Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:04 05.07.25 
Религия и мистика
   >> Магия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ТЕЛЕПАТИЯТА - старата тема на нов гласнови  
Автор anuel (Хаос маг)
Публикувано13.08.16 01:36

Момчета и Момичета,
да я ремейквам ли темата или я изчоплихме вече реди доста години?
Телепатия - определение и разлика с майнд реадинг
Телепатия - диференциална диагноза с шизофренията
Телепатия - неврофизиологични основи, или що е псионна енергия
Телепатични канали и тяхното ползване....
Телепатията - бъдеще и настояще
Вие имате думата!
Ако Ви е интересно ще лафим и по тази тема...?

П.П. За да не ме упрекне някой в профанщина ще допълня само едно нещо....: при някои душевни страдания в мозъка на пациента се повишава нивото на норадреналина и допамина, което му позволява да се вмъкне случайно в телепатичен канал и почва да "чува гласове"....идентификацията на такъв човек в тези канали води до неща, които не винаги са приятни за него и са инициирани от псионици, нещо за което аз лично съм твърдо против, и могат да имат фатален за пациента край. Приема на лекарствени продукти, които намалят нивата на горепосочените хормони в мозъка автоматично води до откъсването на пациента от телепатичният канал, но не се развива ретроградна амнезия т.е.спомена остава. Опитах през 2004-та да популяризирам телепатичните канали, но срещнах само подигравки и неразбиране...Сега нещата стоят вече в друга плоскост според мен....
Между другото псионните лаборатории в света са не повече от 3: САЩ, Канада и Русия..., материала по темата за тях има и в интернет...добре обучения псионик е нещо страшно като био оръжение....силата на мисълта му е толкова голяма, че може да повреди с нея и работата на самолетен двигател...., а може и още много други неща....Досега обучените в тези лаборатории хора са не повече от няколко дузини, но услугите им се ползват ежедневно, при се според мен недостатъчно ефективно...за съжаление и тук има идеологично противопоставяне, наследено от миналото....мога много да разкажа по темата, но дали тук е удачното място за това е съвсем друг въпрос...

Върнах се

Редактирано от anuel на 13.08.16 02:08.

Тема Бъдещето.... [re: anuel]  
Автор anuel (Хаос маг)
Публикувано16.08.16 20:00

Бъдещето на човешката еволюция ще е в развитие на мозъчният потенциал. Ние няма да имаме по 6 пръста или по 2 глави, но ще ползваме ефективно повече от ползваните досега 3%.
Телепатичните способности се генетично закодирани при човешкият вид!
Нищо обаче не може да се сравни с хармонията и ефективността на личността, която дава телепатичния пуул....на практика всички псионищи сме едно цяло в различни физически тела...естествено и дума не може да става за душевен микс както при тантра йога...
На практика се касае за биоеренгиен WINDOWS NT - единни ресурси, които се разпределят и концентрират там където е необходимо в момента...
Та, Гугъл гласес /между другото си купих тази гъзария/ или смарт лещите не могат и на йота да се сравнят с богатата информация до която имаш достъп чрез телепатичният пуул!

Върнах се

Тема Re: ТЕЛЕПАТИЯТА - старата тема на нов гласнови [re: anuel]  
Автор thepunsher-133982 (Христо)
Публикувано23.08.16 22:33

Такааааааа. Едни мой лични наблюдения върху "телепатията". Хората, които си мислят, че я владеят/практикуват и пр. са просто с една или повече отпрани дъски. Истински случай. Един човек преди известен брой години си беше въобразил, че е телепат, че усеща разни неща и пр. При желание от моя и от други страни да познае какво си мисли определен човек не беше в състояния да познае нищо. Вече повече от около десет години е с биполярно разтроиство и го поддържат с медикаменти.

В отговор на:

Телепатия - неврофизиологични основи, или що е псионна енергия
Телепатични канали и тяхното ползване....

Ти шегуваш ли се или си сериозен? Имаше един много умен юнак, който по телепатичните канали беше разбрал, че съм Христо. Много способен медиум и ясновидец. Ашколсун.

В отговор на:

добре обучения псионик е нещо страшно като био оръжение....силата на мисълта му е толкова голяма, че може да повреди с нея и работата на самолетен двигател

Да. Освен в САЩ и Русия ги обучават и в Идил. По-евтино излиза да управляват самолета с ума си отколкото да се самоубиват - свършиха камикадзетата.

Господ ще ми прости греховете. Това му е работата.

Тема Re: ТЕЛЕПАТИЯТА - старата тема на нов гласнови [re: thepunsher-133982]  
Автор anuel (Хаос маг)
Публикувано25.08.16 00:33

оф, не си прав въобще...

