Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:46 09.07.25 
Религия и мистика
   >> Магия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ISTINATA ZA MAGIATAнови  
Авторmitko (Нерегистриран)
Публикувано20.03.04 23:46

KUDETO SVURSHVAT 4OVESHKITE VAZMOGNOSTI IDVA MAGIATA I LE4ITELITE.

poiasnenie-kogato 4ovek ima goliam problem v givota si-zdravosloven ili drug i ima gelanie za givot i meditsinskite sredstva ne mogat da mu reshat problema ili sa nepriemlivi za nego toi zapo4va da tursi vsevuzmogni na4ini za izhod ot situatsiata-togava se poiaviavat razni psevdo le4iteli i magiosnitsi koito vigdaiki tegkoto mu pologenie mu vzimat golemi sumi bez da mu svurshat nikakva rabota.

ps.sigurno ima i istinski magiosnitsi koito mogat da ti pomognat no az do sega ne sum vigdal

Тема Re: ISTINATA ZA MAGIATAнови [re: mitko]  
Авторaззи (Нерегистриран)
Публикувано24.03.04 09:06

Да, така е.
Бяха направени и анкети - повече от половината българи вярвали в магии. Същите тези българи се обаждат на Канал 2001 и дават паричките си на Сани/Мани. Глупостта ходи по хората, това е.

Тема Re: ISTINATA ZA MAGIATA [re: mitko]  
Автор LSD-25 ([fuck_off]°[/])
Публикувано24.03.04 14:16

podobni se raztwarqt w podobni

This is the noise that keeps me awake my head explodes and my body aches :D

Тема Re: ISTINATAнови [re: LSD-25]  
Автор** (Нерегистриран)
Публикувано24.03.04 20:39

м Да въпрос на ниво

Тема Re: ISTINATAнови [re: **]  
Авторuik (Нерегистриран)
Публикувано11.06.05 10:26

Suglasen sum 4e horata koito zvunqt na kanal 2001 naistina sa glupavi kakto i oniq 6matki ot televiziqta
NO!!!
ima i takiva magiosnici koito ne se zanimavat s lekuvaneto na glupci za da im zemat parite, ima we6teri i we6tici koito se zanimavat izcqlo s prirodnite sili, polzvat silata na magiq, ima magove prizovava6ti duhove ili turse6ti otgovorite na svetskite vuprosi /no takiva po4ti nqma/. Znaite 4e magiqta ne e onova koeto pokazvat po TV-to a tova koeto e v surceto
~Da bude!~

Тема Re: ISTINATAнови [re: uik]  
Автор Cathy (минаващ)
Публикувано11.06.05 10:37

И аз чух, че има левитиращи хора, ама защо не ми ги покажат по телевизията или наживо...

Тема Re: ISTINATAнови [re: Cathy]  
Автор BrandofAmber (Shante Ishta)
Публикувано11.06.05 12:44

Ами показват ги от време на време. Много мазно е станало, нещастните йоги покрей тази левитация и всичко останало доста са се комерсиализирали според мене.

Даже има спортна йога.
Спортна йога?
Честно казано много тъпо ми звучи, не знам точно какво е, но предполагам, че застават двама спортни йогини един срещу друг и започват да медитират възможно най-бързо, които пръв постигне самадхи печели. Странно.
Както и да е, идеята ми беше че ги показват от време на време как левитират, поразрови се в нета, май и в клубовете са поствали снимки.

Truth is as variable as all of the beings who seek it.

Тема Re: ISTINATAнови [re: BrandofAmber]  
Автор Cathy (минаващ)
Публикувано11.06.05 13:33

Проблемът е, че... видях по телевизията как Дейвид Коперфийлд направи един локомотив да изчезне. Оттогава... око да види, ръка да пипне, и по-точно да си размахам ръката под йогите и да им видя сянката. С клипове по мрежата може да се види какво ли не...

Иначе за йогата съм съгласна с теб, в Окултизъм имаше някаква тема за курсове по медитация със скромната цена около хиляда лева, какво ли ги учат толкова...

Тема Re: ISTINATA ZA MAGIATAнови [re: mitko]  
АвторBokor (Нерегистриран)
Публикувано11.06.05 18:26

Приятели, не чакайте да ви покажат магията по телевизията нито да ви изпратят специална телеграма или писмо!!! Магията е навсякъде около нас(природата ,а не бетонната джунгла в която живеем) и ако направите най-малкото усилие да я откриете тя сама ще ви намери!!! За лечителите по 2001: повечето са за разстрел на място ( един ден ще стане бъдете сигурни в това ), но има хора които наистина си разбират от работата(Георги Бедников-познавам го от 10 години, бокор Пламен и него от толкова, бокор Георги и него ) всеки от вас трябва да преценява за себе си дали и на кой ще се доверява- всичко е личен избор както целият ни живот. За магията- човек колкото повече научава за нещо, толкова повече разбира че нищо не знае!!! Истината всеки от вас трябва да открие сам в това което сам пожелае- било то в ДЕМОНОЛОГИЯТА(викане и работа с демони и други подобни същества и астрални диванета ), било в ЙОГА(път към познанието чрез опознаване на самият себе си), било във ВУДУ(работа и поръчки осъществявани от духовни същества - ЛОА)...
пс: Между другото в интернет има изключително много неща по тази тема особено за ВУДУ(vodun,voodoo,vodou)

Тема Re: ISTINATA ZA MAGIATAнови [re: Bokor]  
Автор Cathy (минаващ)
Публикувано11.06.05 19:22

Какво е бокор?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.