|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Националистите са прости хора.
|
|
Автор |
lutom (бивш Келка) |
Публикувано | 18.12.05 20:37 |
|
ВМРО са тъпи говна, заради членове като Комита и председатели като Каракачанов. Ебати деградиралата работа. Ако западноевропейците са хора ще ги закрият всички и ще ги съдят и вкарат в затвора по ВМРО-ски.
За атака да не говорим.
| |
Тема
|
Re: Националистите са прости хора.
[re: lutom]
|
|
Автор |
джинrиби (член) |
Публикувано | 18.12.05 20:50 |
|
Ммм, дааааа. Не питай за лудото - то само се обажда.
| |
Тема
|
Re: Малко инфо за Лутом
|
|
Автор |
komita (непокорен) |
Публикувано | 18.12.05 20:57 |
|
| |
Тема
|
[re: джинrиби]
|
|
Автор |
tfc (непознат
) |
Публикувано | 18.12.05 21:05 |
|
Не знам дали е луд, но определено има големи проблеми или с граматиката, или с логическото мислене.
| |
Тема
|
[re: komita]
|
|
Автор |
lutom (бивш Келка) |
Публикувано | 18.12.05 21:06 |
|
Каквото и инфо да сложиш селенията ти е пълна. Като не ти харесва някой че не ви дава да правите спам с простоийските си теми и айде да му покажем кои сме. Ама на Запад монго добре ви знаят. И няма да ви пуснат без да ви бият по задника. Ти си олицетворение на националиста. Селяндур-юрист (това е задължително), неграмотен, невежа по моралноисторическите въпроси. Мисли си че знае онова, което не знае. Мрази всичко което не е съгласно с него. Дразни се на хуманитарните идеи. И си показва рогата в напечени ситуации. Демек "от село съм не се чудете на подлостта и безгръбначното отношение към противника".
| |
Тема
|
Комета ти как се казваш?
[re: komita]
|
|
Автор |
lutom (бивш Келка) |
Публикувано | 18.12.05 21:27 |
|
Брато, я си пусни и ти данните в Астрология, за да ти кажат звездите че си прост и закостенял нацист. Ама те е страх нали. Понеже сте параноици всички мекерета. Правилно ти каза гогга юрист-мекере; или е глупак, или е крадец.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ziezi (ex quo Vulgares) |
Публикувано | 18.12.05 21:32 |
|
Не знам за Комита, но аз лично предпочитам да съм селянин, отколкото Димитраки, Анкин брат...
Криворазбраната цивилизация е по лошо нещо от "селянията"...
А от друга страна селянин за мен не е олицетворение на нещо негативно, даже напротив.
| |
Тема
|
[re: Ziezi]
|
|
Автор |
lutom (бивш Келка) |
Публикувано | 18.12.05 21:39 |
|
Е, добре. И за мене селянинът не е олицетворение на нащо негативно. Тогава по новата класификация вие сте селяндури. Вашето не се губи.
А криворазбраната цивилизация си я чети ти. Има защо при вас аборигените и националистите. Оня плазмодий изтри всички стойностни исторически теми, а ви остави вас да съскате там. Ти не знаеш две исторически дати на кръст, бе! Къде си тръгнал? Цял свят си прави шеги с тебе. Комита е не по-горе от тебе. Нещо му приседна като му споменах за Кънчов. Явно ВМРО не обичат дадени личности и айде директивата за отрицанието е спусната. Ама така е, като са обучавани каракачанките и гъзолизците му в онова време.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kyмaнич (пристрастен) |
Публикувано | 18.12.05 21:45 |
|
lutom (или бивша лелка) - защо пишеш в този клуб?
| |
Тема
|
[re: kyмaнич]
|
|
Автор |
lutom (бивш Келка) |
Публикувано | 18.12.05 21:50 |
|
А защо да не пиша? Тука няма ли нацционалисти? Мракобесието комита не е ли от тях? И на последно място не съм ли прав за мнението ми за нацционалистите?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|