Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:54 16.07.25 
Религия и мистика
   >> Магия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Kade otide silata mi...нови  
Автор ogo6669 (непознат )
Публикувано12.01.05 12:28

Predi dve godini zavarshih poslednia vid okultno uchenie na koeto moite roditeli me zavedoha. Predi tova biah hodil na nai razlichni seminari... molia vi ne si mislete che sam niakakav lud deto hodi kadeto mu padne... Prosto togava, a i sega do niakade moite roditeli sa se dvijili v takiva sredi. Rabotata e tam da vidish i da preseesh neshtata koito si zaslujavat....

Ta taka predi dve godini az biah s dosta poveche energia ot sega... Pravil sam si opiti s oblacite, izpolzval sam praktiki za izpadane v mnogo dalboki niva na saznanieto, praktiki za izlizane ot tialoto, za mislovna teleportacia izvan moeto tialo, dori dva-tri pati sam uspiaval da zavartam i spiram proizvolno poliuleia v nas.

No sega samo 2 godini po-kasno az sam zagubil cialata si predishna sila. Znam kak stavat neshtata, no go niama jelanieto v men. Niama ia iskrata...

Izpitvam nujda da otida sam na niakoe spokoino miasto... nai-veche na 7-te rilski ezera... tam beshe edinstvenoto miasto na koeto pochustvah toplinata v racete i slancheviat split. Taka se chustvah predi 2 godini...

Тема Re: Kade otide silata mi...нови [re: ogo6669]  
Авторx (Нерегистриран)
Публикувано12.01.05 12:49

ами излязъл си от пубертета...
незнам на каква възраст си, но наистина през пубертета силата като че ли се увеличава и после ти изглежда все едно е по-малко... но само така изглежда
та ако си някъде в тая възраст от това ще е...

Тема Силатанови [re: ogo6669]  
Автор Alphecca (скитник)
Публикувано12.01.05 12:57

Прочети книгите на Сергей Лазарев - Диагностика на кармата, там човека е описал подробно въпросът за способностите и за тясната им връзка с кармата. Надявам се да ти се изяснят много неща. Ако си добре с руския може да прегледаш и това: www.lazarev.ru

Правете любов, а не война.

Тема Re: Kade otide silata mi... [re: ogo6669]  
АвторCвeти Aнoним (Нерегистриран)
Публикувано12.01.05 14:23

Не знам... Дъщерята на една позната усилваше и намаляваше звука на телевизора и превключваше каналите му с мисъл...

Тема Re: Kade otide silata mi...нови [re: Cвeти Aнoним]  
Автор Rider of the White Horse ()
Публикувано12.01.05 16:05

защото магията се основава на енергия от първа и втора чакра. не отива по-нагоре. втора чакра има една особеност, че може да създава илюзии. ако се занимаваш с магия, съзнанието ти пада там, всеки досег с ниския астрал те води там, а от там можеш да "видиш" цялата всенела, да си мислиш, че посещаваш висши измерения, че отиваш дори отвъд проявлението, да видиш рая и ада. и всички заклинания, които правиш изтеглят от тази чакра сила и енергия. малко по малко от тази чакра започваш да си изграждаш дори изкуствени носители-тела и да действаш от тях. но те не се зареждат директно от източника.
и да...защото си излязъл от пубертета:) магическата сила е илюзия от втора чакра.

From the highest peak to the deepest valey

Автор Cивия вятъp (прозорец)
Публикувано12.01.05 18:14

иди... :)

може да се срещнем там - аз винаги имам потребност да ида на това място

Автор Trismegist (весел)
Публикувано12.01.05 18:32

Да приятел и аз смятам,че се дължи и на пубертета и на това,е сега средата ти не е така духовна,сигурно и рабитиш някаква работа,която ти е завзела цялото внимание.Мисля така,защото и аз сам на твоето дередже,но наистина когато ида някъде сред пририда или на Седемте рилски,като теб става друго.
Да не те ебе дали имаш сила,тя може да бъде отнета на всеки,важното е да имаш ниво на нравственост.

Автор Изrpeв ()
Публикувано12.01.05 18:44

Забелязала съм, че голямото желание да се постигне нещо, очакването на някакъв ефект от практики, възпрепятства свободното протичане на енергията.

Затова сигурно и в източните учения се говори за непривързване към резултата от това, което правим. Както казва един приятел, който пише и в клубовете - "Наслаждавай се!" на живота, живей!

Тема Re: Kade otide silata mi...нови [re: Cвeти Aнoним]  
Автор necrossumus (ex mortem)
Публикувано12.01.05 20:56

ей ,това е яко
смисъл практично е ,но нийд от дистанционно

Jesus dont want me for a sunbeam

Тема Re: Kade otide silata mi...нови [re: Изrpeв]  
Автор ogo6669 (непознат )
Публикувано12.01.05 21:20

Vednaj vidiah edna jena da chete na Arabski, Kitaiski, dve aziatski narechia niakade ot kitaisko-indiskata granica(taka pone mi kazaha) i na oshte dosta drugi (tiah ne gi chuh zashtoto izleznah ot seminara). Edinstveniat ezik koito beshe uchila prez celiat si jivot be ruski. Tia mi kaza che za da stane edin chovek MAG toi triabva da Iska, da Moje i da Znae. Otnosno energiata tia mi kaza che poniakoga tia se gubi zashtoto si napravil neshto... neshto koeto e narushilo sinhrona m/u tialo i astral. Vazmojno li e silniat stres da e prichina za tova, zashtoto v poslednata godina jivotat mi se e prevarnal v edna malka voina?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.