Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:07 14.03.25 
Политика, Свят
   >> Македония
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Националистите са прости хора.нови  
Автор lutom (бивш Келка)
Публикувано18.12.05 20:37

ВМРО са тъпи говна, заради членове като Комита и председатели като Каракачанов. Ебати деградиралата работа. Ако западноевропейците са хора ще ги закрият всички и ще ги съдят и вкарат в затвора по ВМРО-ски.
За атака да не говорим.

Тема Re: Националистите са прости хора.нови [re: lutom]  
Автор джинrиби (член)
Публикувано18.12.05 20:50

Ммм, дааааа. Не питай за лудото - то само се обажда.

Тема Re: Малко инфо за Лутомнови [re: lutom]  
Автор komita (непокорен)
Публикувано18.12.05 20:57

Тема Re: Националистите са прости хора.нови [re: джинrиби]  
Автор tfc (непознат )
Публикувано18.12.05 21:05

Не знам дали е луд, но определено има големи проблеми или с граматиката, или с логическото мислене.

Тема Re: Малко инфо за Лутомнови [re: komita]  
Автор lutom (бивш Келка)
Публикувано18.12.05 21:06

Каквото и инфо да сложиш селенията ти е пълна. Като не ти харесва някой че не ви дава да правите спам с простоийските си теми и айде да му покажем кои сме. Ама на Запад монго добре ви знаят. И няма да ви пуснат без да ви бият по задника. Ти си олицетворение на националиста. Селяндур-юрист (това е задължително), неграмотен, невежа по моралноисторическите въпроси. Мисли си че знае онова, което не знае. Мрази всичко което не е съгласно с него. Дразни се на хуманитарните идеи. И си показва рогата в напечени ситуации. Демек "от село съм не се чудете на подлостта и безгръбначното отношение към противника".

Тема Комета ти как се казваш?нови [re: komita]  
Автор lutom (бивш Келка)
Публикувано18.12.05 21:27

Брато, я си пусни и ти данните в Астрология, за да ти кажат звездите че си прост и закостенял нацист. Ама те е страх нали. Понеже сте параноици всички мекерета. Правилно ти каза гогга юрист-мекере; или е глупак, или е крадец.

Тема Re: Малко инфо за Лутомнови [re: lutom]  
Автор Ziezi (ex quo Vulgares)
Публикувано18.12.05 21:32

Не знам за Комита, но аз лично предпочитам да съм селянин, отколкото Димитраки, Анкин брат...

Криворазбраната цивилизация е по лошо нещо от "селянията"...

А от друга страна селянин за мен не е олицетворение на нещо негативно, даже напротив.

Тема Re: Малко инфо за Лутомнови [re: Ziezi]  
Автор lutom (бивш Келка)
Публикувано18.12.05 21:39

Е, добре. И за мене селянинът не е олицетворение на нащо негативно. Тогава по новата класификация вие сте селяндури. Вашето не се губи.
А криворазбраната цивилизация си я чети ти. Има защо при вас аборигените и националистите. Оня плазмодий изтри всички стойностни исторически теми, а ви остави вас да съскате там. Ти не знаеш две исторически дати на кръст, бе! Къде си тръгнал? Цял свят си прави шеги с тебе. Комита е не по-горе от тебе. Нещо му приседна като му споменах за Кънчов. Явно ВМРО не обичат дадени личности и айде директивата за отрицанието е спусната. Ама така е, като са обучавани каракачанките и гъзолизците му в онова време.

Тема Re: Националистите са прости хора.нови [re: lutom]  
Автор kyмaнич (пристрастен)
Публикувано18.12.05 21:45

lutom (или бивша лелка) - защо пишеш в този клуб?

Тема Re: Националистите са прости хора.нови [re: kyмaнич]  
Автор lutom (бивш Келка)
Публикувано18.12.05 21:50

А защо да не пиша? Тука няма ли нацционалисти? Мракобесието комита не е ли от тях? И на последно място не съм ли прав за мнението ми за нацционалистите?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.