Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:45 08.07.25 
Религия и мистика
   >> Магия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Помощ дали е магия?нови  
Автор Eмил Cтaмaтoв (непознат )
Публикувано16.09.10 14:26

Здравейте, пиша с голямо притеснение като се надявам да намеря помощ или поне някакво обяснение.
Обръщам се към всички вещи в материята ако може да дадете информация и да помогнете. Преди два дена съвсем
случайно при чистене у дома намерихме странно пакетче мушнато в процепа на прага на входната ни врата.
Съпругата ми каза че било муска, аз не разбирам от такива неща но повярвайте ми когато решихме да отворим пакетчето
ми се беше свило сърцето и сякаш нещо ме притискаше. Вътре имаше и някакви неща или билки не знам точно.
Доколкото ми се струва на листчето пише някакви странни иероглифи арабски ли е или друго, но с ужас видях че вътре е
написано и собственото ми име. Притеснява ме това че от много време в дома ни се случват лоши събития,
най-вече в здравословен план, преди година претърпях катастрофа, след което имаше и усложнения при операцията,
да не говорим и за постоянният стрес. Не знам това магия ли е или не а може и да си внушавам.
Слагам снимки на това което намерихме. Моля ви помогнете и се надявам някой да каже какво може да се направи или да се противодейства.
Благодаря.

Тема Re: Помощ дали е магия?нови [re: Eмил Cтaмaтoв]  
Автор AlexanderPetrov (непознат )
Публикувано16.09.10 15:24

Моля дайте ми имейла си.

Тема Re: Помощ дали е магия?нови [re: Eмил Cтaмaтoв]  
Автор Пътyвaщия (ще се върна)
Публикувано17.09.10 11:40

Сетих се за един виц:
Върви си Щирлиц по един коридор и изведнъж нещо го удря силно по тила. Той пада на пода, става, оглежда се, нищо не вижда. "Сторило ми се е" - помисли си Щирлиц...

Та и ти сега - след всичко което описа, още питаш дали е магия...
Очевадно е, че е магия - дори името ти са написали хората...

Тема Re: Помощ дали е магия?нови [re: Пътyвaщия]  
Автор van_helsing_trepacha (heavenly)
Публикувано18.09.10 05:21

ти пък къде я видя тая магия? това от снимката не излъчва нищо с което може да се навреди, останолото не ме засяга ...

Тема Re: Помощ дали е магия?нови [re: van_helsing_trepacha]  
Публикувано18.09.10 11:18

Незнам дали има излъчване или не (магията може да не е направена правилно...), но не си е написал сам името там, нали? Значи някой е имал да намерение да му направи магия, а това, че магията не работи е отделен въпрос...

Как ги усещаш тия излъчвания през екрана... Ако видиш директно муската, както и да е, ама по картинка в нет-а...

Тема Re: Помощ дали е магия?нови [re: Пътyвaщия]  
Автор dama_spatia (зеленоока)
Публикувано18.09.10 12:07

И аз си мисля, че това е магия. Освен неговото, там е написано още едно име-Невена. Възможно е магията да е направена на семейството му.

Тема Re: Помощ дали е магия?нови [re: dama_spatia]  
Автор Eмил Cтaмaтoв (непознат )
Публикувано18.09.10 20:55

Да видяхме че има и друго име но нямаме такъв човек в семейството с това име. Благодаря и на тези които са отговорили. Муската я хвърлихме. но се притеснявам дали е достатъчно или трябва да се направи и друго.

Тема Re: Помощ дали е магия? [re: Пътyвaщия]  
Автор van_helsing_trepacha (heavenly)
Публикувано18.09.10 21:16

Каква е разликата м/у снимка на фотохартия и снимка на екрана?! Информационният поток е все същия ... ! И какво от това , че има написани имена? Аз ако ти напиша името на подобно листче, да не би да съм ти направил магия? Муска всеки може да сглоби, друг е въпроса дали е смислена! Току що снимах две муски от многото, които са преминавали през ръцете ми, държа си ги за трофеи

... , просто нямат пагубна сила в тях ...

Тема Re: Помощ дали е магия?нови [re: van_helsing_trepacha]  
Публикувано18.09.10 21:43

Не ти говоря за снимки, а за истинската муска - по снимките нищо няма да усетиш щот те не носят заряда...
А имената, кой ще тръгне да ти ги пише в такова нещо и да ти го слага под прага само на майтап - без да има намерение да ти въздейства?!
Вече писах по-горе, че дали магията е станала е отделен въпрос...

ОК, за питащия:
Това е опит от някой зложелател за магия (щом нямате жена с това име в сем., значи може тя да ти е направила магия, примерно за любов...), но не работи и можеш да бъдеш спокоен!

Ван, така добре ли е? Доволен ли си?

А снимките ти, не ме вълнуват на този етап.

Редактирано от Пътyвaщия на 18.09.10 23:53.

Тема Re: Помощ дали е магия? [re: Eмил Cтaмaтoв]  
Автор Liberlillith (непознат )
Публикувано19.09.10 14:22

Може би трябва да се изгори или да се пусне в течаща вода?

А ако тази жена е направила за любов и си е написала името на бележката,и е подхвърлила,така че да го откриете,е доста аматьорско.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.