|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
разваляне на магия
|
|
Автор | мaйka (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.10.07 19:59 |
|
Здравейте
Преди няколко месеца сина ми доведе в къщи жена по-голяма от него с 9 годишно дете. Живяхме заедно около 6 месеца...но нещата не вървяха..живеехме криво ляво с кавги, скандали..търпях унижена и навиквана...уж за доброто на сина ми, нали я обича...Преди три дни се разделиха, но сина ми още мисли за нея...още на другия ден вечерта след като тя си тръгна се случи поредния скандал..този път между мен и сина ми...той вика , крещя , думка..болеше го за нея и ме обвини че за всичко съм виновна аз...на другия ден вече го нямаше. Не знам къде е , той така и каза, че ще се махне от къщи и няма да го видя повече..
Моля ви! Помогнете ми! Върнете сина ми у дома.Той е иднственото скъпо нещо в живота ми. Без него нищо няма смисъл.
| |
|
| |
Тема
|
Re: разваляне на магия
[re: nonetheless]
|
|
Автор | нrc (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.10.07 13:35 |
|
И това ще мине!
| |
Тема
|
[re: мaйka]
|
|
Автор |
asanali (непознат
) |
Публикувано | 28.10.07 07:13 |
|
Ако искате мнението на спициалис...тел.0887901479---имам Асанали
| |
Тема
|
|
|
Автор | Master of Sigils (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.10.07 11:49 |
|
Можете ли да приложите теста с олиото ?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Anuel (Creator) |
Публикувано | 28.10.07 16:03 |
|
отидете на восъколеене, така от растояние много трудно ще стане
другия радикален метод е наистина да привържите сина си с някаква магия, но не Ви го препоръчвам, защото ще платите по висока духовна цена
не ползвайте услугите на имами и турци... има си достатъчно български магове
Постнах преди седмица една рецепта за причистване на негативизма, ако искате ползвайте я ако не Ви се дават пари
Ако искате дейтав тази тема 3-те си имена на Вас и сина Ви, както и рожденните Ви дати да видим какво инфо ще се получи, но резултатите ще ги постна публично !
Всичко направено се връща особено, ако е срещу човек със Съдба могъщаРедактирано от Anuel на 28.10.07 16:05.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Lan77 (ентусиаст) |
Публикувано | 30.10.07 10:25 |
|
Да цитирам малко тиинейджърски лексикони: "Когато обичаш някого - освободи го!". Нормално е синът ви да иска да живее отделно от вас и да обича и друга жена. В момента е наранен и е изпаднал в криза - ще мине. Вие сте му майка - обичайте го и подкрепяйте, НЕ го обсебвайте, защото за да е щастлив той има нужда от любов и семейство...Обсебвайки го, само правите пропастта между вас още по-широка.
| |
Тема
|
|
|
Автор | diamantenata (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.11.07 17:48 |
|
Повярвах 1989година в живия Бог Иус Христос.До тогава се, лутах между окултизма и истината за сътворението.Всичко което ми се случи го преживях реално в реално време.Завърших Библейска академия и разбрах,че за доброто психическо здраве е необходимо вяра в Създателя,а не в човека особено да не се търсят така наречените надарени жени с необичайни дарби –восъколеене ,баене и всякакъв вид гледачки….За съжаление не познават Библията.Във Второзаконие 18 гл.се казва,че всеки ,който търси такива услуги попада под проклятието на Бога.Човек трябва да уважава християнските ценности и да не пилее излишно енергията си по този недостоен начин.Да не издигаме човека,а Бог.Не трябва да сме религиозни ,а вярващи със сърцето си в нашия Спасител.Бог изля Святия си Дух за да общуваме директно с Небесния си баща , а не да се опитваме чрез дела да му се харесаме.Чрез дела няма да бъде спасен никой!Спасение означава да бъде записан в книгата на вечния живот и да не бъде съден защото ,който не е повярвал в Божия син е вече осъден и участта му е Ада ,където е плач и скърцане със зъби.За повече информация се обърнете към Евангелските петдесятни църкви.
| |
Тема
|
[re: Master of Sigils]
|
|
Автор | nona (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.11.07 21:43 |
|
kak se pravin toq test s olioto,mnogo se pritesnqvam da ne mi e napravena magiq,ot na4aloto na godinata vsi4ko otiva po dqvolite-gledam kak se razru6ava 20 godi6niq mi brak,deteto mi zapo4na da mi sazdava stra6ni problemi i drugi gadosti-prosto ve4e se 4udq kakvo se slu4va i za6to?
| |
Тема
|
|
|
Автор | o (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.11.07 23:04 |
|
Първо вие всичките изобщо не е трябвало да живеете заедно, а сина ти да е отделно с нея и детето й. Второ трябвало е да приемеш избора на сина си и да се радваш, че е бил щастлив. Това, че е по-голяма и има дете не е нещо лошо. Дори е добре, защото значи, че е здрава и може да ражда. Сега можеше вече да имаш внук от сина си и от нея.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|