Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:11 09.07.25 
Религия и мистика
   >> Магия
*Кратък преглед

Тема Molq za otgovorнови  
АвторLeah (Нерегистриран)
Публикувано25.02.04 01:03

Zdr,
Ot izvesno vreme nasam v ka6ti se slu4vat stranni ne6ta.
Kogato si lqgame da spim obiknovenno ve4er sled 10/h ..ot kuhnqta vratata se 4uva kak se trqska po to4no "hlopa"se edno nqkoi se opitva da vleze. Vsi4ko e zatvoreno, nqma ostaveni prozorci..i ot nikade ne vliza vqtar....kakvo mislite 4e moje da e?
Ve4e 2ri mesec ve4er se 4uva.
Molq za pomo6t

Тема Re: Molq za otgovorнови [re: Leah]  
Автор LSD-25 ([fuck_off]°[/])
Публикувано25.02.04 01:55

slovi zdrawa kasa na wratata i aluminiewa dograma sys stabilna izolaciq .. kato cqlo zdrawa izrabotka, bez luftowe, taka 4e ako se zaklu4i ili prosto zatwori da prilepwa taka plytno ... 4e da nqma mqsto za dwivenie. ako prodylvawate da 4uwate zwuci, zna4i opredeleno imate nuvda ot pomo6t wyw foruma :D

This is the noise that keeps me awake my head explodes and my body aches :D

Тема Re: Molq za otgovorнови [re: LSD-25]  
АвторLeah (Нерегистриран)
Публикувано25.02.04 04:01

E..ne ...ti sa na maitap go obra6ta6, a as pitam za seriozen otgovor, ne e ot bravata nito ot samata vrata, ima ne6to koeto ne e izvesno
nadqvam se na po konkreten otgovor, znam 4e ne ste gadateli no vse pak molq priemete ne6tata na po seriozno.
Moje li tova da sa zli duhove?ili obratnoto

Автор*** (Нерегистриран)
Публикувано25.02.04 08:53

Дънов е писал по този въпрос. Казваш на нещото-Ако бог те изпраща си добре дошъл , ако не -иди си с Любов.

АвторДyx (Нерегистриран)
Публикувано25.02.04 13:49

При мен ставаше така след смъртта на кучето ни, и после пак когато сестра ми замина за половин година. Има ли нещо такова в твоя случай? Раздяла някаква, липса на някой?

Тема Re: Molq za otgovor [re: Leah]  
Автор LSD-25 ([fuck_off]°[/])
Публикувано26.02.04 14:58

polzwate li Raid ?

This is the noise that keeps me awake my head explodes and my body aches :D

Авторcufi (Нерегистриран)
Публикувано26.02.04 19:55

Ot skoro li jive6 tam?pi6i na "krasivo_momi4e@abv.bg"Ako skoro jive6 tam pointeresuvai se koi e jivql tam i dali nqkoi ne se e samo ubil tam ili ne6to ot toq sort!pi6i i ne se pritesnqvai trqbva da si silna i smela!!!!!!!!
4ao!!!!!!!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.