Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:39 23.11.25 
Религия и мистика
   >> Магия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема маг светлин-магия за събиране на разделени двойкинови  
АвторAMOR FATAL (Нерегистриран)
Публикувано04.02.06 09:26

Здравейте моля ако някой знае или е ходил при маг светлин кажете ми неговата магия за събиране на разделени двойки помогнала ли е на някой и ако да-до колко време след посещението ве при него?Аз отидох при него с молба да ме събере с моя приятел с който се разделихме много странно без някаква видима причина просто започнахме много често да се караме!Сега чакам резултат!Аз му вярвам защото ми позна някои неща но искам да знам и вашите впечатления!Оказа се че някаква ни е направила по 3 магии за раздяла и мисля че това е така защото една нощ аз сънувах че той ме изоставя заради момиче с кестенява коса!Беше ужасен кошмар!А на сутринта като се събудихме и му се обади бившата уж да му иска услуга!Моля ви помогнете ми да си го върна!На всичко съм готова защото това е моя мъж!А онази с магия го привлече и ни раздели

Тема Re: маг светлин-магия за събиране на разделени двойкинови [re: AMOR FATAL]  
Автор Sahib (Господин)
Публикувано04.02.06 18:15

Ще ти отговоря! Знам! АЗ ЗНАМ.

Знам, че няма магия, която може да устои на ЛЮБОВТА, знам, че няма магии, Знам, че ако го обичаш ти ще искаш най-доброто за него, а ако той те обича ще се върне. ГЛУПАЧКЕ ЗАЩО ГО ОБВЪРЗВАШ?!? Той не ти принадлежи

Тема vuprosнови [re: AMOR FATAL]  
Авторaz (Нерегистриран)
Публикувано04.02.06 18:40

Привет!
Би ли обяснила повече за твоя случай и нещо повече да кажеш за този Мъж Светлин/имам същия проблем като твоя-приятеля ми се държи много странно доста време/и бих искала и аз нещо да направя,за да задържа връзката ни.
Моля,да дадеш координати на този Мъж и да обясниш как работи....и естествено да споделиш във форума имало ли е резултат от това,което си направила

Тема sorry,oburkaxнови [re: AMOR FATAL]  
Авторaz (Нерегистриран)
Публикувано04.02.06 18:42

МАГ СВЕТЛИН

Тема Re: sorry,oburkaxнови [re: az]  
Автор Sahib (Господин)
Публикувано04.02.06 19:45

Прочети ми мнението още веднъж. МОЕТО МНЕНИЕ.
Това съм аз МАГ САХИБ

Тема Do az ot AMOR FATALнови [re: az]  
Публикувано04.02.06 19:51

Здравей аз!Зньчи мога да ти дам координати на съответния човек ако ми пишеш на мейл-а go6o_iliev@abv.bg!Но моля те кажи че си ти за да знам на кой пиша!Като ми пишеш може да ти дам icq-то ми да ти обясня подробно!Но бих ти препоръчала първо да видиш дали ще подейства при мен!Ще чакам да ми пишеш да ти обясня!А относно критиките и обидите не си правете труда да пишете защото не плащам данък обществено мнение и щом съм направила дадено нещо значи съм го обмислила и съм готова да понеса последствията!МОЛЯ ХОРАТА КОИТО ИМАТ ИНФОРМАЦИЯ ЗА МАГ СВЕТЛИН ДА СИ КАЖАТ МНЕНИЕТО ЗА НЕГО а другите ако не могат нищо освен обиди да изрекат и не могат да ми помогнат да не си правят труда да пишат защото нямам намерение да се оправдавам и споря!

Тема Re: Do az ot AMOR FATALнови [re: AMOR FATAL]  
Автор Sahib (Господин)
Публикувано04.02.06 19:56

Аз не съм те обиждал и не съм искал да те обидя. Така че не съм виновен ако си се обидила.

Та ще ти напиша мотото си и ако можеш си отговори:
КАКВО ЗНАЕ БОБЕНОТО ЗЪРНО ЗА НАМЕРЕНИЯТА НА ЧЕРПАКА, КОЙТО ГО ПОДБУТВА?
Кажи ми ти ли си този, който определя как да се случват нещата?!? И всичко от теб ли зависи?

Тема do SAHIBнови [re: Sahib]  
Публикувано04.02.06 20:11

Не си ме обидил защото аз приемам мнението на другите и искам и те да приемат моето!Понеже не съм малка разбрах въпроса и посланието ти!Не се чувствам повече от другите и уважавам природните закони!Но когато нещо ми е отнето по даден начин единственият начин да противодействам на магията която е направила това момиче е със същите средства!

Тема Re: маг светлин-магия за събиране на разделени двойкинови [re: AMOR FATAL]  
АвторБeти (Нерегистриран)
Публикувано07.02.06 00:33

Какво да ти кажа.... ако става дума за човека дал ТАЗИ обява, само ще си изгубиш парите, 100%...

МАГ-СВЕТЛИН - САБИРАНЕ НА ДВОИКИ, ГАДАТЕЛСТВО ТАРО, КАФЕ СНИМКА, ДИАГНОСТИКА, НА ЗАБОЛЯВАНИЯ, ОТКРИВА ВЕ6ТИ ПРЕД,ЕТИ И ХОРА, ИЗГОТВЯНЕ НА АМУЛЕТИ ЗА ЗА6ТИТА, РАЗВАЛАНЕ НА 4ЕРНА МАГИАЯ И ПРО КЛЯТИЕ ЦЕНИ ГЛЕДАНЕ 20 ЛВ,; РАЗВАЛЯНЕ НА МАГИЯ МЕЙДУ 50 И 90 ЛВ В ЗАВИСИМОСТ ОТ БРОИЯТ НА МАГИИТЕ В 4ОВЕКА, ЕНЕРГИИНИ КАРТИНИ ТАКЛИСМАНИ З АУСПЕХ 30 ЛВ

Тема Бети моля те кажи ми!!!нови [re: Бeти]  
Публикувано07.02.06 07:50

Бети ти защо мислиш така?Ходила ли си при негорчувала ли си някакви отзиви за него?Откаде си вадиш такива заключения?Моля те кажи ми!Аз вече ходих и сега чакам резултат но ако имаш опит с него кажи ми честно моля те!!!!!!!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.