Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:34 03.11.25 
Политика, Свят
   >> Македония
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Въпрос към всички на форуманови  
АвторCлyчaйнa мaйka (Нерегистриран)
Публикувано19.03.04 20:21

Не сме дошли да пишем тук, за да изкарваме пари. Нито да избиваме някакви комплекси, нито да се заяждаме със Слави. Просто не знаем как да накараме децата си да изключат телевизора замалко, когато видят червената точка. Не казвам, че Слави е виновен. Виновно е младото поколение. Това нямаше да се случи по времето, когато ние бяхме на 13 години. Щяхме редовно да гледаме шоуто, но при всяко появяване на червена точка прилежно щяхме да изключим телевизора. Ако случайно пък чуехме мръсен виц, но без червена точка, тогава този мръсен виц на секундата щяхме да го забравим. Детето ми е научило от Слави, че има канал XXL след 1 часа. Много иска да го гледа, защото Слави много го хвали. А щом Слави хвали нещо, значи това нещо е хубаво. Всички от класа вече били гледали какво дават там. Не се съдете на морала на децата ни. Моралът им е такъв, на какъвто ги учим родителите, но също така е и такъв, на какъвто ги учат по телевизията. И най-вече от шоуто на Слави, защото точно малките ни деца са му най-големите фенове. И накрая една молба - нека бъдем културни и интелигентни хора и не се трием.

Тема Re: Въпрос към всички на форуманови [re: Cлyчaйнa мaйka]  
Автор Dobronameren (Негатор)
Публикувано19.03.04 21:09

Точно тук Слави няма много фенове. Иди в някой друг клуб. Даже ти предлагам да основеш клуб СЕМ. Втората стъпка е СЕМ да започне да се съветва с клуб СЕМ. И така нататък...

Тема един почитателнови [re: Dobronameren]  
Авторбypмиpaн (Нерегистриран)
Публикувано19.03.04 21:20

наистина съм приатно изненаден щотот има и нормални хора в тази страна. Ас незнам какво им стана на тези хора в какво се преврщат, дерът се за некой българии на три морета, сичко било обиколено с българи и прочем. В тази цяла прикакаска е и тъпото сръбоманско парче, тий наречен, дългия, Славий. Добронамерен лъже когато пиша че нямало почитатели. Тука хорат се малку леви по раждане, те отиват до там че Славий ще успеел да обедини сичките "българи" на балканите.

Жалко но истинито случайна Майка. И мен ми се плаче но какво да правим, малку сме да се съпротиставиме на това нова лъвина койато дойде със разнообразните групировки намножили в последак.

Мои почитания към вас

Тема Re: един почитателнови [re: бypмиpaн]  
АвторЩъpkoт (Нерегистриран)
Публикувано19.03.04 21:23

Слушай кретен,

имам една огромна молба....МОЛЯ ТИ СЕ НАЙ-ИСКРЕНО СЪС СЪЛЗИ НА ОчИ!!!!!!!

НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА ПИшЕш НА БЪЛГАРСКИ...НЕ ТИ СЕ ОТДАВА....ПРИЗНАВАМ НЕ СТЕ БЪЛГАРИ, НИКОГА НЕ СТЕ БИЛИ.....САМО МОЛЯ ТИ СЕ ПИшИ СИ НА МАКЕДОНСКИ, МНОГО ТИ СЕ МОЛЯ.....

Тема Re: един почитателнови [re: бypмиpaн]  
Публикувано19.03.04 21:24

От кой град си, братче, пишеш много добър книжовен български. Самият аз трябва да си го поизгладя, та ако имаш някой оnline учебник ще ти бъда благодарен, ако ми дадеш адрес. Ти самият къде си го учил ?

Хайде със здраве.

Тема nishto ne razbrah..нови [re: бypмиpaн]  
Авторkomunist (Нерегистриран)
Публикувано19.03.04 21:30

ja po-dobre pishi na srbski, po-lesno shte te razbirat

Тема Re: nishto ne razbrah..нови [re: komunist]  
Авторбypмиpaн (Нерегистриран)
Публикувано19.03.04 22:02

Как сте се хванали за грешките, господе.ас да сам писал че сам българин??? И нели македонски и български е един език, май вие незнаете ни самите какво пишете.

Да си дойдем на темата. Дали се съгласаявате с Майката??? Виждам нещо не сте многу трогнати от исказът.

Тема Re: nishto ne razbrah..нови [re: бypмиpaн]  
Авторkomunist (Нерегистриран)
Публикувано19.03.04 22:06

moze li da te popitam dali sam si razbirash kakvo pishesh??

Тема Re: nishto ne razbrah..нови [re: komunist]  
Авторpaзбиpaч (Нерегистриран)
Публикувано19.03.04 22:08

Ти нищо не разбра понеже си прост. Другите ще разберат.

Тема Re: nishto ne razbrah..нови [re: paзбиpaч]  
Публикувано19.03.04 22:20

Чекийо, вземи го научи бюрмирания, че е мъчение да му четем епилептичните напъни ...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.