Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:03 05.07.25 
Религия и мистика
   >> Магия
*Кратък преглед

Тема tarsq pomoshнови  
Авторkelly (Нерегистриран)
Публикувано26.02.06 13:35

zdraveite.az sam 22 god.momi4e koeto vsi4ko mu e ok.daje kato se zamislq preka
leno mnogo.to e kazano mnogo hubavo ne e na hubavo.
taka-predi 2 godini se pribrah ot 4ujbina i na tretiq den namerih v garderoba na najte jivak s nqkakvi nadpisi i jaroglifi.mnogo se uplajih izgorih vsi4ko.beje praznika sv.ivan rilski.edna gleda4ka mi kaza 4e vsi4ko e ok i taka.tazi godina ot 1 qnuari tragnah po bolnizi.operiraha me i doktorite kazaha 4e sam zdrava.vsi4ki izsledvaniq bqha na 6 ama az se 4uvstvam zla,i vsi4ki ve4e mislqt 4e sam kuku.nqkoi ako mu se e slu4valo negto takova da mi kaje.ako beje jiva vanga otivah no sega nz kade da otida.l
blagodarq vi
a na vsi4ki tapazi koito pravqt magii znaite 4e je se varne na lubomoto vi sajtestvo

Тема Re: tarsq pomosh [re: kelly]  
Автор Sahib (Господин)
Публикувано26.02.06 19:14

Здравей.
Ако искаш обясни по-подробно как се чувстваш... А ако искаш се регистриерай и ми изпрати бележка можем да си поговорим на тази тема
Не мисля, че двете са свързани...

Тема Re: tarsq pomoshнови [re: Sahib]  
Авторmassai (Нерегистриран)
Публикувано26.02.06 21:13

Saglasen sam sas Sahib.Ne misli6 li 4e mojebi ne6tata stoqt na po drugo nivo.Samovnu6enie naprimer.Nie samite sme nai opasni za samite sebesi ot kolkoto drugite za nas.A i ne razbrah kade sa bili napisani jeroglifite i dumite za6toto varhu jivaka ne moje da napi6e6 ni6to.

Тема Re: tarsq pomoshнови [re: kelly]  
АвторRaln_GiRL (Нерегистриран)
Публикувано03.03.06 19:56

zdravei. Samo ne trqbva da se sa6ka6. Ne si edinstvena na koiato sa i se slu4vali takiva ne6ta. Na men su6to. I az ot 1 januari vse se razboliavam. Ne sum hodila 2 meseca na daskalo a sega to4no tazi godina mi e nai-vajno za6toto 6te kandidatstvam i ne sum pipnala ni6ti4ko. Lekarite mi kazvat 4e sum dobre no vse me ostaviat da si sedq v ku6ti. Oba4e naistina za onova za ieroglifite moje da otide6 da vidi6 v narodnata biblioteka dali ima ne6to .. nqkfa kniga i da se porovi6. Nqma da e zle i nqkoi drug da ti pomaga.
E tova e ot men. Nadqvam se da se opravi6 i da razbere6 vsi4ko!!!!!

Тема Re: tarsq pomoshнови [re: Raln_GiRL]  
Автор emi_ (...)
Публикувано03.03.06 23:10

Наистина или дай повече информация, или се регистрирай! Случвало ми се е да се чувствам много зле физически, без никакви физически причини, мисля, че имам какво да ти споделя по въпроса!

.

Тема Re: tarsq pomoshнови [re: Sahib]  
Автор emi_ (...)
Публикувано03.03.06 23:13

Не съм убедена, че между двете няма връзка

.

Автор Cънльo (няма)
Публикувано05.03.06 15:25

Здрасти. А ще можеш ли да познаеш това, което е било написано отгоре ако го видиш пак?

Авторkelly (Нерегистриран)
Публикувано07.03.06 21:00

ami koito iska da se svarje s men moje da go napravi na kelly_vm2000@yahoo.com.da vi kaja se ga sam po dobre no nz dokdoga.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.