|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Магия за...
|
|
Автор |
Цар Из род (Цар Из Род) |
Публикувано | 25.02.17 16:00 |
|
увеличаване размера на кура.
Вие сте!
| |
|
Можеш да призовеш ангелът Кинмуолам ето . Този ангел много ще ти помогне. Просто трябва да го призовеш, както е описано там.
Господ ще ми прости греховете. Това му е работата.Редактирано от thepunsher-133982 на 25.02.17 18:31.
| |
|
Кога успя да го нащракаш това?
Аз питам сериозно бе!
| |
|
Не знам за какво говориш. Какво стана? Викна ли ангела? Сигурно сега ти се налага да си го замяташ през рамо, иначе се влачи по земята.
Господ ще ми прости греховете. Това му е работата.
| |
|
jsmagic
| |
|
Трябва да си доволен. Искаше магия и получи магия. Аз съм много отзивчив човек.
Ангелът ще ти помогне да бъдеш голям ездач.
| |
|
Забелязах, че ангелът е позачезнал а аз имам навика винаги да си поддържам и поправям нещата, каквито и да са. ще стои вечно. Можеш да ходиш да си уголемяваш пишката там. Успех.
Добър повод за първия ми тренинг с Vue. Шегичка: От доста време получавам спам за увеличение на пениса и си мисля "Ебаси. Явно се е разчуло." Цар изроде - цялата история и ти също си споменат в "Относно". Предишният ангел е поумрял малко.
Господ ще ми прости греховете. Това му е работата.Редактирано от thepunsher-133982 на 14.06.20 05:43.
| |
|
Много сте скучни
| |
|
Мисля, че един психопат от Дира им нужда от тази корекция, защото тормози хората по домовете им, явно само комплексар би го правил и би имал нужда от тази тема. Интуитивен си, ще разбереш кой е хахото и му препоръчай услуга, ако си намерил такава.....
ЧДГ
| |
|
Е ти пък си много забавна/ен/но.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|