Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:55 29.11.25 
Религия и мистика
   >> Магия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Искам да викам духовенови  
АвторPePi (Нерегистриран)
Публикувано21.01.06 01:02

Поради дълбоко лични причини искам да викам духове.
Има ли някой, които може подробно да ми обясни тук или на АйСиКю 301108366 или vitamin_tat@hotmail.com
Ще съм ви страшно благодарен!

Тема Re: Искам да викам духовенови [re: PePi]  
Автор bilal (непознат )
Публикувано21.01.06 01:34

zdravei
edin savet nedei da vika6 nikoi za6toto ne znae6 koi 6te doide
a ako mnogo to se iska pi6i mi na adama01bg@yahoo.com mojem da oredim edno vikane .

Тема Re: Искам да викам духове [re: PePi]  
Автор Cynthia (pure evil)
Публикувано21.01.06 18:47

Ами викай когото искаш...
Това си е част от цяло изкуство.
Не може да се обясни по кю....

А и какво ще ги правиш тези духове - ще ги инвокираш или евокираш?
На какво ниво? И какви са те - божества, демони, планетарни духове, гоетични разни.........
И с какво мислиш, че ще ти помогне това?

Всъщност имаш ли някаква идея за какво става въпрос въобще?

Тема Re: Искам да викам духовенови [re: Cynthia]  
АвторПe (Нерегистриран)
Публикувано21.01.06 21:37

Ами нямам идея, но очевидно няма да я получа от тебе..

Тема Re: Искам да викам духовенови [re: PePi]  
Автор geogrup (Дали?)
Публикувано22.01.06 16:09

spomenah li che seld takiwa seansi dosta hora ne mogat da se vuzstanovqt dalgo vreme i dori umirat
za da viknesh duh ot nqkade se iziskva energiq, vse edno da bqgash 50 kilometra no s uma si

Тема Re: Искам да викам духовенови [re: geogrup]  
Автор Avandon (Paladin)
Публикувано22.01.06 18:31

Awe ima6 li si napredvid kakfi posledstviq ima sled vikane na takiva idioti ... znae6 li kolko trudno se vru6tat i vse nqkoi trqbva da re6i da se pravi na mu j s teq pentagrami ooo az 6te vidkna duh ... i posle kato go vikne6 i ne moje6 da kontrolira6 kfo pravim .... pravita na sol ....... kakto i drugite nevinni zabludeni du6i s teb i nakraq otvarq6 rabota na Huntarite ...!!!

Тема Re: Искам да викам духовенови [re: Пe]  
Автор Cynthia (sorceress)
Публикувано23.01.06 12:54

Никой не може да ти даде нещо, което нямаш.
Само може да ти помогне да го развиеш.
Ако, разбира се, поемаш лична отговорност за всичко.
Само че за да поемеш отговорност за нещо - трябва да имаш идея какво е.
за това ставаше въпрос.....

Тема Re: Искам да викам духовенови [re: Avandon]  
Авторbilal (Нерегистриран)
Публикувано23.01.06 20:01

mai nikoi nqma predstava za kakvo stava vapros, pri evocasq na duh nqma ot kakvo da se pretesnqva stiga da ima opit , vse ako nqkoi ima jalanie moje da pi6e
ima dostatu4no duhove za vikane ,kato tezi na theurgia-goetia.

Тема Re: Искам да викам духовенови [re: bilal]  
Автор Heironeous (God of Valor)
Публикувано23.01.06 22:35

Не съм много сигурен какво имаш предвид под опит. За мен опит не е издънка на сеанс, при който после въпросния потърпевш дух остава обвързан с агитката, заела се с викането. При едно такова мероприятие, волята на учасниците е много важна. И има една добра дума: Не закачайте мъртвите. Оставете ги намира. Ако има присаствие на такова същество, то трябва да бъде върнато обратно където му е мястото, защото самото му пребиваване тук е симнволика на нарушен баланс.

In the name of Heironeous I BANISH you unholly abominations!

Тема Re: Искам да викам духовенови [re: bilal]  
Автор Avandon (Knight of Valor)
Публикувано23.01.06 23:05

Вижте сега господин Билал, не е хубаво да се клевети по името на други свети и непорочни личности. Незнам за вашия дългогодишен опит в сеансите и с превикване, обвикване, надвикване и всичкото друго свързано с ВИКАНЕ. Моля Ви бъдете така любезен да споделите с нас от къде сте? колко броя напасти сте викнали и колко са Ви викали Вас. Не искам да влизам в пряк или слувесен двубой с Вас. Това че обичате да помагате на малки и беззащитни девойченценца да си викат духа на Ал Хабиб или на К'Хтулу, или на Хитлер, или на БАБА му....... Важното е да си ги връщате моля кажете ми колко сте ги връщали и колко Вас са връщали ...... Ако имате нужда от другарска помощ или братско рамо в борбата за салама моля обадете се на Скайп ника ми е insanedude.com аре че ми изгоряха картофите...........................

ПП: Нека Господ прости за моите думи днес аз не съм искал да Ви засегна или оскверна! Любовта ще спаси света!!! Бъдете силен... АЗ сам с Вас.... АМИН

Beware EVIL, I am the Holly Hand of Heirouneus

Редактирано от Avandon на 23.01.06 23:08.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.