Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:08 13.07.25 
Религия и мистика
   >> Магия
*Кратък преглед

Тема помощ...  
Автор sisi_s_i@abv.bg (непознат )
Публикувано28.05.14 12:49

Здравейте ще съм благодарна някой ако отдели време да прочете и коментира... От няколко години започнах да получавам панически атаки когато общувам с хората... мисля че нещо ми го причинява... По принцип много ми завиждат и повечето хора не ме харесват от завист... Другото което е че когато контактувам с хората винаги имам едно усещане какво точно си мислят за мен... в повечето случаи негативно... но рядко греша... но негативните усещания ме карат да се чувствам зле... подтисната депресирана след контакт с такива хора. Пробвах един тест с олио / изсипах една лъжица олио в чаша вода / нямаше капка на дъното но не знам по какъв друг начин мога да проверя имам ли някакво вмешателство?

Тема Re: помощ...нови [re: sisi_s_i@abv.bg]  
Автор thegiverandthetaker1 (истински)
Публикувано29.05.14 21:06

Значи, ти си се вкарала в някакви страшни филми. Това НЕ Е магия... тоест може и да имаш направени магии, но на първо място, ти имаш здравословни проблеми.

Тези капки олио, или там каквото си правила, са пълни глупости. Дали имаш направена магия, може да ти каже със сигурност само човек, който се занимава с такива неща професионално.

Паническите атаки се предизвикват от нервната система, а не от магии. Ако искаш ми пиши лична бележка, ще те пратя на няколко места. Мисля, че мога да ти помогна доста.

------------------------------------------

Тема Re: помощ...нови [re: sisi_s_i@abv.bg]  
Автор anuel (Хаос маг)
Публикувано19.08.16 03:08

Коментирам тази стара тема, защото такива постинги се появяват циклично...
Вие сте явно доста чувствителен човек, надарен с дарбата на т.нар."майн реадинг" или с други думи казано "възможност да се четат мислите на другия".
За съжаление това съчетано с повишената Ви чувствителност може да Ви вкара в психичен проблем - най-вероятно ще изживеете депресивен епизод, който може да се зацикли...
Просто хора като Вас изпреварват времето си с появата си, но това е неизбежен процес на човешката еволюция.
Една от целите пред Вас е да не губите социализацята си, защото тогава ще пострадате още.
Ползвайте дарбата си за лична изгода, например....

На практика хора като Вас се търсят /ако дарбата Ви е реална/ под дърво и камък /обрано казано/, но в други етажи на социума и не в тази държава...

Върнах се

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.