|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Филмот - The Glory of the Khan-продължение
|
|
Автор |
koмитa (български) |
Публикувано | 03.04.06 22:40 |
|
Основни пренебрежими моменти в българската история:
-Манасиевата хроника от времето на цар Иван Александър, според която идваме на Балканите през средата на 5-ти век и първо завладяваме Белградската, Нишката и Охридската земя.
-Факта че в хрониките пише че Кубер завладява бащините си градове!!!
-Факта че няма НИТО ЕДИН извор, който да сочи българската "пра"родина по на изток от Кавказ!!!
-Факта че няма и едно листче запазено в което да е запазено нещо подобно на "Аз Мирчо словенин, съм от рода на берзитите, но приехме да сме българи, заради християнството, а българите взеха езика ни"
-Факта че няма нито един пряк ли косвен документ сочещ в българската история, някой да си е сменял етнонима, а друг да си е сменял езика!
-Факта че хилядолетната вражда българи-гърци продължава и до днес!
-Факта че гръцката омраза към българите е предадена на руснаците още във времето на края на 15век, когато оцелели византийски аристократи се заселват в москва и за дълги години над 60% от дипломатите на Русия са гърци.
-Факта че българската история не е писана от българи.
-Факта че и малкото български извори са игнорирани и пренебрегвани.

| |
Тема
|
Re: Филмот - The Glory of the Khan-продължение
[re: koмитa]
|
|
Автор |
koмитa (български) |
Публикувано | 03.04.06 22:43 |
|
-факта че нас българите винаги са се стремяли да ни изкарат копелета, варвари и най-вече нашественици на Балканите, тук по родните ни земи!
Кому е изгодно да ни изкара нашественици на родните ни земи? Този който иска да вземе земите ни! Този който иска да унщожи рода ни!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Koмитaтa (непознат
) |
Публикувано | 04.04.06 00:55 |
|
Оле мале - антички бугарин ?
И ти си модератор на форум История?
Само не ми казвай че се казваш Анри Вънгевъ
| |
Тема
|
Re: Филмот The Glory of the Khan-продължение
[re: Koмитaтa]
|
|
Автор |
koмитa (български) |
Публикувано | 04.04.06 11:02 |
|
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Билянa oт Pилa (непознат) |
Публикувано | 04.04.06 11:34 |
|
Добре е, че ги пишеш тези данни и въпроси от историята ни. не ме интересува мнението на група копелета от съседите.
| |
|
прав си, по-добре да не дискутираме на тази тема.....
| |
|
Нещо невярно ли съм написал?
| |
|
"Аз Мирчо словенин, съм от рода на берзитите, но приехме да сме българи, заради християнството, а българите взеха езика ни"
"Тия благочестиви книги, наречени Атанасий, преведе по поръка на нашия български княз Симеон на славянски език от гръцки епископ Константин, ученик на Методий, архиепископ на Моравия, в годината от сътворението на света 6414 (906), индикт 10. По поръка на същия княз ги преписа черноризец Тодор Доксов на устието на Тича в годината 6415 (907), индикт 14, гдето е съградена от същия княз светата златна нова черква. В същата година почина на 2 май в събота вечерта божият раб, бащата на този княз, живеещ с чиста вяра и правоверното изповедание на нашия Господ Иисус Христос. Това бе великият, честният и благоверният наш господар български княз на име Борис, чието християнско име бе Михаил. Този Борис покръсти българите в годината ЕТХ БЕХТИ. В името на Отца и Сина, и Светия Дух. Амин. "
| |
|
Какво трябва да следва от това? Хубаво го прочети и размисли.
| |
|
преведе по поръка на нашия български княз Симеон на славянски език
Превел ги е от гръцки! Не ги е превел от български на славянски!
Този Борис покръсти българите
А славяните не са ли ги покръстили?
Отде от целия текст се разбира че:
-между българи и славяни има разлика?
-българите не говорят на словенски?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|