|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Дадохме поредния коледен
|
|
Автор |
Щъpkoт (fyromophagos) |
Публикувано | 10.12.06 09:19 |
|
курбан в Бяла.....но все пак Господ не ни е изоставил напълно, Михаела ще живее....
Бог да прости загиналите и да прости на живите.....
Што знам што луѓе ќе бидат? Ако се Бугари, арно - ќе се разберам...".
| |
Тема
|
Re: Дадохме поредния коледен
[re: Щъpkoт]
|
|
Автор |
джинrиби (ентусиаст) |
Публикувано | 10.12.06 09:21 |
|
Бог да ги прости!
| |
Тема
|
[re: джинrиби]
|
|
Автор |
Щъpkoт (fyromophagos) |
Публикувано | 10.12.06 09:32 |
|
Днес е ден на национален траур
Днешният 10 декември е ден на национален траур в памет на загиналите при катастрофата в Бяла 18 души. Решението за обявяването на национален траур бе взето на извънредно заседание на Министерския съвет. Трикольорите на всички държавни ведомства и учебни заведения се спуснати наполовина.
От началото на прехода това е осмият път, в който се обявява национален траур, предаде "Фокус". Ако има планирани тържества предварително, те трябва да се отменят. Ако това е невъзможно, се препоръчва минута мълчание в началото на проявата или кратко слово в памет на жертвите.
На 7 декември при тежката катастрофа на моста в Бяла между автобус и камион загинаха 18 души и бяха ранени 11.
Што знам што луѓе ќе бидат? Ако се Бугари, арно - ќе се разберам...".
| |
Тема
|
|
|
Автор |
241O (новак) |
Публикувано | 10.12.06 11:37 |
|
Eдно е истина за семействата на пострадалите,близките им ги няма,и това че знамената са свалени не облекчава тяхната болка.Дано този път,в което не вярвам има наказани от закона.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
N*ы{b}l©®™ (Тортурач) |
Публикувано | 10.12.06 12:13 |
|
Чух, че някакъв турчин - заместник-министър на финансите бере душа - има Господ
| |
|
Недей така, това е омраза. Повярвай ми, няма по свестни и почтени към нас, от турците. Лично ти колко турци познаваш?
| |
|
Щом е заместник-министър от ДПС, значи е престъпник, който е обрал много българи. И българин да беше, пак щях да се радвам ако умре.
| |
|
Да, народноста няма значение, който обира да плаща, но чак със смърт, пък и при това да се радва човек....
| |
|
Ами примерно Крум и болярите са се радвали на смъртта на Никифор
| |
|
Не знам този зам-министър на финансите да е убивал малки деца и да е изкал да унищожи цял един народ. Неадекватните сравнения са ти специалитет, а и трябва ли да притежаваме ценностната система на хората от IX-ти век?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|