|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
магия с храна...
|
|
Автор |
dolor (непознат
) |
Публикувано | 28.09.08 14:46 |
|
вьзможно ли е....Преди години една гледачка в Люлин ми каза че ми е направена магия с храна като сьм била малка.Направена е от вьзрастна жена/мисля,че е баба ми/с цел да не сьздам семеиство и да сьм сама.Но тьи като сьм била доста злояда,не се е получило сьвсем....сьздадох семеиство,имам деца,но сьм самотна,нямам много приятели,сьс сьпруга ми сме като ськвартиранти...Не ми се иска да е вярно,стремя се да не мисля за неблагополучията си като за магии или намеса отнякьде,но понякога си мисля дали няма начин да премахна това усещане за самота и несигурност.Гледачката ми каза да направя един ритуал за изчистване,това беше преди 7 г./с брашно,гребен,халка.../Дали нетрябва да го повторя отново...
| |
|
Мани я тая гледачка! Кво я слушаш? Кой нормален човек (още повече, близък роднина - баба ти) ще направи "черна" магия на дете?
Аз преди години ходих при някаква (забравих й името) със сума ти златни статуетки от (нещо си беше) "М/ународно...на феномените". Глееда ме нещо с една свещ и обяви, че съм бил омагьосан от баща си, и не само аз а и сестра ми (която всъщност му беше слабост защото прилича на него а аз на майка ми) и дори и внучките си бил оммагьосал, а той почина 2г. преди да се роди по-голямата от тях.
Пълни щуротии - не им обръщай внимание! Ако имаш някаква магия,
Скромността краси човека, но истинските мъже не носят никакви украшения!
| |
Тема
|
Re: магия с храна...
[re: dolor]
|
|
Автор |
Anuel (Creator) |
Публикувано | 28.09.08 18:01 |
|
Магията с храна е една от възможно най-коварните магии: смесват се олио и вода в равни части, четат се някакви арабски заклинания и сместа се сипва към приготвящата се храна.
Ефектът е мигновен и се развива по типичен хаос сценарии, почват да се натрупват малки неблагоприятни събития в желаната от поръчителя посока.
От друга страна няма логика такъв близък човек като баба Ви да Ви причини такава беля, да не кажа злодейство ?!
Имате направена магия, но дали е от храна или от нещо друго не мога да кажа, защото мога само да установя дали има "магически" негативизъм или не.
Мога да Ви препоръчам восъколеене при Валерия Христова, много е добра да премахва магии и родови проклятия чрез това восъколеене.
Аз нямам опит с неутрализирането на така дълго действало "магическо въздействие" и се притеснявам да не направя някоя бела все пак.
Веднъж само съм развалял успешно магия направена по този начин, но от погръщането на буламача до неутрализирането бе изминал само 1 ден (макар и кошмарен) за потърпевшия.
Много съжалявам за това, което Ви се е случило.
И не е моя Силата и Славата, но парите са си мои
| |
Тема
|
Re: магия с храна...
[re: dolor]
|
|
Автор |
astra7 (freelancer) |
Публикувано | 28.09.08 18:19 |
|
нямаш магия
to live life crazy
| |
Тема
|
И ти ли почна...
[re: astra7]
|
|
Автор |
Anuel (Creator) |
Публикувано | 28.09.08 18:31 |
|
... да ги надушваш от растояние... ?
Според мен жената има сериозен проблем и наистина й трябва помощ.
| |
Тема
|
Re: И ти ли почна...
[re: Anuel]
|
|
Автор |
dolor (непознат
) |
Публикувано | 28.09.08 19:35 |
|
дори сьм сигурна че е била баба ми,з-то определено не ме обичаше,както мразеше снаха си/моята маика/така недолюбваше и мен,усещах го дори и като дете.А самата тя баеше против уроки,макар че и урочасваше...
| |
Тема
|
мисли логично
|
|
Автор |
astra7 (freelancer) |
Публикувано | 28.09.08 21:15 |
|
не може една шарлатанка да и каже че има магия и хоп това е точно така по-принцип знаеш че за мен магиите от подобен сорт са нереални, а митични.
Тя няма зловредно влияние от някъде точка.
to live life crazy
| |
Тема
|
Re: мисли логично
[re: astra7]
|
|
Автор |
Anuel (Creator) |
Публикувано | 29.09.08 08:59 |
|
магиите с храна са твърде реални, а питащата си има проблем
| |
Тема
|
Re: мисли логично
|
|
Автор |
astra7 (freelancer) |
Публикувано | 29.09.08 10:12 |
|
магии с храна...? а има ли магии с лай*а
to live life crazy
| |
|
а има ли магии с лай*а - има и такива......ако си навита, мога да ти направя....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|