|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Как да се сдобия с апартамент в София
|
|
| Автор | BAJ GANJO (Нерегистриран) |
| Публикувано | 14.10.05 10:42 |
|
|
Не не не, не съм сгрешил форима.
Като гледам цените на панелките през последната 1-2 години и настръхвам.
От бая години живея в София и ми е писнало да живея на кватира.
Не искам да разказвам какво съм преживял няма сми това няма да е от полза за никой.
Кажете кво да направя така че в резултат от него да се сдобия със собствен апартамент.
Варианта за банков кредит е немислим защото месечната вноска му надхвърля моят месечен доход.
Темата е абсолютно сериозна така че моля ви не пишете майтапи и неща които по никакъв начин не са свързани с темата.
| |
|
Тема
|
Re: Как да се сдобия с апартамент в София
[re: BAJ GANJO]
|
|
| Автор |
emi_ (...) |
| Публикувано | 14.10.05 16:22 |
|
|
  Сладур!
Ами вземи се регистрирай, и някой маг може и да ти каже каква магия да направиш, щото май наистина ти е необходимо вълшебство... 
.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | - (Нерегистриран) |
| Публикувано | 14.10.05 19:29 |
|
|
защо не отидеш да живееш там, откъдето си? защо цяла България се е юрнала към София, след това всички мразели София
| |
|
|
|
Ааааа... великата магия за сдобиване с апартамент в София... много се е говорило за нея наистина, макар да е трудно да се отделят спекулациите от действителната магия.
Всъщност ритуала се е практикувал единствено и само при древните египтяни, всъщност точното наименование там е било "Великия ритуал за сдобиване с жилище, след няколко хиляди години в несъществуваща в момента столица наречена София, на несъществуваща в момента държава". Поради не особенно привличащото неименувание и липсата на необходимост от гореспоменатото в повечето египтяни ритуала така е не е бил практикуван* или записван и е изчезнал с годините. Кофти но определено не ми хрумва какво можеш да направиш.
*Като изключим малцина възмутени безсмъртни египтяни живеещи в момента в младост 4, които уви отдавна са забравили ритуала.
П.С. Разбирам че питаш сериозно, само че при така формулирана тема тук е трудно човек да се сдържи... ;)
Редактирано от BrandofAmber на 14.10.05 23:36.
| |
|
Тема
|
[re: BrandofAmber]
|
|
| Автор | some_spirit Rutuala (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.10.05 16:07 |
|
|
Ти още ли вярваш че с ритуал нещо може да се постигне
Не ми се логваше и виж какъв ник си имам
| |
|
|
|
Да не би и ти да си търсиш апартамент в София?
| |
|
Тема
|
E-mail за лични съобщения
|
|
| Публикувано | 17.10.05 13:39 |
|
|
Не знам защо но не мога да се регистрирам тук не знам защо
ако иска да ми напише нещо лично което не иска или не може да го напише тук да ми пише на
E-mail:
| |
|
|
|
Ожени се за софиянка с апартамент
Така свеждаме задачата до вече решаваната - любовни магии
Не гледай, че се хиля, напълно сериозно говоря!
С нокти и зъби до край своята чест отстоявай!
Не остарявай, Любов, моля те, не остарявай!
| |
|
Тема
|
[re: BrandofAmber]
|
|
| Публикувано | 20.10.05 12:41 |
|
|
ами да имаш ли нещо в предвид
| |
|
|
|
Това беше към some_spirit. :)
От известно време гледам да не променям реалноста около мене, затова и много не се включвам в такива теми.
От друга страна ти си имаш свободна воля, така че си е твой избор какво ще правиш.
В клуба е имало много, много теми със системи/начини за добутване на някакъв потенциален вариант на бъдещето, ако толкова държиш на конкретен отговор които да не иска разни многочасови ритуали или въртяща се електромагнитни тела, то веднага се сещам за това:
По лесния начин е просто да си напълниш полетата с Махатма(виж www.shamballa-bg.net) след това да извикаш целия support system които имаш тук и да поискаш да изградите така нещата, че да имаш апартамент тук. Всъщност тези неща основно се постигат с намерение, а както споменах напоследък въобще гледам да не променям нищо, така че нямам много причина точно аз да обяснявам как да го направиш. :)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|