за голяма част от нещата...
първо бъркаш телепатията с майнд реадинга или т.нар.четене ма мисли от друг човек.
можеш да имаш телепатични потенции, но да не владееш добре горепосоченото...не е задължително да си универсален...
телепатичните канали ги има и на най-ниско ниво на живота около нас: как мислиш се разбират помежду си обикновените мравки....?: мравката разузнавач като намери храна да не мислиш че се връща да "говори на другите мравки" къде има плюскалница...

Върнах се

Тема понеже имам...нови [re: thepunsher-133982]  
Автор anuel (Хаос маг)
Публикувано25.08.16 01:14

...пълномощията да говоря свободно по тази на пръв поглед странна тема....
и понеже нещата започнаха в този форум преди 13 години и е редно и тук да приключат..., та:
предстои ни война....което все още може да се предотврати...и вероятно така ще стане, не глобална естествено, без заплаха за човешкият вид, но неприятна война...война на религиозна основа, инициирана от празноглави духовници..., които ако не се усетят овреме може да подпалят голям огън...
преврата в Турция бе безуспешен опит за предотвратяването й...., но има и други начини...
за псиониците на ИДИЛ знам отдавна, но това са предимно деца и подрастващи, които се обучават и от индийци предимно чрез методите на Тантра Йога...те нямат съответната апаратура, при все че на човек с потенции не му трябва голяма машинария, за да се докаже...
ИДИЛ ще бъде смазан до 18-24 месеца - неизбежно е, стига да не се решат да употребят ядрен арсенал, до който се домогват неистово и им трябва още малко време за да го имат....!
Навремето в ИРАК се появи Махди, който също имаше половин дузина псионици около себе си, не в този усъвършенстван вид в който сега съществуват, но му вършеха работа...мога много да пиша по темата, която е неимоверно интересна, но...просто не знам в каква посока да говоря...

Върнах се

Тема Нямам за цел....нови [re: anuel]  
Автор anuel (Хаос маг)
Публикувано25.08.16 05:38

...да ви разказвам откачени истории....
тези, с които работя ежедневно и за секунда не биха поставили здравият ми разум по въпросителна....
всичко това ми помага невероятно в работата ми като лекар, това го забелязаха още в София през 2007 колегите от белодробната болница, които съвсем ненаивно ме попитаха, след като диагностицирах 3 белодробни неоплазии поред само чрез физикален преглед, дали не съм екстрасеснс, защото те не можели да работят по този начин, по който аз работя... трябвало им рентген, скенер и т.н.
както и да е.... за нищо не съжалявам....имам уникална съдба за която съм благодарен....
само за последно: телепатията е функция на живия мозък, няма и не е възможна телепатия с починал човек....
та момченца и момиченца: просто си нямате на фантазе за що иде реч милички....а и за това що иде...

Върнах се

Тема Re: ТЕЛЕПАТИЯТА - старата тема на нов гласнови [re: anuel]  
Автор Chertoffskye (ex nihilo)
Публикувано25.08.16 12:04

Мравките "общуват" чрез феромони, не си запознат нещо

Когато мравката докопа плюскане, започва да изпуска феромони и формира химична "пътечка" обратно до мравуняка. Другите мравки следват пътечката с "нос", и стигат до яденето. Затова, ако изолираш мравка, ще се лута случайно напред-назад.

Тема Re: понеже имам...нови [re: anuel]  
Автор thepunsher-133982 (Христо)
Публикувано25.08.16 20:58

За Идил ще говорим отново след 24 месеца. Силно ме съмнява да ги смажат. В крайна сметка те са си техни. Единствените, които реално са направили нещо срещу Идил са руснаците ..

Господ ще ми прости греховете. Това му е работата.

Тема Re: понеже имам...нови [re: thepunsher-133982]  
Автор anuel (Хаос маг)
Публикувано26.08.16 00:47

войната реална почна с операцията тази сутрин т.нар.Ефратски щит
засега ги удариха от 2 страни: в 7.30 навлязоха в сирия международни сили + в 9 часа малко турски танкове..
ако това се провали ще следва още по голям удар...

Върнах се

Тема Re: ТЕЛЕПАТИЯТА - старата тема на нов гласнови [re: Chertoffskye]  
Автор anuel (Хаос маг)
Публикувано26.08.16 00:49

моля те за какви феромони може да става при огромни за тях разстояния от по 10-тина метра....?
за близка комуникация - да и това е начин на общуване, ама за големи разстояния излъчват енергия, за да се обозначат...

Върнах се

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.