Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:57 03.11.25 
Религия и мистика
   >> Магия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Интересен въпроснови  
Автор Бokop (слуга на Лоа)
Публикувано30.07.09 17:26

Дали може християнин да се включи към мюсюлманския егрегор или обратното мюсюлманин към християнския? Демек да направи с успех християнски ритуал.

Edit: На мен лично ми е са известни случай при който християни успешно правят арабски неща но това може би е някакво рядко изключение.
От нейзбежното се възмущава само този, който е неразумен.

Редактирано от Бokop на 30.07.09 17:42.

Тема Re: Интересен въпроснови [re: Бokop]  
Автор Lan77 ()
Публикувано31.07.09 12:50

Разбира се, че може - влиянието няма "цвят", нито "религия". Както и всеки друг ритуал, религиозните ритуали са само помощници.

Тема Re: Интересен въпроснови [re: Lan77]  
Публикувано31.07.09 14:17

Не е толкова просто според мен. Чел съм наблюдения на опитен практикуващ, според, който християнски проклятия действат с бонус на мюсюлманин. Явно има значение дали си в егрегора или не.

От нейзбежното се възмущава само този, който е неразумен.

Автор Lan77 ()
Публикувано01.08.09 18:15

Не, няма значение. Ако е правено с водеща умраза към друговереца може да е станало по-силно, но същото си е и с откровено мразене, дори и другият да не е друговерец. Т.е. религията е посттворение на човека. Разлика между хората няма.
По-скоро интересният въпрос е: "Как се запазва баланс при използване на инерцията на чувствата?" според мен.

Автор belka1 (познат)
Публикувано07.08.09 00:43

когато се извършват мюсюлмански ритуали върху християнин се нарушава енергийното му поле,получава се разделяне/разкъсване/на енерг.му поле и впоследствие започват здравословни и ред други проблеми. има доста пострадали от подобни вмешателства.
е поне така съм чувала де....

Редактирано от belka1 на 07.08.09 01:35.

Тема Re: Интересен въпроснови [re: belka1]  
Автор BълkМодератор (ОЧЗ, практик)
Публикувано07.08.09 03:30

кво ти дреме за полета и проблемите, резултат да има!

---------

Тема Re: Интересен въпроснови [re: belka1]  
Публикувано07.08.09 11:23

Излиза, че не кръстените и не помазваните са си най на далавера.

От неизбежното се възмущава само този, който е неразумен.

Автор Lan77 ()
Публикувано07.08.09 21:19

Не е вярно, ако попът/ходжата си знае работата, ритуалът по встъпване в религията е сходен с щитовете, за които ти писах на лични, т.е. човекът е защитен срещу влияния, но и развитието му е ограничено. Това само ако си знае работата, малко от тях знаят какво правят...

Тема Re: Интересен въпрос [re: Lan77]  
Автор BълkМодератор (ОЧЗ, практик)
Публикувано07.08.09 21:45

В отговор на:

т.е. човекът е защитен срещу влияния

това е в случая ако държи на тази религия, както да ходи на църква всяка неделя, пази постове, не богохулства и води смирен и богоугоден начин на живот. От един милион един може и да се доближи до подобни изисквания, всичко друго е обикновен боклук.

---------

Тема Re: Интересен въпроснови [re: Bълk]  
Автор Пpokълнaтия (PHOENIX)
Публикувано07.08.09 22:30

То такъв човек не го пази някаква енергийна защита, а просто не ти дава причина да го омагьосваш (освен ако не искаш по този начин да се забавляваш, ама пак няма да избереш някой кротък и добър човек - няма да е весело).

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.