM-ът има два пъти повече памет.
Ако не ти работи Top-ът и ти кажат да го пуснеш - гледай да не е от 8-ят етаж(не че имате 8-ми етаж, но все пак).
Ще се повторя с друг колега, но да не забравиш да го Бугаризираш(Кирилизираш), иначе за чий ти е. Масата може да си я подпираш и с "Утрински весник".

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.