|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
За самоубийство
|
|
| Автор |
Вълк (Практик) |
| Публикувано | 12.07.10 01:07 |
|
|
По изгреl в деня на раждането на жертвата приготвя се кукла от восък и се отъждествява с нея. Малко преди 2 седмици върху гробище трябва да се намери едноименна могила на жертвата и върху нея в определено място да се зарови въже.
След 9 дни, на 10ти се взима с определн наговор който вдига духа на покойника и го връзва към това въже.
В деня на ритуала се вади кукла, връзва се въже на врата й и с наговор
....
от този миг да не живееш
не ходиш, а се влачиш
не дишаш, а гърчиш
не искаш, не желаеш
да се мъчиш и страдаш
....
с това с въжето се откъсва главата на куклата. въжето да се подхвърли на жертвата, куклата се погребва в определено място на гробище.
---------
Редактирано от Вълк на 12.07.10 01:13.
| |
|
Тема
|
Re: За самоубийство
[re: Вълк]
|
|
| Автор |
Пътyвaщия (ще се върна) |
| Публикувано | 12.07.10 13:05 |
|
|
Супер!
Като прочетох заглавието, си помислих, че ритуала е за това, как аз да се самоубия с магия, а не как да убия някого като го накарам да се самоубие.
| |
|
|
|
Хех....има и по-лесни начини да се самоубиеш!Интересно как пък ти е възникнала тази асоциация в главата.
| |
|
|
|
Знам ги начините за самоубийство и за това се учудих...
Защо "как възникана асоциацията"? Ами, от заглавието - "За самоубийство" - как да се самоубиеш.
| |
|
|
|
Ми може,аз пък веднага си представих как карам някой да си сложи въжето
| |
|
|
|
Moята асоциация беше само от заглавието - без да съм чел темата... Ама всеки си представя различни неща - ако всички мислехме еднакво, светът щеше да е доста скучно място, не мислиш ли?
| |
|
|
|
Именно,затова казах,че ти е интересна асоциацията.
Иначе самият ритуал също е доста интересен.Редактирано от Liberlillith на 31.08.10 18:03.
| |
|
Тема
|
Re: За самоубийство
[re: Вълк]
|
|
| Автор |
jumbles () |
| Публикувано | 01.09.10 10:28 |
|
|
абе за къф чеп ги пишеш тия
честно, не проумявам що за идиот требе да си за да го сториш тва
имаш ли некво обяснение
| |
|
|
|
Не вярваш,че действа или се чудиш защо някой би искал да го направи ли?
| |
|
|
|
че на некой му е минавало и минава явно все още нещо такова през главата ... та чак ритуал некав да се измисли, който в случая изобщо не ме интригува дали е действащ или не
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|