|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Kym vsichki,koito imat poznanieto!
|
|
Автор | Magnolia777 (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.05.06 11:06 |
|
Zdraveite na vsichki,koito imate poznania!Imam edna goliama molba kym vas!!!Ot mnogo godini se interesuvam ot olultna literatura,zastoto vinagi sym usestala,che ne sym "kato horata"-t.e.imam izostrena intuizia,synuvala sym nesta,koito se sluchvat sled tova,"predricham" nesta,za koito blizkite mi sa me obviniavali,che imam "losha usta" i po-dobre da si mylcha,zastoto vse edno gi proklevam da im se sluchat tezi nesta....Predi da me podtikne"Nesto" da zapochna da cheta takava literatura,si misleh,che nesto az ne sym normalana i se chuvstvah kato nerodena za tazi Zemia....No posle razbrah,che sa mi dadeni nesta,koito ne se davat na vseki...Za syjalenie vse oste se lutam bezrazborno v "tozi sviat" i ne uspiah da nameria chovek,koito da mi kaje tochno za kakvo stava vypros,kakvo mi e dadeno(i dali ima izobsto takova) i kakvo da pravia s nego-kak da go izpolzvam.Cheta knigi,kakvito nameria na pazara,no ne moga da kanaliziram tazi informazia v opredelena posoka!Molia vi,tyi kato vijdam,che vie ste zapoznati s tezi nesta,kajete mi kak da gi razbera,za da nameria pokoi sys sebe si! Blagodaria vi predvaritelno!
| |
Тема
|
Re: Kym vsichki,koito imat poznanieto!
[re: Magnolia777]
|
|
Автор |
Lan77 (минаващ) |
Публикувано | 01.05.06 11:20 |
|
Magnolia777,
първо се успокой , мила, твоят дар е наистина много различен от моя, така че едва ли ще съм ти от полза. Аз, пък и ти не сме по-различни от останалите, всички имат някакво ниво на развитие. Все пак, аз лично те съветвам да не четеш всичко , което излезе на пазара - много е объркващо и на мен не ми помага особено. Първо трябва покой със себе си, себеприемане, след това покой с другите, приемане такива каквито са!
Весел и усмихнат ден!
| |
Тема
|
[re: Lan77]
|
|
Автор | Magnolia777 (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.05.06 11:24 |
|
Molia te,obiasni mi kakvo imash predvid,che tvoiat dar e po-razlichen ot moiat!pls
| |
Тема
|
[re: Magnolia777]
|
|
Автор |
lu6i (()) |
Публикувано | 01.05.06 14:04 |
|
Магнолия, слънчице, моля пиши на кирилица!
| |
|
Мила,силната интуиция е дадена на всяка жена.Нормално е и да сънуваш неща които се случват.Сънищата са натрупана и необработена информация в подсъзнанието.Ти си ЗНАЕЛА че това ще се случи даже преди да го сънуваш.
Не ти препоръчвам да се задълбаваш в теория,това само ще те обърка.По скоро си намери учител,който да те насочва.На мен до сега книгите не са ми били особено полезни.
Научи се да се вглеждаш в себе си,да се отървеш от вредни чувства като омраза,злоба,завист,ревност.Така ще постигнеш хармония и покой в себе си.След това се опитай да пренесеш тази хармония в заобикалящият те свят.Изчисти съзнанието и мислите си и им дай свобода.И виж какво ще ти покажат и къде ще те отведат.
По пътя ти късмет и светлина
Животът е във всеки дъх,във всяка чаша чай...
| |
Тема
|
[re: lu6i]
|
|
Автор |
Magnolia777 (непознат
) |
Публикувано | 01.05.06 15:18 |
|
Syjaliavam,no ne moga,opitah,no ne uspiavam!
| |
|
Pyrvo-kyde da go nameria tozi uchitel,uchitel po kakvo da tyrsia?I vtoro-smiatam,che vsichki se uchat ot knigite,kakva druga po-pololiarna informazia moje da se nameri.az prosto iskah da tyrsia v opredelena nasoka,a ne da se lutam bezrazborno.Kogato iskash nesto,znachi podsyznanieto ti go diktuva,no e vajno da namerish pravilnia pyt!vse pak blagodaria za otdelenoto vreme!
| |
|
В книгите е прекалено теоритично обяснено.А когато става въпрос за неща като енергия,съзнание,мисли и т.н. всеки човек го приема и разбира по различен начин.Защото всеки човек възприема света по различен начин.Ако аз седна и напиша нещо на теория как става,съм сигурна че малко хора ще ме разберат.Ще ме разберат тези,които мислят и усещат по подобен начин нещата.
Затова ти казах да си намериш учител за тези неща,защото ако той избере да те учи,значи мислите подобно и има духовна връзка между вас.Тогава той ще ти поднесе нещата така че да ги разбереш.Не както е написано в книгите.Според мен книгите са за доусъвършенстване на познанията.Иначе ако ги почнеш в самото начало,няма почти нищо да разбереш и само ще се объркаш.Трябва ти база,основа,а нея трудно ще я добиеш от книгите.
Ако изпитваш някаква вътрешна необходимост да учиш,но не знаеш по кой път да захванеш,опитай различни неща.Опитвай,докато намериш верния път за теб.Изисква много време,но това е начина и друг няма.
Късмет!
Животът е във всеки дъх,във всяка чаша чай...
| |
Тема
|
[re: lu6i]
|
|
Автор | иpoд (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.05.06 03:25 |
|
Аз пък искам на иврит.
| |
Тема
|
[re: slyn4ev_ly4]
|
|
Автор | A3(жeнaтa) (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.05.06 03:31 |
|
Напръщяла от женска интуиция , няма що, но по кои органи се пита? 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|