Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:15 13.07.25 
Религия и мистика
   >> Магия
*Кратък преглед

Тема Има ли основание за притеснение???нови  
Автор lu6i (())
Публикувано28.04.06 20:44

От две години дъщеря ми живее в чужбина.Там се запозна с едно момче от България и от 7-8 месеца живеят заедно. От около година /може би и повече/ на него му се случват все нелепи неприятности, някои от които не съвсем безобидни. Преди седмица дъщеря ми сподели,че приятелят й започва да си мисли, че има някаква магия. Бях чела че с яйце /счупено в чаша вода/ може да се провери дали има някакво негативно въздействие. Сега ми каза, са пробвали и белтъкът само след около час се е пресичал /като при "яйца по панагюрски"-цитирам нейното описание/.
Има ли основание за притеснение и какво да я посъветвам?
Разчитам на вашите съвети!!!

Редактирано от lu6i на 28.04.06 20:46.

Тема Re: Има ли основание за притеснение???нови [re: lu6i]  
Автор slyn4ev_ly4 (светлина)
Публикувано28.04.06 21:39

Хахаха ти ме разсмя от сърцеКакви са тези яйца бе човек,да не сме в час по трудово обучение.Сори но не се сдържах за това с яйцето
Сега сериозно.Какво означава нелепи неща?Няма нищо нелепо,няма и нищо случайно,всяко нещо което се случва в живота на един човек има причина.Няма нищо безпричинно,ама нищо.И когато на един човек *не му върви* защо веднага си мислиш за магия?Ами може да не си е изпипал добре нещата и затова да не му върви.
.А момчето как се чувства иначе,имам предвид психическо и физическо здраве?Това ли е единственото нещо,че му се случват нелепи неща?Защо си мислите за магия?Има толкова хора на които им се случват лоши неща без да имат магия.Защо решихте че точно той има?
Повярвай ми не му правите услуга с тези опити.Защото ако наистина има нещо вие сте го *разровичкали*.И запомни магията е на много по висше ниво от материалното,магията е въздействие на ментално и духовно ниво.Така че едно яйце в случая нищо,ама нищо не може да ви каже за това има ли магия момчето или не.Все едно да взема да ти хвърля боб,същто толкова ще ти позная.Лу6и магията не е това което гледате по филмите.Ако искаш сериозен отговор се аргументирай какво ви наведе на тази мисъл и защо сте решили да му *намирате* магията ей така самоинициативно.Намесата на незнаещи само може да обърка положението.

Животът е във всеки дъх,във всяка чаша чай...

Тема Re: Има ли основание за притеснение??? [re: lu6i]  
Авторabr777 (Нерегистриран)
Публикувано29.04.06 02:19

Който ви е казал, че с яйце може да се познава или разваля негатовно влияние(наречено от вас магия), е некомпетентен или ви е измамил - ако въобще има такова!
Тези неща не са на материално ниво! Това става поне на астрално или по горно ниво и яйцето не в състояние да разреши такъв проблем!
Днес имах нещастието да се занимавам точно с това - премахване на негативно влияние на двама човека. Радвам се , че след около час и двамата се оправиха, но ми стана криво, че се намират хора, които съвсем съзнателно са ги атакували.
Най сигурно е изчистването при пряк контакт и за всеки поотделно! Понякога става и от разстояние или по даните на личността, но лично аз не съм привържаник на тези методи.
Потърсете някой, който разбира от тези неща , за да ви каже дали е вярно, но ви предупреждавам, че ако ви определи някъква цена за "услугата", не се връзвайте и тактично се измъкнете - просто не сте попаднали на истинския човек!
Успех!

Тема Re: Има ли основание за притеснение???нови [re: abr777]  
Автор Lan77 (новак)
Публикувано29.04.06 10:14

А сега за белтъка (понеже съм готвач любител) и имам наблюдения. Ще се радвам и ако някой учен сподели. Белтъкът е много чувствително нещо. Влияе се от температура и от съставките на водата. При трийсет и няколко градуса започва да си променя цвета, под 14-15 - пак.
Иначе за магията - много е важно той сам да е в покой със себе си и със света. Компетентно насочено негативно влияние обикновено е с много по-тежко отражение у реципиента. Това, което описвате може да са някакви ученически опити (разбирай магове недоносчета правят първите си крачки) или (това е по-вероятно) той сам не може да регулира собствения си енерообмен, или пък всичко просто така е трябвало да му се случи. Както и да е, така или иначе съветът ми няма да навреди - спокойствие, мир със себе си и щастие. Тези "външни" проявления показват "чиста" аура и на "магиите" ще им е много трудно да го достигнат! Пък яйцата да ги правите по панагюрски, не ги използвайте за дивотии!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.