|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
24.-25.06
|
|
Автор |
slyn4ev_ly4 (светлина) |
Публикувано | 06.06.06 12:26 |
|
Мили веЩици и веЩери,
както 3наем на 24 и 25.06 са дните на Еньовден,дните на билкари ле4ители и магьосници.Ще е пълнолуние и това са съЩо дните когато слън4евата енергия е най силна.Дните са подходяЩи да дадете ход на неЩо отдавна 3апланувано,3аЩото косми4еската енергия Ще се слее със вас и Ще ви даде невероятна сила.
Какво правите вие обикновено на то3и пра3ник?А3 и3пол3вам момента 3а усъвърШенстване,не се храня те3и дни и медитирам.Ех сега ако беШе някога Щяхме да му дръпнем едно веЩерско събиране с огън и както си му е редът...
Животът е във всеки дъх,във всяка чаша чай...
| |
Тема
|
Re: 24.-25.06
[re: slyn4ev_ly4]
|
|
Автор | MaHua4ka (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.06.06 14:16 |
|
Pfff abe hora kajete mi s kakva magiq da zapo4na,use6tam 4e imam darba a i ba6ta mi go kaza,ala ne znam kakvo to4no trqbva da napraq iskam da stana ''edna ot vas'' ni6to 4e s1m samo na 13 prosto mn me kefi magiqta i takiva raboti vinagi sa me vle4eli pls kajete mi!!!Slyn4ev_ly4 kaji i ti ne6to,ti vinagi ima6 dobri idei!;)
| |
|
Най-важната магия е една малка вещерка тинейджърка е да се научи да пише на четим език, за да може да пише четливо и прилежно заклинанията си.
Също така препоръчвам списание Witch за 13 годишни вещички, които искат да станат една от ..... а може би са те ?
Ключ към златната врата
През нея мина Врана, отлетя. Редактирано от BPAHA на 06.06.06 14:22.
| |
|
slyn4ev_ly4, мисля че може би не е лоша идея да преразгледаш времето за постене. Не че ше ти давам скъл щото пак ще кажете наглата врана пак много знае, ама ако ще си "вещер" или други думи започващи с "вещ", то добре е да помислиш за биоритмите и природните цикли на сезоните и циклите на тялото.
Само идея, нали се сещаш.
Иначе дал свети Еньо космическа енергия за сички
Ключ към златната врата
През нея мина Врана, отлетя.
| |
|
3драсти мниа4ке,
първо не е типи4но 3а една веЩица да е нетърпелива и да се ядосва.Така 4е нау4и първо това.Айде простено ти е 4е си млада оЩеНо се опитай да държиШ 4увствата си под контрол.3апомни ти и само ти имаШ контрол на себе си,над мислите си,над тялото,4увствата.Не по3волявай да си смените ролите.Такааа...
3на4и 4ети,по форуми,най ве4е 4ужди ако 3наеШ 4ужди е3ици.Мога да ти препоръ4ам няколко на немски,доста са добри 3а на4инаеЩи веЩици.
Опо3най себе си.Това е една важна предпоставка.Както тялото така и духа си.Свър3ано е с много работа,да не кажа години.Но няма да минеШ бе3 това.Ако си родена 3а веЩица Ще отделиШ това време и Ще си търпелива.
Експериментирай с новите нау4ени неЩа които те влекат и където се 4увстваШ в свои води.И3бягвай тежки ритуали и неЩа 3а които не си достигнала нивото.Последствията могат да бъдат ужасни.
У4и,у4и много 3а света и 3а хората.Едва когато съ3нанието ти достигне определено ниво,тогава едва Ще ти стават достъпни 3нания.
И не на последно място,бъди мила с хората,нау4и се на толерантност към ра3ли4но мислеЩите.
Това е от мен,3апо4вайИ успех
| |
|
Помислила съм и 3а това.Но с времето усетих 4е не ми е необходимо да се храня по пълнолуние,и 4е успявам да дам ход на много неЩа.Не го ка3вам като 3адължение,ка3вам а3 какво в те3и дни.
Пълнолуние е лоШ момент 3а магия 3а премахване или привли4ане.Пълнолуние е време 3а себеусъвърШенстване,3атвърждаване,ново на4ало,3а себе си.
Кажете какво правите вие в те3и дни?
Леа
| |
|
Пълнолуние е време за сън.
Далай Лама например си ляга в 18 часа, но не му пречи да се самоусършенства.
А, да бе, той не е вещица
Ключ към златната врата
През нея мина Врана, отлетя.
| |
|
А в колко става Далай Лама?
Сънят също е начин за самоусъвършенстване,стига да знаеш как да използваш времето в което спиш.
И той не е вещица,права си,той е на много по високо нивоТи нещо от будизъм да се интересуваш?
Поздрав!
Леа
| |
|
На първа и втора четвърт,както и на новолуние и пълнолуние не се спи,вещице.Врано от къде се взе,приятно ми е да се запознаем
| |
|
Aз спазвам традицията. Хоро около огън. Събиране на билки преди изгев и "къпане" в росата. Като цяло много се забавлявам . Правя изчистване посредством четирите елемента и отделям много време за "изчистване" на духа. Може да се каже, че ми е един от най-любимите празници!
Редактирано от Lan77 на 06.06.06 19:55.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|