Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:51 06.07.25 
Религия и мистика
   >> Магия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема УТРО Е !нови  
Автор ngs (временНо...)
Публикувано18.02.06 20:03

Утро Е1
Ноща е мисъл.
Мисълта е почивка или нужна слабост,потготовка за радоста ,която следва!
Мисълта е това ,което трябва да освободиш ,за да полетиш.
Полетът е самата светлина ,а ти си радоста.
Докато мислиш.. няма да изпитваш радост ,за това почивай с мисли ,но излез на сутрина ,знаейки че и в мрака мак е УТРО!
УТРО Е!
Светлината е във всичко ,само в мислите и в погледа по-малко ,за да си починем,за да изчакаме ,но колкото и да чакаме пак Е УТРО!

Това което е в главата е резултат от способноста ни да чакаме.... ,достатъчно сме чакали време е да се събудим и да прогледнем в мрака отвът мислите съзирайки ДЕНЯТ ,виждайки се в него ,виждайки мечтите ,светлината ,топлината от сърцето усмихваща се на слънцето.

СТАНЕТЕ...! , и пийте едно кафе :)

По добре рано ,отколкото всеки път!

Тема Re: УТРО Е !нови [re: ngs]  
Автор BPAHA (Свобода)
Публикувано19.02.06 11:49

Добро утро! Станах и си пия кафето :))

Ключ към златната врата
През нея мина Врана, отлетя.

Автор Lana (davashta)
Публикувано19.02.06 13:12

Добро утро и от мен,нося ви кроасанчета за кафето

Автор Sahib (Господин)
Публикувано19.02.06 13:39

Възхищение... може би това е най-точната дума за това, което мисля... Наистина твоята светлина ме зарежда...

Дееба требе да си махна душата от сянката

Тема УТРО и ОБЕТ ,време за СОК:)нови [re: Lana]  
Автор ngs (временНо...)
Публикувано19.02.06 13:48

Я, старата компания ! Врана и Лана :)) Добре заварил. И аз пия кафето ,понякога и когато взе да става по-често си слагам без кофеиново... ,нооо не е същото , все едно че пиеш инка ,горе долу :)))
Не те ли засърби мозъка! не си е работа ,но пък за това сме хора ... да ни сърби и да ни е хубаво ,само да не прекаляваме ,че мозъка!! ,му е майката.

След кафето какъв освежаващ студен сок пиете ,като мине малко време? на обет да речем ? ,за да продължи настроението в УТРОТО и да продължи да тупти сърцето с радоста ,благодарни на живота.

Пиша за Течности и за такива неща ,а не за магии ,защото така искам :))) и се обяснявам ,на другите ,защото така искам , дължа им обяснение ,защото така искам :)
А който иска ,нека да иска ,стига да иска да дава, да получава.
Аз дадох 5 пари за кафе или приятелско отношение ,който не дава той не получава :)

Другото не става с магия ,защото магията е да дадеш пари на врачка,която да се превърне в плямпачка ... на това което желаеш ,а то е да ,ДЕЙСТВАШ ,не да се МАЕШ :))
И Маите са са маили и са взели ,че са изчезнали... а са били много умни хора , не ги познавам лично ,но имам познати :))))))))

Ха наздраве отново и ПАК И ТУК И СЕГА и ВИНАГИ ,,,,, Понеже и портокаловият сок е хубав имам го в повече и за това ГО ОБИЧАМ ПОВЕЧЕ ,а ако го загубя ,ще ми се пие повече ,но неща които няма да ми харесват толкова ,колкото портокаловият сок!!!

МАЙ СЪМ ЛУД и си го казвам и признавам ,но съм ЩАСТЛИВ :)))
Само нещастлите са прекалено умни !!! Щастието е в надмогването на ума и всеки за себе си знае , ако не... да пита Маите :)) ,ако ли не.... лошо ,трябва да пита себе си.

РАДВАМ СЕ ПРИЯТЕЛИ ЧЕ СТЕ ТУК !!!!!!!! ВИНАГИ БЪДЕТЕ !!!!
ЛАНА , ВРАНА и .... многоточието от съзвездието СВЕТЛИНА :)

Тема YESнови [re: Sahib]  
Автор ngs (временНо...)
Публикувано19.02.06 14:06

Сянката служи за ориентир ,за часовник ,например слънчев! , хубаво е да го виждаш и щом го виждаш ,няма нужда да я махаш. Важното е да Виждаш !!! и то не часовете , а УТРОТО :) . Сянката е тази ,която те сверява с "Времето" - Часовниковото или това ,което искаш и ти трябва. НО ,за да я виждаш ти трябва слънце. Когато не го виждаш ,почувствай го ,защото Светлината е и Топлина ,а чувството е ТОПЛИНА ,когато е светло :) ЧУВСТВОТО , и КОГАТО Е СВЕТЛО... ,а когато е МРАК , пак е светло ,просто е мрак ,не точно мрак, а по-тъмно... криеница на светлината ,за да може оценката да се отсея в тишината и да отекнат сетивата! Едно от друго да се оталожат , Егото и душата да се обзаложат :))) ,че тъмнината е мъгла по-гъста , светлина по-пъстра.... Черното е цвят съчетаващ всички цветове в себе си и само най-чистият остава да усети ,чувството на цветовете , любовта на материята.... красотата на мрака! Мрака е красив , ДА , и ТОЙ :)))) и не е нужно да си фен на някоя Хеви метъл груба ,за да го твърдиш!!! Мрака е част от осъзнаването на СВЕТЛИНАТА . Нека ПИЕМ СОК и да ПРАВИМ ЛЮБОВ , защото ноща е ЗА ТОВА , СЪТВОРЕНИЕ !!!! ,подготовка ,почивка ,а денят ,ДЕЙСТВИЕ :)

Поздрави към САХИБ !

Тема Re: YESнови [re: ngs]  
Автор BPAHA (Свобода)
Публикувано19.02.06 16:55

Благодаря, ngs
Този път не ти обърках ника
Мерси, че и не ме напсува и орева като останалите.
Имаш дарба да те харесват. Не като мен

Ключ към златната врата
През нея мина Врана, отлетя.

Тема Re: YES [re: BPAHA]  
Автор Sahib (Господин)
Публикувано19.02.06 18:17

Глупости Врана...
Всеки влак си има пътници... И тебе те харесва някой... примерно аз... Направил си ми отдавна впечатление, просто не можех да те подкрепя в методите ти...

Тема re:амии.....нови [re: BPAHA]  
Автор lordelka ()
Публикувано19.02.06 19:50

ВРАНКЕЕЕЕЕ,

И АЗ ТЕ ХАРЕСВАМ !!!

Тема любовта е все по-наблизо!нови [re: lordelka]  
Автор ngs (временНо...)
Публикувано19.02.06 21:54

ТУК всичко се харесваме :)
ТУК ,всички харесваме ВРАНА ,тя е нашата ВРАНА! А нашата врана ,не е обругана!!! ,обругани са неразбиранията.

До сега всички никове тук са със светли тонове ,очаквам мъдрост оцветена в по-тъмен утенък , мога да чакам докато настъпи УТРОТО В Сърцата й звездите на ЛИЦАТА на всеки !

Още някое признание...?
Врана , усещам ,че ще правиш купон с друго пернато :) ,но каква порода е... незнам и нетрябва аз да знам.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.