|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
До българите на този форум
|
|
| Автор |
Щъpkoт (пернат) |
| Публикувано | 29.01.06 23:21 |
|
|
Българи,
нека не забравяме, че фиромите в 90 процента от случаите са наши заблудени еднокръвни братя...дори и да ни ругаят, дори и да ни псуват...трябва да търпим.....  
| |
|
|
|
и още повече, да ги обичаме, защото отвърнем ли любовта си заради онези сред тях, които ни мразят или просто не ни смятат за близки, ще предадем изгубилите се наши братя.
| |
|
Тема
|
Re: До българите на този форум
[re: Щъpkoт]
|
|
| Автор |
мakeдoнчe (убиец на бесове) |
| Публикувано | 29.01.06 23:28 |
|
|
Tija deto rygajat ne sa fyromi.Tochno te razvodnjavat foryma i go ynishtozhavat.
Нищо не е забравено и никой не е забравен.
| |
|
|
|
Абсолютно си прав, но ти специално не трябва ли да се замислиш и за любовта си към българите отсам границата?
| |
|
|
|
ама съвсем всички ли?
| |
|
|
|
Е поне 90 процента....
останалите 10 по твой избор....  
| |
|
|
|
дай боже да имаше повече като него и тук и там и навсекъде!
Всички обичаме България, но обичаме и ИСТИНАТА! Има причини за това...........
| |
|
|
|
Ба, убеден съм че така. Дано и из вардарско я заобичат истината час по-скоро. 
| |
|
Тема
|
А какво пречи за един..
[re: Щъpkoт]
|
|
| Автор |
Hoвинap (BoomBoom) |
| Публикувано | 29.01.06 23:51 |
|
|
...разграничителен подход? Не виждам смисъл да се търпи за нещо, за което изгледите да се стигне до благоприятен завършек са нищожни. Според мен българите в Македония (които аз познавам) осъзнават, че нашата подкрепа не може да бъде поставена под съмнение, а отрицателното ни отношение към македонистите едва ли ги разколебава по някакъв начин. В разговор с македонци с българско самосъзнание дори са били отправяни упреци към България, че македонските българи и отродените ни братя често се третират еднакво.
Редактирано от Hoвинap на 29.01.06 23:52.
| |
|
|
|
....техен проблем!
ама си ги обичам де!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|