|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
търся сина си
|
|
Автор |
bebistefi (непознат
) |
Публикувано | 15.08.08 17:33 |
|
Здравейте ,писах каде ли не сега и тук -ако някой може да ми помогне търся информация за сина си
| |
|
Добре, но не даваш никаква информация. Така не е възможно нито да ти се отговори нито да ти се помогне, ако е възможно. Зависи от случая.
| |
|
виж потърси в google search за ясновидци, които могат да откриват изчезнали хора.
good luck have a nice day
| |
|
казва се Димитър и е роден на 08,03,1978 г-кажете какво още да Ви дам като информация
| |
|
Аз лично незнам как да помогна, но си мисля, че ако дадеш повече подробности може все пак да се намери някой, който да подхване. Важното е да се започне от някъде, те нещата после сами се разплитат, но се иска упоритост. Желая ти успех.
| |
|
Госпожо, много съжалявам за това,което ви се е случило. За жалост в този форум пишат хора, които не са в състояние да ви помогнат, нямат такива възможности. Не знам до сега към кого сте се обръщали за помощ. Но примерно защо не се обърнете към двете ясновидки от предаването Ясновидци, които бяха на първо и второ място- Ивелина и Николета. После можете да споделите впечатления от тях .Успех
| |
Тема
|
Не мога да Ви помогна
[re: bebistefi]
|
|
Автор |
Anuel (Creator) |
Публикувано | 16.08.08 18:29 |
|
Не съм добър в тази област.
И не е моя Силата и Славата, но парите са си мои
| |
Тема
|
Re: Не мога да Ви помогна
[re: Anuel]
|
|
Автор |
мaйka (непознат
) |
Публикувано | 16.08.08 19:28 |
|
Благодаря въпреки отрицатлните отговори , благодаря че изчетохте молбата ми
| |
Тема
|
Re: Не мога да Ви помогна
[re: мaйka]
|
|
Автор |
4ereshka (новак) |
Публикувано | 17.08.08 01:38 |
|
Не ми отговорихте дали сте търсили помощ от участниците в предаването Ясновидци. Това което намерх в интернет:
Пловдив
ул Месемврия 49 А
Ивелина Христова
тел 19 19 01
Ако не може да помогне, потърсете в интернет други ясновидци които се занимават с изчезнали хора .Успех
| |
|
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|