Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:25 13.11.25 
Религия и мистика
   >> Магия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Разваляне на магия напраена с живак.нови  
АвторOтчaянa (Нерегистриран)
Публикувано01.01.06 10:26

Здравейте,
имам следното запитване и се надявам някой да момже да ми помогне. От известно време майка ми не е добре. Прави си всякакви изследвания, но всички тв бяха напълно в нормата, даже много добри. Иследваха я за остеопороза, ревматизъм, артеоз и всякакви такива, даже ядреномагнитен резонанс и правих, но нищо не откриха. За няколко дни и се схвана лявата страна на тялото и тя не можеше да се обслужва сама. Накрая и лекарите( а самта тя е лекар) вдигнаха ръце и и казаха "колежке ходи по бабички". И се започна една одиесея.... Накрая и казаха, ч е и е направена магия с живак, за да умре до 2006 година и то от дъщерята и бившата жена на сегашния и съпруг (самод а спомена майка ми е омъжена за този мъж от 1989, а той се е развел още 1976 г., така че майка ми не е направила нищо лошо на тази жена). И така майки ми ходи при някакви лечители уж лявата ръка и се пооправи, но наскоро била при някаква нова звезда в Пернишко и сега и дясната и ръка е засегната и не може да я движи. На мен ми се налага да я обличам- събличам, тя не може сама да се обслужва. Всичко това стана в рамките на 2 месеца от 20 октомври до сега. Много ви моля кажете какво да правя, отчаяна съм. А и майка ми, която вчера заява ако не се оправи до февруари, ще се самоубие, защото не издържала на тези болки и това мъчение да се самообслужва. ...

Тема Re: Разваляне на магия напраена с живак.нови [re: Oтчaянa]  
Автор ainshtain (непознат )
Публикувано14.01.06 17:20

изпрати ми нова малка снимка на майка ти на rancho_park@abv.bg за да ти кажа дали изобщо има направена магия или е нещо друго.

Тема Re: Разваляне на магия напраена с живак. [re: ainshtain]  
Автор BPAHA (Свобода)
Публикувано17.01.06 14:25

Сяра приятел, много сяра :-)
Остави ги тия магове и не им пращай снимки. Искат да си бият чекии перверзниците

Ключ към златната врата
През нея мина Врана, отлетя.

Тема Re: Разваляне на магия напраена с живак.нови [re: BPAHA]  
Публикувано17.01.06 17:14

защо плачеш Врана? как да не плача, тук имаше една врата . Влязох. Сега вратата я няма. Как да изляза ?
НЕ ПИПАЙ ТАМ , КЪДЕТО НЕ ТИ Е РАБОТАТА!!!

Тема Re: Разваляне на магия напраена с живак.нови [re: ainshtain]  
Автор bilal (непознат )
Публикувано21.01.06 01:38

zdravei
ne prati nikakva snimka nikude ako prosto vlez tuk
www.ordena.webitsmart.co.uk

Автор geogrup (Дали?)
Публикувано22.01.06 15:58

ako beshe taka nadali shteshe da zavarshish texta s ...

Тема Re: Разваляне на магия напраена с живак.нови [re: ainshtain]  
Автор BPAHA (Свобода)
Публикувано23.01.06 17:44

с големи букви можеш да пишеш само на баща си
Вратата я има, удряш си кухата глава всеки ден в нея щото си кривоок

Ключ към златната врата
През нея мина Врана, отлетя.

Тема Re: Разваляне на магия напраена с живак.нови [re: BPAHA]  
Публикувано23.01.06 19:14

така си мислиш ти и група съветски специалисти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тема Re: Разваляне на магия напраена с живак.нови [re: bilal]  
Автор The White Rider ()
Публикувано23.01.06 19:44

кой клас сте, деца? само в заглавната страница имате 11 правописни грешки. първо научете spellcheck, после spells.

Never mind, Light happens

Авторшeфa (Нерегистриран)
Публикувано27.01.06 02:55

Не съм голям специалист, обаче симптоми като тези, които описваш, мисля че може да се дължат на паническо разстройство(идва от паника) на психиката. Често срещано заболяване, доколкото знам. Препоръчвам ти да се обърнеш към невролог за компетентно мнение.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.