Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:38 09.07.25 
Политика, Свят
   >> Македония
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Малко инфо за К. Апостоловнови  
Автор macedonian (BG cop)
Публикувано14.03.04 13:53

Не бих се занимавал с темата, ама името нещо много нашумя из форума, та реших да внеса малко яснота - доколкото мога, разбира се... Имаме някои общи познати, а съм чувал и за някои "ужилени" от него. Не зная кой знае колко, но и наличната информация ми стига да си направя изводи.

Момчето е родом от Неврокоп. В началото на 90-те беше решило бързо да забогатее. Понеже обаче не можеше по друг начин, реши да пробва с дребни мошеничества. Така се роди АРДИР.

Учил е в Учителския институт в Дупница за даскал по рисуване - оттам "творческият заряд" и подготовка за "великата" идея с живописта. Ако не се лъжа, беше я озаглавил "Послание към света 2000" или нещо от сорта.

Интересно е и друго. Явно като малък е чел доста шпионски романи, щото в опитите си за зарибяване из Благоевград даваше да се разбере, че е едновременно агент на КГБ, CIA, Mossad, Bundesnachrichtendienst и на още 7-8 водещи разузнавания Особено наблягаше на някакви връзки със "световното еврейство". Изкарваше се едва ли не племенник на Бен Гурион... Не знам дали е разправял нещо за албанското разузнаване, ама е много възможно...

Вярно е, че се познаваше с някои служители от НСС. Ако обаче са го ползвали за нещо друго, освен за опити да изкарат малко нерегламентирани пари, значи са били пълни некадърници (а и в тоя случай - също)... Доколкото съм чувал, момчето можеше да държи информация, колкото сито - вода... Разбира се, в съда се изкара агент. Е, ако вярвате, че ДС (която според някои още си е на власт ) я е докарала дотам... проблемът си е ваш...

Не съм чувал до средата на 90-те (после се изгуби нанякъде) да е имал някакви по-сериозни връзки с ВМРО или ОМО. Ако изобщо е имал такива, са били от по-късно...

С две думи казано - дребен мошеник. Умалено копие на Остап Бендер в условията на посттоталитаризма... Само дето Бендер ми е някак по-симпатичен...

Най-чудното в цялата работа е, че доста народ му се върза. И досега някои благоевградчани още се мъчат да си оправят финансовите бакии, объркани в резултат от общуването с него...

Редактирано от macedonian на 14.03.04 14:46.

Тема Re: Малко инфо за К. Апостоловнови [re: macedonian]  
Автор Hilmar Kabas (Татаро-Монгол)
Публикувано14.03.04 14:03

Пичът даже собствена

си имал.

Тема Re: Малко инфо за К. Апостоловнови [re: Hilmar Kabas]  
Публикувано14.03.04 14:14

Вярно, бе, това го бях забравил...
Иначе нямаше да си давам зор да пиша толкова - щях само да пусна линк...

Тема Твойто инфо беше важнонови [re: macedonian]  
Публикувано14.03.04 14:26

Ти погледна ли За каква патология става дума?

Настоящата информация е предназначена за собственици и мениджъри на организации и ведомства. Не е желателно тя да попада под вниманието на служители или случайни хора, за които не е предназначена. Работата в областта на сигурността и информацията изисква определена специфика и задължава с висока отговорност.
Това, което имаме право и можем сега да ви споделим е, че ОССИ е дискретна организация, подсигуряваща информация и изграждаща механизми за нейното ефективно използване. Глобалните цели на ОССИ са националните интереси и сигурност. Възможността те да се постигнат са - защитата на предприемаческите намерения , резултати и технологии, както и натрупването на частния и национален капитал.
Естествено, няма да чуете много за ОССИ, нашата реклама е в дискретността, в липсата на информация за самите нас. Неблагодарно или не, това е необходимо изискване кьм нашата дейност и от него в голяма степен зависи крайният резултат. Освен сьс собствени щатни служители, организацията работи с голям крьг висококвалифицирани сьтрудници, експерти, ведомства и организации. Най-добрите служители в ОССИ са анонимни и неизвестни дори и за по-голямата част от персонала на самата организация. Служители, сьтрудници и клиенти на ОССИ, които разгласяват информация и данни относно дейността, структурата и взаимоотношенията в организацията биват отстранявани и с тях се прекратяват всички договорени отношения. Усилията са - да се достигнат високи стандарти и резултат.
Бъдете дискретни и Вие, това е част и от Вашия успех !

Тема Re: Твойто инфо беше важнонови [re: Hilmar Kabas]  
Публикувано14.03.04 14:40

Виждал съм го преди години, се га си поприпомних това-онова...

Но си оставам на моето мнение. Ако се бях сетил за страницата, бих пуснал само линк. Трябва да си хептен луд, за да не вденеш, че имаш работа с луд...

Но, с риск да почна да се повтарям, колкото и странно да е, луди се намираха и сигурно още се намират...

Не говоря за гръцките или кои да е служби - там са наясно, че и пълна откачалка може да пусне късче интересна (за тях) информация... Хеле пък ако трябва да се натопи някой...

Тема Re: Твойто инфо беше важнонови [re: macedonian]  
Публикувано14.03.04 14:54

За последното си много прав.

Тема Re: Твойто инфо беше важнонови [re: Hilmar Kabas]  
Публикувано14.03.04 14:57

Е, не съм от вчера в системата...

Тема Re: Твойто инфо беше важнонови [re: macedonian]  
Авторfaktor-X (Нерегистриран)
Публикувано14.03.04 15:06

glupav covek a???

Тема Re: Твойто инфо беше важнонови [re: faktor-X]  
Авторfaktor-X (Нерегистриран)
Публикувано14.03.04 15:15

covekov ima napisano desetina knigi i noramlno za policajci i gluipaci moze li da bide pameten. Za vas onoj koj ne se smeta za tjurko-turcin i neveruva vo dogmata narecena tatarski apsurdi e glupav.

Тема аПсурд?нови [re: faktor-X]  
АвторФpaep (Нерегистриран)
Публикувано14.03.04 15:30

това че, дори и аПсурд пишеш с П, понеже Вук Караджич така е решил, е достатъчно аБсурдно. Айде бегай да копаш кромпири вместо да мелиш врели-некипели за татари и не знам какво си.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.